Verolina -> RE: Ne volim (22.3.2014 16:27:44)
|
Problem je u reci-KLAN. Malo je smesna. To je u stvari grupa ljudi, obicna grupa ljudi koji se druze. Uz svo duzno postovanje, meni ce uvek biti bitnije Beino misljenje i dobrobit od tvog, zato sto se sa njom druzim i eto nas dve sacinjavamo taj "klan". A ja sam bila pripadnik mnogih "klanova" dok se nije iskristalisala cinjenica da ja ne volim ljude koji ce u momentu nesto izgovoriti samo da bi te povredili, bez obzira sto to nema veze sa istinom. Eto, ja biram one prijatelje i one "klanove" koji ce radije dostojanstveno otici nego te napadati kao hijena zubima zeljnim osvete za koju i ne znaju kako se rodila ili im je nametnuta! To su inace i moji jedini uslovi za druzenje sa nekim-da nije djubre i da mi prija! Postoje i oni koje nisu djubrad, ali su patoloski vezani za smece i onda sam ja isto u toj situaciji primorana na likvidiranje. I da ne masim temu-Ne volim sto sam ovog puta zaista, nicim izazvano, upletena u nesto za sta nisam kriva. A moj klan su -Bea, Nina26, Maslacak15, Jole84 i osobe slicne njima. Osobe od stava, vrednosti i koje mi prijaju. To su osobe sa kojima bih se rado privatno druzila ili se vec druzim. Shvatas zasto kazem da je to imenovanje klanovima smesno.Normalno je da si priklonjeniji ljudima sa kojima se druzis i vidjas. I za njih cu uvek da glasam. Cak cu da im pomognem da napisu komentar za sugavu nagradnu igru i uopste, ali uopste me nije sramota zbog toga niti osecam bilo kakvu grizu savesti. Za sebe mi nista ne treba , a za druge mogu da radim sta ja hocu. Naposletku, RR je upleo dobar deo nas i u privatan segment zivota sto smatram njegovom najvecom vrlinom, ali i manom. P.S.I moze li meni neko na ovom forumu da odgovori na pitanje zasto mene godinama serija zena napada kako sam ja ljubomorna na njihovu decu i stomake. Jbte, ja sam stvarno popi*dela, ali majke mi, jesam. kao da niko od njih nema dovoljno mozga da ti se racionalno suprotstavi pa onda resi da te ubode tako podlo i tako nisko. Mislim, mars sa ovog foruma svi koji su u stanju tako nesto da izgovore. Degenerici!!!![sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|