Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.12.2009 9:12:24
|
|
|
|
LillyT
|
Neko vec rece da ce opstina da detetu da ime, mislim da ce biti tako i kod nas. Ja sam sada u fazonu da bude Ejla, dragi bi Laura (Lara) nije mi ni to lose. A za musko (nije bas sigurno 100% da je zensko) smo se juce dogovorili (nije mi bas bilo dobro, pa je popustio) i dogovor je pao na Vasila.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.12.2009 21:01:56
|
|
|
|
lesica
|
Moca devojcica je vec sada Lenka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.1.2010 11:03:27
|
|
|
|
buhla
|
Juče sam saznala da će komšinica da da ćerki ime Alegra
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.1.2010 11:58:22
|
|
|
|
Dora
|
Već sam napisala u drugoj temi, ali da ponovim. Luka: Mama, ako rodiš devojčicu, jel može da se zove Nina? Ja: Ne zvaće se Sara. Luka: E, super, zvaćemo je Sara -Nijagara!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.1.2010 12:02:52
|
|
|
|
indy_25
|
Ajsa, Selena,Nika pa cemo vidjeti.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.1.2010 12:05:47
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Dora Već sam napisala u drugoj temi, ali da ponovim. Luka: Mama, ako rodiš devojčicu, jel može da se zove Nina? Ja: Ne zvaće se Sara. Luka: E, super, zvaćemo je Sara -Nijagara!!! Ahahahahahahahahahahahahahahahaha.. Ja sam za!
< Poruku je uredio BabyG -- 3.1.2010 12:06:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.1.2010 12:06:24
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Ajsa, Selena,Nika pa cemo vidjeti. Lepa imena!!!! Ajsa mi je skroz nesvakidasnje, tako mi je medeno, svaka cast na izboru
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.1.2010 12:08:04
|
|
|
|
BabyG
|
Kod nas još ništa nije rešeno! Svađamo se oko imena kad god pomene neko tu temu! A i ima vremena, i ovako ne znamo da l' je dečak ili devojčica.. A odlučiće mama u porodilištu..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.1.2010 21:15:05
|
|
|
|
Daca88
|
Kod nas su bila u opticaju imena za decaka Darko,Nikola,Daniel,David,Aleksandar,Mateja,a za devojcicu Daria,Nela,Nikolina,Vesna...ali smo na kraju odustali od svih gore navedenih imena i odlucili da cu ja izabrati ime za devojcicu,a tata za decaka...i dogovor je pao,cerkica bi trebala da se zove Andjela(mamin andjeo),a tata je za decaka izabrao ime Alen.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.1.2010 23:53:01
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: Dora Već sam napisala u drugoj temi, ali da ponovim. Luka: Mama, ako rodiš devojčicu, jel može da se zove Nina? Ja: Ne zvaće se Sara. Luka: E, super, zvaćemo je Sara -Nijagara!!! Luka je car
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.1.2010 13:50:05
|
|
|
|
menna
|
Jao pa mene evo bas muce ta imena. Naime, oduvek sam govorila da ce se moja deca zvati Srdja i Srna, ali kad smo ja i moj mm poceli da pricamo na tu temu, on je rekao da mu se nikako ne dopadaju ta imena. No, kad sam ostala u drugom stanju,ja sam iz nekih mojih sebicnih razloga htela da abortiram, sto on takodje nije odobravao, i molio me, ubedjivao, i ja kao i svako razmazeno, sebicno derle izjavim - "Vazi, zadrzacemo bebu ako pristanes na Srdja ili Srna". :-o I on jadnicak, sta ce, pristaje na sve. I sad kad je to reseno, i kad je on divan kao sto jeste, mene grize savest...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.1.2010 14:17:34
|
|
|
|
ljubavce
|
kod nas je odluka pala na ime VASILIJE tako da mu mm vec tepa Vasa, ali je to zato mamin Vaxi
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.1.2010 3:40:01
|
|
|
|
She Ra
|
Mi smo saznali da je I imamo problema oko imena da na momente pomislim da nismo normalni (zapravo, da ja nisam normalna )... Juce sam se isplakala kao kisa zbog toga i od danas opet ne znam kako da zovemo bebu.. Da je decak, bio bi Nikola (mm je insistirao na tome, prvi decak - jedno ime iz loze, a ja se slozila, jer mi se tako zove rodjeni brat).. Ali devojcicaaaaaa... Show.. Na kraju ce, izgleda, mama u porodilistu sama da se osluci
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.1.2010 8:57:31
|
|
|
|
bebuska
|
MM navija da bude Vukasin i mislim da cu mu popustit...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.1.2010 9:47:25
|
|
|
|
gagins
|
Mm meni nece da kaze,ima vremena da se odluci.Rece da ce mi reci u martu.Posto sam ja birala za prvo dete Sonja,sad je decak i mm bira ime.Meni se svidja Luka,ali mi nista ne vredi kad tata odlucuje.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.1.2010 9:50:25
|
|
|
|
indy_25
|
Mi smo odabrali ime mada moze se to promjeniti do poroda, sada za sad je Ajsa a meni se isto svidja Maja ili Nina.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.1.2010 19:18:01
|
|
|
|
anajid
|
Mi smo odlucili da se zove Andrija.Sreca pa smo nasli zajednicko resenje pa se svidja i meni miuzu.Mada je moj muz rekao ja sam mu dao prezime a ti daj ime,pristao bi i na neko drugo,ali eto i njemu se dopada!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.1.2010 22:28:03
|
|
|
|
viking
|
E, ovo je baš šmekerska fora! IZVORNA PORUKA: anajid muz je rekao ja sam mu dao prezime a ti daj ime!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.1.2010 22:55:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas me je dragi pitao jel moze jedna devojchica da se zove Milica....a ja to ime ne volim....al nikako I kad sam ga pitala jel mu se bash jako svidja to ime...rekao mi je ....nije to.... nego se davno zezao sa drugom (koji tje dobiti sina ovih dana) i onda je rekao da tje se njegova tjerka jednog dana zvati Milica..... ufffffffffffff.....razbitju ga....odma tje dotji sebi od notjne smene....
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.1.2010 23:35:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Njemu se svidja Milica, ali ja dobijam ospice od tog imena... IZVORNA PORUKA: pcelica Maja MM-u se svidja Milica,tako sam i ja trebala da se zovem al se meni dize kosa na glavu od tog imena tako da NE! Shta je to sa mushkarcima i Milicama???
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.1.2010 23:46:47
|
|
|
|
magde
|
ja volim za zensku IZABELA STELA ANASTAZIJA I TEODORA za musko DIMITAR DAMJAN MATEJ STEFAN ali nama je bilo bitno na koji dan ce se roditi NIKI ako je neki praznik nama je to bilo presudno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.1.2010 23:51:00
|
|
|
|
JULIE
|
Meni je temin bio 18avgusta al se miki rodio 19 na Preobrazenje i strasno mi je drago zbog toga.Ime smo odabrali mnoogo ranije,a da sam gledala po prazniku kako bih ga krstila,Preobrazaj
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.1.2010 23:52:48
|
|
|
|
magde
|
hahhahaha pa ne ne kod nas je bilo da vidimo praznik i da vidimo jel odgovara ime paaa tad ce biti super.Htela sam da kazem ja sam volela IZABELA ali eto svidjelo mi se i NeplaniranO NIKOLINA i tako smo se odlucili.pa super je jel da??NIKOL:)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.1.2010 23:55:34
|
|
|
|
lothroniell
|
Mi smo se dogovorili oko imena jos pre trudnoce! Za decaka smo odabrali Milosh ili Stefan (iako bi ja volela Strahinja, ali se muzu ne svidja) a za devojcicu Masha. Ali ovaj koji me upravo sutira ce biti Milosh, sledeci Stefan!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.1.2010 23:55:59
|
|
|
|
JULIE
|
Lepo je Nikolina,moja drugarica se tako zove,ali je svi zovu Nina
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?