Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 14.5.2010 7:25:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Smeshki draga,nemoj da brigas,ako je samo estetski,cim beba izadje ja sam se vratila u svoje stare letnje papuce i to odma u porodilistu !Imala sam istih problema,sa jednom bebom u stomaku,a verujem da je tebi jos tezi osecaj u nogama jer nosis dve bebice!Ali jos malkiceeeee
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 14.5.2010 10:06:22
|
|
|
|
trba
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Joj Smeski,ni moje nisu nista bolje Ni ja ne mogu nista da obujem osim jednih patika koje cu posle porodjaja moci samo da bacim jer sam ih razvalila skroz,a bas ih volim Jel to ona zelena konjska mast? Da uzmem i ja ako pomaze,ne znam vise sta cu sa nogama... Pomaze bome:) a imas i neku na bazi nevena za vene....isto prijatno hladi. I meni naticu noge ali mnogo vise kada sam na poslu /sedeci/....no jos malo pa kraj:)
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 14.5.2010 13:38:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Da...ta zelena...kad kupujesh...trazi onu shto hladi... Mada ja mislim da mi ona sama ne bi mnogo pomogla da nije masaze...
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 30.7.2010 20:31:51
|
|
|
|
Kvini
|
Joj, bas je neugodno kad pocnu da oticu stopala! Evo, i meni se to desava otkad udjoh u 9.mesec, i svakim danom je sve gore. Peckaju me stopala, a zglobova kao da i nemam, ne vide se. Bas kao ustipci.
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 30.7.2010 20:43:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Kvini Joj, bas je neugodno kad pocnu da oticu stopala! Evo, i meni se to desava otkad udjoh u 9.mesec, i svakim danom je sve gore. Peckaju me stopala, a zglobova kao da i nemam, ne vide se. Bas kao ustipci. Dobro je draga kad su tek pocele u 9-om mesecu da oticu !Cuvaj se,podizi ih sto vise
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 30.7.2010 22:29:24
|
|
|
|
Nensi*
|
Meni su i posle porodjaja bile otecene noge jos neke 2 nedelje,i cini mi se da su bile natecenije nego u trudnoci...Spasio me Burovit gel,ona konjska mast mi nista nije pomogla...Samo pitajte u apoteci da li sme da se koristi u trudnoci..
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 10:52:55
|
|
|
|
Trudnicica83
|
Meni noge oticu jos od 8 meseca, a pri tom i prsti na rukama su mi malo naduveni. Doktor mi je rekao da to hoce od manjka proteina u krvi, sto je moj slucaj, i da se tada desava da i posle porodjaja otoci ostanu par nedelja... Ja se sve nadam da ce to odmah da spadne, ali ko zna... Ne mogu nista da obujem osim japanki, a ako zahladni ko pre neki dan, ne znam sta cu. Patike mogu da navucem, ali ne mogu da hodam u njima, jer bukvalno nema mesta da savijem prste! Katastrofa!
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 10:56:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Trudnice,jos malo i gotovo !Nemoj da te to sekira.Ja nisam mogla izaci iz kuce ako je bilo kisno ili hladnije,jer je jedina obuca koju sam natakla na noge papuca iz Grubina,i to ona na lepljenje,rasirena skroz !Uzasno sam izgledala ,ali eto vremenom se popravila situacija...jako dugo sam oslobajdala vodu iz ceeeeelih nogu,i butine i listovi,potrajalo je,ali evo me sad na dobroj lestvici !
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 11:06:40
|
|
|
|
Trudnicica83
|
Mamice, nadam se da nece dugo to trajati, jer sam se vec uzelela svoje obuce, stikli i papuca koje ovog leta ni jednom nisam obula!
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 11:08:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 Mamice, nadam se da nece dugo to trajati, jer sam se vec uzelela svoje obuce, stikli i papuca koje ovog leta ni jednom nisam obula! Pa mozda neces ni sledeceg...ja sam se u oktobru porodila a ovog leta sam opet kupovala nove stikle da bi nesto lepo nosila,nije mi jos uvek u potpunosti vracena noga...a mozda nikada ni nece
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 11:10:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Otok nogu ...u , bre , sad sam se setila da mene to tek čeka
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 11:16:59
|
|
|
|
Trudnicica83
|
Auu! E to mi se bas ne svidja! Al ajd sad sta je tu je!
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 11:34:29
|
|
|
|
bratzz
|
Nemoj da brines meni su se otoci pojavili u petom mesecu a nestali su oda posle porodjaja.
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 11:35:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bratzz Nemoj da brines meni su se otoci pojavili u petom mesecu a nestali su oda posle porodjaja. Blago tebiiiiii !Ja upravo o tome pricam kako smo razliciti,kao i u svemu...
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 11:56:57
|
|
|
|
Kvini
|
Uh, ni meni se to ne svidja sto ce mi stopalo mozda ostati vece i za jedan broj, cula sam da se to nekima desava, nikad se noga ne vrati na predjasnju velicinu. Ali, kao sto kaze trudnicica, sta je, tu je...
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 14:16:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Smeshki draga,nemoj da brigas,ako je samo estetski,cim beba izadje ja sam se vratila u svoje stare letnje papuce i to odma u porodilistu !Imala sam istih problema,sa jednom bebom u stomaku,a verujem da je tebi jos tezi osecaj u nogama jer nosis dve bebice!Ali jos malkiceeeee Bila si u pravu...posle 2-3 dana videla sam moje noge u starom izdanju...neverovatno...nisam ni primetila kada su tako natekle... Gledala sam u svoja stopala...i chudila se kako imam dugachke tanke prste koji se ne dodiruju....a zuljali su se jedan o drugog dok sam bila trudna
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 31.7.2010 14:43:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Smeshkice !Rekoh ja da se odma vidi razlika
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 18.8.2010 11:50:53
|
|
|
|
Jele
|
Ja sada nosim jedne te iste papuče, sva sreća pa su mi bar lepe i volim ih Jedino u njih mogu da stanem, a dešava se da mi stopala toliko oteknu da i njih ne mogu da obujem. Ja uvek kad mogu dignem noge na drugu stolicu, znači ne preko visine kolena. Mrzim otečene noge, a pogotovo kad pogledam gležnjeve a ono se skočni zglob ne vidi...
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 18.8.2010 11:58:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jele Ja sada nosim jedne te iste papuče, sva sreća pa su mi bar lepe i volim ih Jedino u njih mogu da stanem, a dešava se da mi stopala toliko oteknu da i njih ne mogu da obujem. Ja uvek kad mogu dignem noge na drugu stolicu, znači ne preko visine kolena. Mrzim otečene noge, a pogotovo kad pogledam gležnjeve a ono se skočni zglob ne vidi... Ja kad sam tako dizala noge...voda mi se slivala u listove pa su izgledali kao nabildovani A iznad chlanka sam imala stepenik, kako mi je noga bila naslonjena na stolicu Onda mi nije bilo ovako smeshno
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2011 14:31:27
|
|
|
|
jabudic
|
Ja u prvoj trudnoci nisam imala problem sa nogama, nego sa licem, pogotovo u 9.mjesecu, potpuno mi je bilo oteceno, a nos kao Tajson Vidim opet poceo da se siri...
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2011 14:48:08
|
|
|
|
MarijaBg
|
Meni su cele noge pune vode i to je bas vidno zadnjih 15-20 dana. Izgleda kao celulit, ali nema one pomoranzine kore, samo je neravno i grozno izgleda Posebno su mi otekla stopala, zglobovi i kolena, uzas. Uvece na krevetu dignem noge uz zid malo mrduckam levo-desno i mrdam stopala, pa mi muž namaže mleko i blago izmasira. Od toga mi je malo bolje
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2011 15:35:23
|
|
|
|
jabudic
|
Meni su prvi put noge bile blago otecene, i to 15ak dana pred porodjaj... Nista strasno... Ali lice mi je bilo vidno naduveno, i sve mi mm govorio kako mi se rasirio nos, ja mislila zeza me dok se nisam porodila, pa pogledala slike prije i posle porodjaja- sirok 5cm
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2011 16:00:19
|
|
|
|
Nensi*
|
Joj kad se ja setim mojih nogu,kukuuuuuu,nista mi nije pomagalo,tek kad sam se porodila su splasle i to ne odmah nego tek posle 2-3 nedelje...
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2011 17:48:55
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Meni su prvi put noge bile blago otecene, i to 15ak dana pred porodjaj... Nista strasno... Ali lice mi je bilo vidno naduveno, i sve mi mm govorio kako mi se rasirio nos, ja mislila zeza me dok se nisam porodila, pa pogledala slike prije i posle porodjaja- sirok 5cm E jesi blesava !Meni krivo sto sam prosle godine kupila preslatke cipelice i sandalice misleci da mi se noga nece vratiti na staro pa necu moci vec postojece da nosim,a sad mi one velike
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?