Daca88 -> RE: Ne volim (15.2.2011 18:24:06)
|
laž licemerje zlobu zlonamernost prenemaganje lenjost dosadu prljavštinu aljkavost dlake u umivaoniku,ili kadi...i pokakanu wc šolju[sm=smiley11.gif]da se razumemo,to viđam kod drugih,kod mene se to ne može desiti! cirkus neopeglan veš gomila za pranje(a mašina čeka majstora)to mi se jednom desilo boflaste tečnosti za pranje sudova od kojih mi izađe ekcem miris domestosa[sm=smiley11.gif](iako je po meni najbolji) pankerski i rokerski stil oblačenja(protiv muzike te vrste nemam ništa protiv,ali ne volim dugine boje na glavi,opičene frizure,lance i katance...ma izgledaju mi ko pokretne reklame šarenilo,kič pametovanje ogromno duge nadograđene nokte silikone van granice lepog i ukusnog crnu boju za svaku priliku veštačko cveće insekte,bube,gmizavce,reptile reprize španske i latinoameričke serije na isti kalup metal,hip-hop,izvornu muziku,i ove današnje novokomponovane ...da se nadovežem dranje i zaurlavanje prljave čarape ispod kreveta poluotpadnut lak sa noktiju kada me neko probudi kada mi se neko meša u vaspitanje deteta kada oni koji nemaju decu misle da sve znaju bolje od mene,a oni koji imaju večito nameću svoje savete,bez prethodno da sam zatražila mišljenje. ogovaranje,tračarenje osobe koje se smeju na bilo šta(ono pokažeš im mali prst,i kreće cerenje) neistine kada je neko koga hitno zovem-nedostupan kada u sred nečega važnog što treba da napišem u sms-u skontam da nemam ništa kredita politiku domaće filmove(čast izuzecima) neurednost kada vidim da je neka cica skockana samo tako...a cipele blaaaatnjaveeee zadah znoj zimu vremenske nepogode i neprilike ...itd,itd...
|
|
|
|