Inica -> RE: Ne volim (15.8.2011 21:48:16)
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ne vidim u cemu je problem sa slovima? Sta fali zamenskim slovima? Bitno je da su razumljiva. I ja ih ponekad pisem tako, jer mi zaista ne pada na pamet da bodem srpsku latinicu sa kojom se duplo manje snalazim. Sad ste mi svi obazrivi po pitanju jezika. A ja bih knjigu "Skazanje o nepismenah" mogla da napisem po postovima nekih clanica, pa cutim...Srecom, nije ih mnogo. Ali retko ko od vas u potpunosti pravilno pise. I citajte-svaka od vas gresi! Svaka... Ne volim kad neko kritikuje zamenska slova, a onda " ne mogu" pise sastavljeno. I uzmite u obzir da prozivate postovima par clanica koje tako pisu reci. Na RR-u koliko ja znam nije zabranjeno praviti ligature ch, sh. Hvala! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Verka... Ok, kapiram da cu sad moooorati da postujem ta pravila, i ok je da se nekome to NE SVIDJA, ali da komentarise da je neozbiljno, ili sta vec, to me nervira.. Ja sam tako navikla da pisem, tj tako radim vec godinama.. I nema veze sa fb "jezikom" niti nichim slichnim.. Ukratko, to sam ja..
|
|
|
|