Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.12.2011 18:29:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Alexx, trenutno mi je ok, ne mogu da provalim kada se to dešava tj. da li zavisi od toga gde se nalazim. I još jedna stvar, često mi se dešava da ne vidim avatare (kao kad nisam ulogovana) pa moram da osvežim stranicu i onda sve bude ok. Koristim mozillu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.12.2011 19:47:40
|
|
|
|
jovicaa
|
kako se podesava ticker ne mogu da nadjem opciju ?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.12.2011 20:09:08
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ides na Moja RR pa na podesavanja pa na forum forum
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.12.2011 20:43:31
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Ides na Moja RR pa na podesavanja pa na forum forum nasla, hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.12.2011 9:38:15
|
|
|
|
MASHKA
|
pomagajte, ja ne vidim ono član od: i broj objava, kako to da vratim?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.12.2011 13:29:35
|
|
|
|
ljubavna
|
kako da stavim sliku i tiker?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.12.2011 13:45:10
|
|
|
|
ljubavna
|
hvala vam!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.12.2011 19:24:52
|
|
|
|
MASHKA
|
ima li koga?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.12.2011 19:28:23
|
|
|
|
maca821
|
Ja već duže vreme ne mogu da prihvatim prijateljstva
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.12.2011 13:18:39
|
|
|
|
MASHKA
|
mene neće niko da pomogne? IZVORNA PORUKA: MASHKA pomagajte, ja ne vidim ono član od: i broj objava, kako to da vratim?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.12.2011 13:19:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA mene neće niko da pomogne? IZVORNA PORUKA: MASHKA pomagajte, ja ne vidim ono član od: i broj objava, kako to da vratim? Ja vidim to kod tebe: Objave: 1478 Član od: 4.9.2009
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.12.2011 13:25:02
|
|
|
|
MASHKA
|
Dunja ja ne vidim,i to samo kod sebe a kod svih ostalih vidim? i sličica mi se često gubi... jel postoji neka opcija gde to mogu da podesim?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.12.2011 13:26:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Hm, čudno mi je da ne vidiš, ne znam šta bi moglo biti, raspitaću se.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.12.2011 13:27:19
|
|
|
|
MASHKA
|
hvala, baš me nervira!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.1.2012 17:36:38
|
|
|
|
Anoniman
|
RR mi je na kompu usporila sa sa telefona ne mogu ni da je otvorim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.1.2012 23:01:53
|
|
|
|
New Mom
|
Hoće li neko od moderatora, molim vas, da skine onog smajlija sa naziva teme Dete odbija da jede? Stvarno ne priliči.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.1.2012 12:34:01
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni se skroz zblesila RR...ono moja ringeraja mi je skroz gore ispod aktivnih korisnika,u poruke kad udjem stoji mi jedno dvadeset natpisa ringeraja i ne mogu da procitam poruku
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.1.2012 13:12:48
|
|
|
|
lanajelena
|
ovako to izgleda
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.1.2012 8:38:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
LJ, obriši cache, restartuj računar. Ako to ne uspe, javi mi koji je pretraživač u pitanju (koja verzija IE), kao i da li se to dešava na drugom pretraživaču.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.1.2012 11:47:35
|
|
|
|
lanajelena
|
Da javim posle sat vremena se regulisalo ali nisam se ukljucivala do sada
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.1.2012 15:39:41
|
|
|
|
moja ciklama
|
Poštovane, Mene zanima, zbog čega ne mogu da se otvore teme tipa: Klinika Ivanović, Klinika Jevremova, Specijalna bolnica Beograd, itd? Ne mislim na forsiranje pojedinih klinika, ili dr. ali bilo bi lepo da svaka od nas može da podeli svoje iskustvo sa klinikom u kojoj leči sterilitet, ili joj vodi trudnoću. Npr. MaliMiš nas je odlčno upoznao sa postupkom u Segedinu..naravno da je svaki postupak drugačiji, ali zašto npr. tema može da glasi: Dr. u Višegradskoj, a ne može Dr. u Spebo-Leskovac? Hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2012 8:40:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
Moja ciklama, ne znam, to moraju moderatori da odluče. Nadam se da će se javiti neko sa objašnjenjem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 8:54:22
|
|
|
|
Jele
|
Pitanje: da li je tema Problemi u braku namerno zaključana ili je neka greška u pitanju? Imala bik po neku pametnu još da kažem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.1.2012 11:52:49
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Jele Pitanje: da li je tema Problemi u braku namerno zaključana ili je neka greška u pitanju? Imala bik po neku pametnu još da kažem Juhuuu, modovi, zna li neko?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
RodbinaDiablaKako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?Ignorisati ih (
27%)
Sasuti paljbu (
5%)
Sa stilom im odgovoriti (
68%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!