Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:14:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Voditeljka slagalice ( ona plavuša)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:20:30
|
|
|
|
Mari86
|
hmmm likusa sto vodi jutarnji program na RTS-u Lea Kis Onaj nazovi novinar Sasa Zorica Brunclik A Jelena Karleusa me ne nervira..
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:21:58
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Voditeljka slagalice ( ona plavuša) aaaaaaaaaaaaa....obeeeeeeeeeeeee a kad mo vec kod njih, nervira me i tandem srdjan/jovana (jutarnji program). Ocajni su
< Poruku je uredio Jeca RR -- 16.7.2010 9:22:47 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:26:01
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Voditeljka slagalice ( ona plavuša) I mene A nervira me i ona Aleksandra na Pinku sto je vodila Farmu, nekad City i jos neku emisijicu, sva je usplahirena kada je vodila Farmu, kezusa, a frizura non stop ista, razdeljak posred glave, kao Mortisa Adams i krivi donju vilicu levo-desno kada naglasava nesto kao "bitno", upada u rec i vidi se da je nervozna osoba iiiiiii mnogo mi je antipaticna....
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:26:02
|
|
|
|
Ana RR
|
O daaaa, Srđan i Jovana kao da su na nekim drogama ujutru.. pričaju o poplavama i keze se kao dva debila, uhhh... baš ih ne podnosim, nju pogotovo (mislim da sam već to i napisala).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:27:10
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR O daaaa, Srđan i Jovana kao da su na nekim drogama ujutru.. pričaju o poplavama i keze se kao dva debila, uhhh... baš ih ne podnosim, nju pogotovo (mislim da sam već to i napisala). ne mogu da verujem, tacno je tako keze se na neke bas ozbiljne cak i potresne stvari..... i lice mi na buldoga i jazavicara.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:27:18
|
|
|
|
Jeca*
|
a dok je radila na rtsu...kao da ide na plazu...ocajan im je bio stilista. znaci, nervira me i stilista jutarnjeg programa rtsa
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:28:03
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: bebablue IZVORNA PORUKA: Ana RR Voditeljka slagalice ( ona plavuša) I mene A nervira me i ona Aleksandra na Pinku sto je vodila Farmu, nekad City i jos neku emisijicu, sva je usplahirena kada je vodila Farmu, kezusa, a frizura non stop ista, razdeljak posred glave, kao Mortisa Adams i krivi donju vilicu levo-desno kada naglasava nesto kao "bitno", upada u rec i vidi se da je nervozna osoba iiiiiii mnogo mi je antipaticna.... ona me toliko vec godinama nervira da sam se na nju vec navikla
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:28:12
|
|
|
|
Anoniman
|
jao sve se slazem.j ja ustvari mrzim ceo svet
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:28:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Izmedju ostalih,ponajvise me u zadnje vreme nervira njena sama pojava i glas i sveeeee-SANDRA koja vodi emisiju Nista za sakriti!Uf,kako mi ide na sve jednu gangliju!!!
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 16.7.2010 9:29:11 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:30:02
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: OTI jao sve se slazem.j ja ustvari mrzim ceo svet
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:31:05
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Izmedju ostalih,ponajvise me u zadnje vreme nervira njena sama pojava i glas i sveeeee-SANDRA koja vodi emisiju Nista za sakriti!Uf,kako mi ide na sve jednu gangliju!!! ma ona je toliko antipaticna i jadna...i neostvarena, a misli da je nesto uspela u zivotu...no comment sramota me vise da pisem u ovoj temi..mrzim da mrzim
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:31:34
|
|
|
|
bebablue
|
Jeco jeste stilista bio neki , a mozda je devojcica volela tako da se plazno oblaci Oti, kada bolje razmislim, mnogo me njih nervira
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:33:02
|
|
|
|
Ana RR
|
A da se zaustavimo na vreme
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:34:36
|
|
|
|
dunja RR
|
iskreno - sve ih ignorišem, nisu vredni mojih živaca.....stvarno me niko od njih ne živcira, jer ih ne vidim( ne gledam TV, ne čitam štampu osim onog što mene interesuje), došla sam u fazu da se isključim na SVE gluposti, jer bih u suprotnom pukla ne primam više k srcu budalaštine....i srećna sam, jako srećna ( ne pametujem, ali meni ovako odgovara)
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:36:21
|
|
|
|
Jeca*
|
iz tebe progovara guppy
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:37:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh,Dunjice,ne gubim zivce na te osobe,nego jednostavno navodim IME osobe koja mi nije pozeljna za gledati i slusati jer mi jednostavno ne ogovara ni kao pojava...a da gubim zivce na takve stvari,nema smisla,ne dam se,ima precih stvari u zivotu
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:39:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Eh,Dunjice,ne gubim zivce na te osobe,nego jednostavno navodim IME osobe koja mi nije pozeljna za gledati i slusati jer mi jednostavno ne ogovara ni kao pojava...a da gubim zivce na takve stvari,nema smisla,ne dam se,ima precih stvari u zivotu naziv teme-"ko vas živcira", mene stvrano niko od njih, jer NI SEKUNDE ne razmišljam o njima
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:39:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR iz tebe progovara guppy
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok,ja i dalje pricam o tome da NE gubim zivce,samo me malko nerviraju ...nisu vredni,sta ces im !Jeste naziv Ko vas zivcira,a ne zbog koga gubite zivce .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:41:26
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Eh,Dunjice,ne gubim zivce na te osobe,nego jednostavno navodim IME osobe koja mi nije pozeljna za gledati i slusati jer mi jednostavno ne ogovara ni kao pojava...a da gubim zivce na takve stvari,nema smisla,ne dam se,ima precih stvari u zivotu naziv teme-"ko vas živcira", mene stvrano niko od njih, jer NI SEKUNDE ne razmišljam o njima Barem malkice da ti neko nije po volji? Nije to bas zivciranje, da se iskidam od neviranja kada nekog ugledam, samo nije mi neko po taman.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:42:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Ok,ja i dalje pricam o tome da NE gubim zivce,samo me malko nerviraju ...nisu vredni,sta ces im !Jeste naziv Ko vas zivcira,a ne zbog koga gubite zivce . ja mislim da je to isto, živci se ne obnavljaju-toga se sećam iz biologije, iako je moja škola bila BAŠ davno....
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.7.2010 9:43:55 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:44:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh pa sad ga pretera Dunjo
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:45:41
|
|
|
|
bebablue
|
Ne da se Dunja
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.7.2010 9:52:03
|
|
|
|
Jeca*
|
dunja ženo, izloguj se da ne osvaneš i ti u ovoj temi biće ono, u šiframa...nervira me hahahhaa šalim se draga, nemoj da se ljutiš..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Branko (
70%)
(
24%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!