Anoniman -> RE: Ne volim (15.8.2011 17:23:26)
|
IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: verolino Ne vidim u cemu je problem sa slovima? Sta fali zamenskim slovima? Bitno je da su razumljiva. I ja ih ponekad pisem tako, jer mi zaista ne pada na pamet da bodem srpsku latinicu sa kojom se duplo manje snalazim. Sad ste mi svi obazrivi po pitanju jezika. A ja bih knjigu "Skazanje o nepismenah" mogla da napisem po postovima nekih clanica, pa cutim...Srecom, nije ih mnogo. Ali retko ko od vas u potpunosti pravilno pise. I citajte-svaka od vas gresi! Svaka... Ne volim kad neko kritikuje zamenska slova, a onda " ne mogu" pise sastavljeno. I uzmite u obzir da prozivate postovima par clanica koje tako pisu reci. Na RR-u koliko ja znam nije zabranjeno praviti ligature ch, sh. Hvala! Verka, mene ne nervira, i baš me briga kako neko piše, ali mi se ne sviđa. Valjda imam na to pravo. I ne prozivam nikoga nego samo kažem da mi se ne sviđa. Ne volim da podilazim nikome i da nešto odobravam samo da se taj neko ne bi ljutio. Naravno da svi griješimo, ali imamo pravo iznijeti svoje mišljenje. Ma naravno da imas pravo izneti misljenje. Ja sam problem iznela iz svog ugla. Jer ligature ch, sh su nebitne u odnosu na druge vrste nepismenosti, pa se na druge vrste nepismenosti ne ukazuje toliko. Nemoj pogresno da me shvatis, ali ako na forumu nije zabranjen neki nacin pisanja, smatram da ga ne treba ni komentarisati, jer se onda clanice nadju u tim prozivkama. Jer koliko ja vidim, ovde nijedan Paja nije pisao Raji pismo u kome priCHa tako, pa je onda to neko komentarisao, vec se sve ovo odnosi na pisanje na forumu. Ni to pravilo nije tesko za ispostovati. Neka ga uvrste. Bar bi bili jedini porodicni pravopisni forum u zacetku[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] I ja bih bila najsrecnija. I znam ja zasto sve ovo govorim (kao sto i mnogi drugi znaju), ali necu dalje komentarisati. Samo se nadam da ce se ovde staviti tacka[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|