RE: Ne volim (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Lepterija -> RE: Ne volim (23.3.2014 11:06:34)

Dunjce, znam kako je naci stan da se stanom moze nazvati. Nego ti dodji kod mene na 20 dana, da me malo sluzis, mladja si trudnjaca![sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Ne volim (23.3.2014 11:34:20)

Lepterija [sm=smiley36.gif] a jes Dunja mnogo manje trudna od tebe [sm=smiley36.gif] taman ja da odem nju da služim jer sam manje trudna od nje [sm=jezicek.gif]
Ja ne volim što sam sama po ovako lepom danu :)

Lepterija -> RE: Ne volim (23.3.2014 11:44:10)

Zavuci se kod mene u krevet da ne samujemo. Prethodno ponesi kafu jer me mrzi da sidjem sprat nize do kuhinje. E onda, kad vidimo kakvu si kafu skuvala, mozda ti moji momci ipak oproste prevaru. A vreme se vec naoblacilo i duva vetar. Mrzim vetar, da sam znala da i ovde duva kosava, ne bih se udala u Sokobanju [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Ne volim (23.3.2014 21:37:17)

Ne volim kad se bilo cija porodica raspada,pa i ova nasa....[sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: Ne volim (23.3.2014 21:41:21)

Ne volim Doktore a ni Joksimovica ... [sm=hudicek1.gif]

Torbica -> RE: Ne volim (23.3.2014 23:15:07)

Ne volim prepucavanja... [sm=smiley13.gif]
Mene licno je blam da pozovem svoje FB prijatelje da glasaju za mene ili moje dete, cak i kad to pise na pojedinim takmicenjima .... ne volim, nisam nikad, ni necu. Ucestvujem iz zabave..

Lu -> RE: Ne volim (24.3.2014 11:48:28)

...onu naviku kod ljudi da druge okrivljuju za svoje neuspjehe i za svoje raspoloženje.
Kad mrze kišu, snijeg, vrućinu, ponedjeljak, loše vijesti (koje ne moraju da čitaju), državu u kojoj žive, svoj izgled, svoju kosu itd...
Dajte više uzmite svoj život u svoje ruke i prestanite da kukate!

serpica -> RE: Ne volim (24.3.2014 12:13:37)

IZVORNA PORUKA: Lu

...onu naviku kod ljudi da druge okrivljuju za svoje neuspjehe i za svoje raspoloženje.
Kad mrze kišu, snijeg, vrućinu, ponedjeljak, loše vijesti (koje ne moraju da čitaju), državu u kojoj žive, svoj izgled, svoju kosu itd...
Dajte više uzmite svoj život u svoje ruke i prestanite da kukate!

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

dijana1* -> RE: Ne volim (24.3.2014 21:49:43)

IZVORNA PORUKA: Torbica
Mene licno je blam da pozovem svoje FB prijatelje da glasaju za mene ili moje dete, cak i kad to pise na pojedinim takmicenjima .... ne volim, nisam nikad, ni necu. Ucestvujem iz zabave..

Slazem se [sm=smiley20.gif]

IVA 11 -> RE: Ne volim (29.3.2014 15:55:10)

Ne volim radoznale, dokone žene.

amelia -> RE: Ne volim (29.3.2014 22:38:14)

Ne volim kad me tata ne razume sta mu govorim ,sto misli daje uvek u pravu.ne volim kad mi neda rec damu objasnim stvari koje su za nega ne poznanica..ne volim sto misli daje najpametniji i ne slusa te i ne uzima u obzir kad mu govoris jer misli da sve i najbolje on zna [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

superm -> RE: Ne volim (29.3.2014 23:09:33)

Ne volim- neizvesnost, cekanje...

mamin mish -> RE: Ne volim (29.3.2014 23:17:44)

IZVORNA PORUKA: superm

Ne volim- neizvesnost, cekanje...

Ni ja.
Ne vilem ni kad sam sama/ [sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: Ne volim (1.4.2014 14:05:24)

Lazne prvoaprilske vijesti [sm=zz_eek2.png]

lelaigor -> RE: Ne volim (1.4.2014 14:10:38)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Lazne prvoaprilske vijesti [sm=zz_eek2.png]

Da!!!!!! Dosta mi je više!

degu -> RE: Ne volim (1.4.2014 15:05:32)

Ja ne volim kad me ljudi opterećuju svojom negativom, kad nemaju obzira prema trudnicama i kad mi pričaju raznorazne nesrećne slučajeve vezane za trudnoću i bebe [sm=smiley13.gif] ionako sam dovoljno isprepadana, tačno kao da kad vide trudnu ženu sete se svih mogućih tragedija iz života koje su čuli ili videli [sm=hudicek1.gif]

Olga75 -> RE: Ne volim (8.4.2014 13:42:40)

ne volim lovce na nagrade
znam ja da "kad je dzabe i sirce je slatko "
ali od toga praviti biznis , mislim daaaj
to je zabava i sreca
ili bi tako trebalo da bude

NadaR -> RE: Ne volim (8.4.2014 17:19:26)

Ne volim persone u blizoj okolini koje su smorene I cine sve da se osjecam krivo9m jer sam raspolozena .
Sta da radim , ne mogu plakati kad mi se ne place . [sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Ne volim (8.4.2014 17:36:55)

Ne volim ni to sto kafa u gradu kosta 3KM a nigdje nema slobodne stolice od jutra do mraka . [sm=hudicek1.gif]

mali_mis -> RE: Ne volim (13.4.2014 9:27:56)

Ne volim kad me neko pravi budalom, takodje ne volim kad me lazu, ne volim ljude koji se prave da su mi prijatelji, a prvom prilikom bi mi zabili noz u ledja, ne volim da objasnjavam (crtam) neke logicne stvari sto puta (nekima je prosto lakse uterati metar u guzicu nego cm u glavu). Ne volim da me zaboli glava cim se probudim.
Ima toga jos...

Verolina -> RE: Ne volim (20.4.2014 23:54:29)

Shvatila sa da zapravo ne volim nagradne igre na ovom forumu. I nikada se necu takmiciti ni za jednu nagradu. Umesto toga mogu da poklonim kilo i po djindjuva , a ako je i to malo imam Bracu gvozdjara koji reciklira sporeti, masini i akumulatori, pa cu i od njega kilo gvozdja da pozajmim.[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Ne volim (26.4.2014 8:09:53)

Mrzim kad sam u PMS-u nemam vise pojma sta osecam osecanja sva izmesana sad bih zaplakala a za sec. se osecma onako lepo opusteno..prijatno... ma kao da sma luda [sm=smiley29.gif]

branki* -> RE: Ne volim (3.5.2014 14:49:13)

ne volim i mnogo me trenutno nervira to sto bozidar nece da jede,od jutros je samo grickao korn fleks..pitu sa sirom nece gospodin,supu nece,belo meso nece..e,pa i meni vise muka da kupujem,pravim i bacam i da pokusavam da smisljam sta bi jeo.ima da sedi ovako citav dan,ponudicu ga opet istim,ako nece,tako ce da legne uvece..pa,mora vise doci kraj bar ovim glupostima oko jela!

nata11 -> RE: Ne volim (3.5.2014 15:34:01)

Nevolim ovo ludo vreme, vise je dosta !!! Krene pljusak, ja nalozim kamin ono grane sunde i +20. grrrr [sm=lev.gif]

bonita -> RE: Ne volim (24.6.2014 14:19:37)

Ne volim kada se neko bespravno mesa u tudji zivot...Ne volim kada ptice zloslutnice daju "dobre savete"..Ne volim, kada svako vidi tudju slamku,a svoju gredu ne vidi....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>