Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.6.2009 14:45:42
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je mladen stvarno super a ako mi iko ide na k to je Bakir i 60 minuta
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.6.2009 22:09:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci ovo ide onim redom kako mi ko padne na pamet, jednako su mi svi gadni. 1. Sanja Marinkovic 2. Jelena Bacic Alimpic 3. Jelena Karleusa 4. Ceca Rznatovic 5. Mile Kitic 6. Nives Celzijus
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.7.2009 10:22:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lu Borut Pahor i Ivo Sanader,trnutno da li te sada jos vise nervira?
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.7.2009 10:25:15
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: lu Borut Pahor i Ivo Sanader,trnutno da li te sada jos vise nervira? Ma štakor obični,što reći...a sad nastupa prava faca umjesto njega...JADRANKA KOSOR
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.7.2009 10:27:06
|
|
|
|
Anoniman
|
moja svekrva preslikana kosorka
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.7.2009 11:39:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Koukla .... i znam da ne spada u ovu kategoriju ali ona reklama kad devojcica kupuje sladoled "hocu jedan sladoled, za mamu, tatu, batu, seku, deku i mene..." pa se onako slatko najedu od jedne kesice... .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.7.2009 23:12:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Neven Ciganovic i fashion macak!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.7.2009 9:46:32
|
|
|
|
prolece
|
Ruška Jakić, Boško J. Ognjen Amidžić, Sanja Marinković, Dragana Mirković(sreća što je nema odvno), Ana Mihajlovski, Biljana...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.7.2009 12:23:47
|
|
|
|
dunja RR
|
bolje bi bilo da napisem ko me ne nervira, nabrojala bi ih par.....
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.7.2009 13:18:45
|
|
|
|
branka10
|
Seka Aleksic zbog seljastine, Ognjen Amidzic jer se zeza na racun retardiranih(Oskar), Lidija Vukicevic jer se ona ne PREZUVA a i frizuru ne menja, Sasa Popovic(Grand) jer ne moze da kontrolise onaj mutirajuci glas....
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.7.2009 14:05:45
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma ima tako glupa pitanja, jednom je nekog rasplakala jer je navaljivala da taj neko priča kako se osećao kad mu je umro otac Ja bi` joj *ebala mater tamo na sred kviza!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.7.2009 14:06:40
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma ima tako glupa pitanja, jednom je nekog rasplakala jer je navaljivala da taj neko priča kako se osećao kad mu je umro otac Ja bi` joj *ebala mater tamo na sred kviza! Gle mene, kviza Razmišljam o Milki Canić i eto...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.7.2009 14:09:23
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Koukla ali ona reklama kad devojcica kupuje sladoled "hocu jedan sladoled, za mamu, tatu, batu, seku, deku i mene..." pa se onako slatko najedu od jedne kesice... . To je to uglavnom Jao, kako ona mene nervira, ljuuuudi, pa vi nemate pojma!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.7.2009 14:47:56
|
|
|
|
NadaR
|
ANA NIKOLIC !!! sto me djevojka iznervirala... uh Gostovala u nekoj nasoj emisiji, morala sam prebaciti kanal. Em je glupa em je toliko prepotentna... ma strasno.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.7.2009 10:00:46
|
|
|
|
NadaR
|
ANTE GOTOVAC kRENUO I ON U MUZICKE VODE i snimio nekakav spot za pjesmu o pusenju ... Svakakvih budala
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 7.8.2009 0:04:38
|
|
|
|
Dora
|
Boris Novković, ne podnosim ga ni njegove ljigave pesmice!!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 7.8.2009 12:21:25
|
|
|
|
gagana83
|
Jelena Karleusa i svi sa Granda a posebno Sasa Popovic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 7.8.2009 12:24:17
|
|
|
|
Rivana
|
I mene a imam komsinicu koja obozava grand pa kad pocne pojaca do karaja pa se u mom stanu cuje kao da ja slusam uzas jedan mi joj rekli jer smeta mi kad uspavljujem bebu bas me briga neka slusa al ne mora tako jako. A ona mi odgovorila pa sta cu kad volim mada od tada nije putala tako jako kad smo joj rekli ono je bio uzas
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 7.8.2009 12:26:12
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl JK defenitivno ali ponekad kad procitam neke od njenih komentara hocu da svisnem od smeha tako da mi dodje i kao crni humor :) Ovo definitivno.Odmah se vidi da je glupa.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.9.2009 14:35:09
|
|
|
|
magnetic
|
Sasa Popovic(kreten koji se bogati ismejavajuci bolesne ljude) Jelena Tomasevic,Suzana Mancic,Seka Aleksic........
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.9.2009 14:37:01
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa ANTE GOTOVAC kRENUO I ON U MUZICKE VODE i snimio nekakav spot za pjesmu o pusenju ... Svakakvih budala Sa DJ KRMKOM
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.9.2009 15:10:02
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Miki Đuričić, Sanja Marinković, Lea Kiš; Ognjen Amidžić (Oskar) i odvratne reklame za stars Ceo Gradn bez izuzetaka i svi političari na našoj političkoj sceni
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.9.2009 15:13:49
|
|
|
|
mili15
|
Mene nervira Stoja,goga Sekulic,Seka kad plese kao da ima epilepticki napad,dara ,sasa popvic a od scih me najvise nervira Jelena Karleusa,
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.9.2009 0:33:07
|
|
|
|
viking
|
Uh, mnogi, ali Maca (onaj debeli kovržavi Bosanac, ne znam kako se zove) i Goca Tržan nemaju konkurenciju! Ovaj prvi što promoviše glupost i seljaštvo i od toga pravi foru, kao baš je cool biti neotesana budaletina i sirovina, a ova druga što glumi ludilo i svima soli pamet. Nisu jedini koji to rade, ali način na koji ONI to rade me iritira mnogo više nego kod drugih "selebritija"...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?