Verus -> RE: Otečene noge u trudnoći (14.6.2009 1:28:53)
|
iva, ruscoven je dobar, isto tako hepathrombin gelovi su super, a ima i u Rodicu da se kupi gel ja mislim da pise MEI, onako bela tuba oko 200 dinara, kesten gel, jako je fin, lepo hladi noge i to uzmes SVAKO vece a ako mozes i tokom dana i fino namazes od vrha prstiju ka kolenima, i dobro i nezno umasiraj gel, ali samo od stopala ga gore da moze da voda malo da ode. Ako mozes, na 10 tak minuta, lezi na ledja na pod ili krevet a noge nasloni na zid, tako da si skoro pod pravim uglom u odnosu na telo i to radi par puta na dan, pomoci ce otocima. I moras uvek, kad god je moguce, da dok sedis drzis noge podignute na stolici, a kad lezis dignih ih na 2-3 jastuka. Primetices razliku. Neke zene kazu, da neven krema jako pomogne. Ja sam nasla neku u Lilly shop, mislim da se zove Stojakovic (prozivodjac), bila je oko 163 dinara. Ta mi je bolja od onih masnih, nemackih neven kreme u dm-u. Ali sta god prodaju u apoteci za vene i otoke ce ti pomoci. Ima i jedna Lioton gel u apoteci, italijanska proizvodnja, ali ta je malo skuplja, ne secam se koliko....ali znas sta? Ove nase proizvodnje su sasvim kvalitetne.
|
|
|
|