Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:14:31
|
|
|
|
nata11
|
Eca jesi radila skoro kks i urin? Jel prati dr proteine? Ja ne bih persun, ne secam se tacno ali mislim da ima neka caka oko persuna. Koja si nedelja?
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:16:28
|
|
|
|
nata11
|
A sada vidim ti si pri kraju 😀
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:41:09
|
|
|
|
eca89
|
Nato, imam jos 10-ak dana do termina. Dr kaze da je to sasvim normalno. Pa, nalazi su mi ok, urin dajem svake sedmice, nemam visok pritisak, pa ne znam u cemu je caka. Jutros me je ovo sa rukom bas prepalo. Sutra opet imam pregled, pa vidjecemo.
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 13:45:03
|
|
|
|
nata11
|
Verujem ti. I ja se uzasno plasim preeklampsije ali mislim da pre termina to nije strasno.
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 18:39:10
|
|
|
|
lesli
|
Eco znam da se caj od persuna ne preporucuje u trudnoci. Moguce iz razloga sto izaziva kontrakcije (sto tebi ne bi bio problem jer si pred terminom), ali nemoj nista na svoju ruku vec se posavetuj sa dr.
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 15.4.2019 21:06:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Eco,bitno da je pritisak ok,i proteini.Drugo stanje je to..ja nisam oticala puno,ali sam posle treceg porodjaja otekla,tj.noge..od stresa sa grudima,voda u organizmu..svasta se tu desava i sve to normalno ako je urin i kks ok.Drzi se jos malo!
|
|
|
|
RE: Otečene noge u trudnoći 16.7.2019 14:03:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Pritisak noramalan, a noge otecene strasno u drugoj trudnoc,,i, i bolne kao po zaru da hodam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?