Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:19:44
|
|
|
|
Iwana87
|
Lea Kis me iritira 1 minut ne mogu da izdrzim da je gledam Sale novinar(ne mogu sad da se setim prezimena) bio u Vip VB i na farmi
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:24:33
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
1.Olja Beckovic-prekida sagovornike i uzasno izgleda(kosa, sminka, cipele, garderoba), klati se dok prica, vrpolji. Tihi uzas! 2.Lea Kis-glas tako iritirajuc, krestav, fuj. 3. Onaj matori sto vodi Znanje na poklon na B92. On me uspava, tako je dosadan. 4. A gorusicu dobijam od Milosa Aligrudica
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:28:35
|
|
|
|
bebironcic
|
Ima dosta njih,ali recimo-Lea Kis,JK,svi Grandovci i Pinkovci ,Sanja Marinkovic,voditelji sa RTS-a,Seka Aleksic....seticu se sigurno jos nekog...Sani Armani,Zorica Brunclik...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 11:53:37
|
|
|
|
Anoniman
|
mira adanja polak rada dj. sto vodi beogradsku hroniku sasa popovic ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 19:15:13
|
|
|
|
bebablue
|
Ne znam bas koliko covek spada u poznate, ali iritira za medalju, Nedjo Kostic na Tv Dugi, polucelavo iritantno skakutalo
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 20:52:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Marko Đurovski............ ooooooooo živote........
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:46:35
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:50:16
|
|
|
|
lothroniell
|
Isidora Bjelica, Karleusa, Nenad Chanak, Olja Beckovic.... Spisak bi bio prilicno dugacak, ali ovi mi u prvom momentu padose na pamet!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:51:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ona Sandra manekenka (sta god) sto je bila na farmu!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 21:57:32
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Eugi u srce si me pogodila!!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 22:03:36
|
|
|
|
eugenija
|
Oh, why?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 22:09:16
|
|
|
|
gagana83
|
Gvirni OVDE
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 19.4.2010 22:13:41
|
|
|
|
eugenija
|
Ne verujem! Ladno ti je on najprivlačniji muškarac na planeti Sorry ako vređam tvoja nežna osećanja Zbog njega R izbegavam Mene užasno irrritirrra čovek sa svojim pametovanjem. Sve izjave su mu smarajuće (na temu Ko sam? Ja sam. Ja! Ja! Ja! i o5 ja!)
< Poruku je uredio eugenija -- 19.4.2010 22:14:13 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.4.2010 13:13:05
|
|
|
|
Alexis79
|
Boja glasa,ton,brzina govora i nedopustanje da se odgovori na postavljeno pitanje me izludjuje kod ove persone A ovog kvazi novinara bih poslala u zatvor da tamo nekom bude od koristi posto mi se od njegovi izjava juavlja dijareja
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.4.2010 10:04:15
|
|
|
|
Anoniman
|
NEKO KOG BI ZGAZILA NA PEŠAČOM(KAD BI OVAKVE ŽIVULJKE PONEKAD IZAŠLE IZ BESNIH LIMUZINA)BEZ IMALO RAZMIŠLJANJA.... ukratko žena mi opasno ide na pubis vaginalis
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:03:37
|
|
|
|
eni26
|
Mene nervira Lea kis jos jednom , da se zna .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:22:22
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ona plavuša što vodi Slagalicu, grrrrrrrrrrrrrrr Da, užasna je!!! Danijela Pantić se zove. Ona druga je ok, baš je simpatična Nervira me i Milica Milša !!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:48:41
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: aster IZVORNA PORUKA: Ana RR Ona plavuša što vodi Slagalicu, grrrrrrrrrrrrrrr Da, užasna je!!! Danijela Pantić se zove. Ona druga je ok, baš je simpatična Ma, neeee...Danijela je bas super, lepse se oblaci i opustena je. Ona sto ukrsta noge i izgleda ko penzos, lomi jezik i ne zna da cita je Marija Veljkovic, glumica. Nevolja kod nas jeste u tome sto nemamo skolovane voditelje, ni standarde, pa se nosimo sa manekenima. A oni retki koji su skolovani su, bas zbog toga, toliko prepotentni da su sami u svojoj emisiji i voditelji i gosti i snimatelji,... Retko koji ,,voditelj" mi je simpatican. Ali, neka devojka sa avale, ide joj reklama za neku muzicku emisiju,...JAOJ! Ona sto ima usta ko Dzoker iz Betmena! I da, mislim da je Olivera Jovicevic (vodi Upitnik). Ona sto ne moze da progovori kad su joj sveze napumpana usta!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 10:52:08
|
|
|
|
eni26
|
A olja crnogorac ??? heheh sa sve njenim napumpanim ustima i sifonima A ne zna ni 2 ciste da sastavi
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 11:04:51
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: eni26 A olja crnogorac ??? heheh sa sve njenim napumpanim ustima i sifonima A ne zna ni 2 ciste da sastavi Moj suprug je zove-buldog!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.7.2010 11:06:35
|
|
|
|
micketta
|
Natasa Miljkovic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 0:30:02
|
|
|
|
Tinana
|
1.Rada Radenovic 2.Lea Kis 3.Suzana Mancic i u zadnje vreme Goca Trzan
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 1:09:22
|
|
|
|
BabyG
|
Ima ih dosta! Uglavnom, najviše što me nervira kod ljudi je to što ne znaju gramatiku našeg jezika, što se frljaju padežima, ne znaju da sklope zglavnu rečenicu, a da ne pominjem da se frljaju nepoznatim izrazima.. Kraljica takvih ljudi je ona tiba što je vodila 'Plesom do snova', Nataša Stojićević ili kako se već zove! Redovno sam se 'svađala' s njom tokom emisije! Pored nje, Danijela Pantić, Era Ojdanić, Miloš Bojanić, balerinica Dragana i još tona nekih drugih šabana..
Konačno sam shvatila zašto imam par kilograma više nego pre par godina. Kako starimo postajemo sve teži. To je zato što imamo sve više znanja u našim glavama. Dakle ja nisam debela, nego inteligentna!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 1:57:00
|
|
|
|
madam
|
Ako ostavim po strani vikend sa Leom Kish i Sanjom Marinkovic!!! Obicno, radnim danima su to likovi sa Farme,Velikog Brata,....i voditeljima tih realitija ( Plesom do snova,Sve za ljubav,Leteci start,Seka trazi desnu,levu ruku:) A posto ta sema obuhvata veci deo programa.izbegavam tv!!!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.7.2010 16:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
1. Nataša Bekvalac 2. Nataša Bekvalac 3. Nataša Bekvalac 4. Lea Kiš 5. Dragana Mirković 6. onaj ljakse ćelavi , ček ... daaa ... Boban Piroman 7. Saša Popović Setiću se još ... Daaaaaaa , umalo da zaboravim : Željko Joksimoviiiiiić sa sve šminkom i počupanim obrvama ...
< Poruku je uredio BubaMira -- 14.7.2010 16:45:04 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?