Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:14:31
|
|
|
|
nata11
|
Eca jesi radila skoro kks i urin? Jel prati dr proteine? Ja ne bih persun, ne secam se tacno ali mislim da ima neka caka oko persuna. Koja si nedelja?
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:16:28
|
|
|
|
nata11
|
A sada vidim ti si pri kraju 😀
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:41:09
|
|
|
|
eca89
|
Nato, imam jos 10-ak dana do termina. Dr kaze da je to sasvim normalno. Pa, nalazi su mi ok, urin dajem svake sedmice, nemam visok pritisak, pa ne znam u cemu je caka. Jutros me je ovo sa rukom bas prepalo. Sutra opet imam pregled, pa vidjecemo.
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:45:03
|
|
|
|
nata11
|
Verujem ti. I ja se uzasno plasim preeklampsije ali mislim da pre termina to nije strasno.
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 18:39:10
|
|
|
|
lesli
|
Eco znam da se caj od persuna ne preporucuje u trudnoci. Moguce iz razloga sto izaziva kontrakcije (sto tebi ne bi bio problem jer si pred terminom), ali nemoj nista na svoju ruku vec se posavetuj sa dr.
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 21:06:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Eco,bitno da je pritisak ok,i proteini.Drugo stanje je to..ja nisam oticala puno,ali sam posle treceg porodjaja otekla,tj.noge..od stresa sa grudima,voda u organizmu..svasta se tu desava i sve to normalno ako je urin i kks ok.Drzi se jos malo!
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 16.7.2019 14:03:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Pritisak noramalan, a noge otecene strasno u drugoj trudnoc,,i, i bolne kao po zaru da hodam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ultrazvučni pregledi u trudnoćiUltrazvučni pregled je jedan od važnih elemenata kontrole i praćenja trudnoće.
Uloga placente (video)Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.