Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:19:44
|
|
|
|
Iwana87
|
Lea Kis me iritira 1 minut ne mogu da izdrzim da je gledam Sale novinar(ne mogu sad da se setim prezimena) bio u Vip VB i na farmi
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:24:33
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
1.Olja Beckovic-prekida sagovornike i uzasno izgleda(kosa, sminka, cipele, garderoba), klati se dok prica, vrpolji. Tihi uzas! 2.Lea Kis-glas tako iritirajuc, krestav, fuj. 3. Onaj matori sto vodi Znanje na poklon na B92. On me uspava, tako je dosadan. 4. A gorusicu dobijam od Milosa Aligrudica
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:28:35
|
|
|
|
bebironcic
|
Ima dosta njih,ali recimo-Lea Kis,JK,svi Grandovci i Pinkovci ,Sanja Marinkovic,voditelji sa RTS-a,Seka Aleksic....seticu se sigurno jos nekog...Sani Armani,Zorica Brunclik...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:53:37
|
|
|
|
Anoniman
|
mira adanja polak rada dj. sto vodi beogradsku hroniku sasa popovic ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 19:15:13
|
|
|
|
bebablue
|
Ne znam bas koliko covek spada u poznate, ali iritira za medalju, Nedjo Kostic na Tv Dugi, polucelavo iritantno skakutalo
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 20:52:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Marko Đurovski............ ooooooooo živote........
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:46:35
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:50:16
|
|
|
|
lothroniell
|
Isidora Bjelica, Karleusa, Nenad Chanak, Olja Beckovic.... Spisak bi bio prilicno dugacak, ali ovi mi u prvom momentu padose na pamet!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:51:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ona Sandra manekenka (sta god) sto je bila na farmu!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:57:32
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Eugi u srce si me pogodila!!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 22:03:36
|
|
|
|
eugenija
|
Oh, why?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 22:09:16
|
|
|
|
gagana83
|
Gvirni OVDE
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 22:13:41
|
|
|
|
eugenija
|
Ne verujem! Ladno ti je on najprivlačniji muškarac na planeti Sorry ako vređam tvoja nežna osećanja Zbog njega R izbegavam Mene užasno irrritirrra čovek sa svojim pametovanjem. Sve izjave su mu smarajuće (na temu Ko sam? Ja sam. Ja! Ja! Ja! i o5 ja!)
< Poruku je uredio eugenija -- 19.4.2010 22:14:13 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.4.2010 13:13:05
|
|
|
|
Alexis79
|
Boja glasa,ton,brzina govora i nedopustanje da se odgovori na postavljeno pitanje me izludjuje kod ove persone A ovog kvazi novinara bih poslala u zatvor da tamo nekom bude od koristi posto mi se od njegovi izjava juavlja dijareja
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.4.2010 10:04:15
|
|
|
|
Anoniman
|
NEKO KOG BI ZGAZILA NA PEŠAČOM(KAD BI OVAKVE ŽIVULJKE PONEKAD IZAŠLE IZ BESNIH LIMUZINA)BEZ IMALO RAZMIŠLJANJA.... ukratko žena mi opasno ide na pubis vaginalis
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:03:37
|
|
|
|
eni26
|
Mene nervira Lea kis jos jednom , da se zna .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:22:22
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ona plavuša što vodi Slagalicu, grrrrrrrrrrrrrrr Da, užasna je!!! Danijela Pantić se zove. Ona druga je ok, baš je simpatična Nervira me i Milica Milša !!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:48:41
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: aster IZVORNA PORUKA: Ana RR Ona plavuša što vodi Slagalicu, grrrrrrrrrrrrrrr Da, užasna je!!! Danijela Pantić se zove. Ona druga je ok, baš je simpatična Ma, neeee...Danijela je bas super, lepse se oblaci i opustena je. Ona sto ukrsta noge i izgleda ko penzos, lomi jezik i ne zna da cita je Marija Veljkovic, glumica. Nevolja kod nas jeste u tome sto nemamo skolovane voditelje, ni standarde, pa se nosimo sa manekenima. A oni retki koji su skolovani su, bas zbog toga, toliko prepotentni da su sami u svojoj emisiji i voditelji i gosti i snimatelji,... Retko koji ,,voditelj" mi je simpatican. Ali, neka devojka sa avale, ide joj reklama za neku muzicku emisiju,...JAOJ! Ona sto ima usta ko Dzoker iz Betmena! I da, mislim da je Olivera Jovicevic (vodi Upitnik). Ona sto ne moze da progovori kad su joj sveze napumpana usta!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:52:08
|
|
|
|
eni26
|
A olja crnogorac ??? heheh sa sve njenim napumpanim ustima i sifonima A ne zna ni 2 ciste da sastavi
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 11:04:51
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: eni26 A olja crnogorac ??? heheh sa sve njenim napumpanim ustima i sifonima A ne zna ni 2 ciste da sastavi Moj suprug je zove-buldog!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 11:06:35
|
|
|
|
micketta
|
Natasa Miljkovic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 0:30:02
|
|
|
|
Tinana
|
1.Rada Radenovic 2.Lea Kis 3.Suzana Mancic i u zadnje vreme Goca Trzan
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 1:09:22
|
|
|
|
BabyG
|
Ima ih dosta! Uglavnom, najviše što me nervira kod ljudi je to što ne znaju gramatiku našeg jezika, što se frljaju padežima, ne znaju da sklope zglavnu rečenicu, a da ne pominjem da se frljaju nepoznatim izrazima.. Kraljica takvih ljudi je ona tiba što je vodila 'Plesom do snova', Nataša Stojićević ili kako se već zove! Redovno sam se 'svađala' s njom tokom emisije! Pored nje, Danijela Pantić, Era Ojdanić, Miloš Bojanić, balerinica Dragana i još tona nekih drugih šabana..
Konačno sam shvatila zašto imam par kilograma više nego pre par godina. Kako starimo postajemo sve teži. To je zato što imamo sve više znanja u našim glavama. Dakle ja nisam debela, nego inteligentna!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 1:57:00
|
|
|
|
madam
|
Ako ostavim po strani vikend sa Leom Kish i Sanjom Marinkovic!!! Obicno, radnim danima su to likovi sa Farme,Velikog Brata,....i voditeljima tih realitija ( Plesom do snova,Sve za ljubav,Leteci start,Seka trazi desnu,levu ruku:) A posto ta sema obuhvata veci deo programa.izbegavam tv!!!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 16:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
1. Nataša Bekvalac 2. Nataša Bekvalac 3. Nataša Bekvalac 4. Lea Kiš 5. Dragana Mirković 6. onaj ljakse ćelavi , ček ... daaa ... Boban Piroman 7. Saša Popović Setiću se još ... Daaaaaaa , umalo da zaboravim : Željko Joksimoviiiiiić sa sve šminkom i počupanim obrvama ...
< Poruku je uredio BubaMira -- 14.7.2010 16:45:04 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?