|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
24.1.2010 22:04:25   
dzepna venerica
mi smo se odlucili da bude Stefan :)))) od kad smo saznali da je mishic odnosno deckic, tepamo mu Stefi i samo Stefi.... ne bi mogli da zamislimo sada drugo ime... kako vam se svidja??

That''''s the way it goes! ljubaV.

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 251
24.1.2010 22:09:19   
anajid
Meni se bas dopada ime Stefan,ali toliko je vec cesto,ima ih jako puno i u komsiluku i u mom okruzenju,pa sam odustala od tog imena!Inace je super!

(odgovor članu dzepna venerica)
Direktna veza do poruke: 252
24.1.2010 22:11:54   
lothroniell
Meni se jako svidja narocito sti je i nama to prvo bilo u igri ali se tata ipak odlucio za Milosh... Rekli smo sledeci sin Stefan! user posted image
IZVORNA PORUKA: dzepna venerica

mi smo se odlucili da bude Stefan :)))) od kad smo saznali da je mishic odnosno deckic, tepamo mu Stefi i samo Stefi.... ne bi mogli da zamislimo sada drugo ime... kako vam se svidja??

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

Direktna veza do poruke: 253
24.1.2010 22:18:09   
dzepna venerica
a mi bas nijednog Stefana ne poznajemo :))) a ne znamo ni kako nam je palo na pamet uopste Stefan, samo smo u isto vreme rekli bice Stefan ako bude musko :))))))     

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 254
24.1.2010 22:19:41   
dzepna venerica
LOTHRONIELL meni je  Milosh bas bas lepo ime :))))  

Direktna veza do poruke: 255
24.1.2010 22:20:35   
lothroniell
I meni je! A i Stefan je user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

Direktna veza do poruke: 256
24.1.2010 23:25:27   
aster
Meni je lepo ime i Stefan, a i Miloš, ali mm se ni jedno ne dopada user posted image Mi se još uvek nismo dogovorili oko imena.

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 257
25.1.2010 9:55:05   
Lu
IZVORNA PORUKA: gagana83

Ne volim ta musko-zenska imena.Drug od mm ima sina koji se zove Vanja.Sreli smo ih pre nekoliko dana,ja pitam kako se zove beba,on kaze Vanja a ja odvalim"Sto je medena"user posted image

Sa mojim Rokom u vrtić ide Vanja,meni je baš lijepo ime i više mi zvuči kao muško ali nema veze trebamo davati imena koja se nama sviđaju.
A šta mislite kako su svi reagirali kada su čuli ime Roko,svekrva je do poroda mislila da se šalim,neki i danas izgovaraju Roooko...kako to zvučiuser posted image
Neki govore da je curica zato što ima dužu kosicu,niko nema takvo ime u našoj okolini i sigurna sam da se većini ne sviđa a manjini sviđa ali zaboli me uho,meni je najljepše na svijetu a nije se rodio ko je svijetu ugodio!
Neka se svijet privikava na ime mog djeteta a ne da ja izmišljam "najpogodnije" ime za izgovoriti u cijelom svijetu i još nešto da kažem kad sam se već zalaufalauser posted image ,meni nije bitno da je ime za dijete jedinstveno ili da je često,bitno je da nam je ime drago u srcu i da svaki put kad pogledamo naše dijete uživamo kada ga izgovaramo eto time bi se ja vodila kada bi opet birala ime za dijete,a ne kako će ga neki francuz izgovarati!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 258
25.1.2010 10:00:20   
minavb
Meni je najlepse musko ime Kolja i jako bih volela da mi se sin tako zove. Naravno, moja ideja se smatra uvrnutom rusofilijom i trenutno je u kuci rat oko imena. Za sad se Relja svidja i meni i tati ali moram jos da radim na usvajanju imena Kolja.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 259
25.1.2010 10:04:52   
*Alexx*
Nama je užasno teško bilo izabrati ime. Meni su ruska imena isto najlepša: Relja, Kolja, Sergej, Vanja, ali nisam naišla na razumevanje... Na kraju je odluka pala na Andrej. Ako bude još dece, biće ili Jana (žensko) ili Sergej (muško).
Roko je baš neobično ime za naše podneblje, ali sviđa mi se! I moja prijateljica iz Zg, sa kojom sam išla u osnovnu, je isto svom sinu dala ime Roko user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 260
25.1.2010 10:06:53   
minavb
Ah, Kolja!user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 261
25.1.2010 10:10:18   
NONA79
Da li vam se sviđa ime Cveta?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 262
25.1.2010 10:13:53   
minavb
Meni se ne svidja.user posted image

(odgovor članu NONA79)
Direktna veza do poruke: 263
25.1.2010 10:16:25   
NONA79
Mi nikako ne možemo da smislimo ime za našu djevojčicuuser posted image , pa sad iskopavam neka neobična, jer nam se ova moderna ne sviđajuuser posted image da je dječak lako bismo.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 264
25.1.2010 10:18:19   
minavb
Meni je najlepse zensko ime Visnja.

(odgovor članu NONA79)
Direktna veza do poruke: 265
5.2.2010 14:13:09   
Iwana87
Mihajlo,valjd zbog lajanje na zvezde,a i mm i kumu se svidja tako da bice Mihajlouser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 266
5.2.2010 14:25:39   
lelaigor
Moja devojčica se zove Daria. A pre neki dan sam pročitala negde ime Miona, pa ako drugo dete bude devojčica, možda će se tako zvati. Od muških mi je lepo Filip, Vukašin... Ali, ako 2. dete bude dečak, mm će dati ime, možda Ognjen.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 267
16.2.2010 14:16:11   
Anoniman
Iz teme " 10 stvari koje ne treba reci trudnicama" user posted image

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ma uzas..... 

A sad mi je smeshno...kad nas pitaju kako tje se zvati devojchice...a dechko kaze...nju pitaj....ja nemam pojma (naravno...zna...al provocira) i onda su svi zgranuti kako njega bash briga

Ja sam propustila, a kako će se zvati?

Nisi propustila.... nisam josh rekla ovde Ali ima jedna anketa koju sam stavila za imena...i lako moze da se zakljuchi da se traze imena za bliznakinje

Mmmmmm glasah danas na svim anketama, i kod jedne sam bila u fazonu "Smeški?" ali sada ne znam kod koje. Odoh da vidim. :)

hehe....idem da vidim shta si glasala    Nadam se da ima i novih predloga kombinacija...a ne samo glasanje za ime 

Pa ne mogu sada da nađem. Ustvari za sve sam glasala i samo mi izbacuje "Za sve ankete ste glasali" 

Imena za dve devojchice :

Petra, Sara, Anja, Lena, Dajana   To je moja anketa

Ah, glasala sam za Petra, a lomila sam se između Petra i Sara. (bar mislim da sam do kraja glasala za Petra  )

Smeški, omašile smo temu skrozzzzzzzzz!

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 268
16.2.2010 14:20:54   
Rivana
Nedavno sam cula ime Nora i jako mi se dopalo i Lara mi je lepo, ne znam toliko lepih zenskih imena ima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 269
16.2.2010 14:21:21   
Anck Su Nmaun
Mi smo se predomislilki za ime..jer tata nije  bio bas odusevljen pa nisam htela da ostane tako...tako da smo se odlucili za  Tara!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
16.2.2010 14:21:31   
Anoniman
Koi su tvoji favoriti smeški? A tvog dragog?

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 271
16.2.2010 14:24:22   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi smo se predomislilki za ime..jer tata nije  bio bas odusevljen pa nisam htela da ostane tako...tako da smo se odlucili za  Tara!

Mnogo lepo ime user posted image meni se jako svidja

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 272
16.2.2010 14:47:31   
Anck Su Nmaun
Jao moja mala Tarica....  user posted image user posted image user posted image   I simbolicno je  jer smo je napravili pred odlazak na Taru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 273
16.2.2010 14:48:03   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jao moja mala Tarica....  user posted image user posted image user posted image   I simbolicno je  jer smo je napravili pred odlazak na Taru user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 274
16.2.2010 20:32:49   
lothroniell
user posted image user posted image user posted image
Jej nisam jedina koja pati od rusofilije... Ime je prelepo, iako ja padam na nasa srednjevekovna imena. Ali Rusija... AH! user posted image
IZVORNA PORUKA: minavb

Meni je najlepse musko ime Kolja i jako bih volela da mi se sin tako zove. Naravno, moja ideja se smatra uvrnutom rusofilijom i trenutno je u kuci rat oko imena. Za sad se Relja svidja i meni i tati ali moram jos da radim na usvajanju imena Kolja.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here