Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 20:50:08
|
|
|
|
Unica
|
ja obozavam isto ruska imena... i sama imam rusko ime dunja a to je u ono vreme bilo jako retko ime... a nasa devojcica ce se zvati una (sto se vidi po nicku)...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 20:56:59
|
|
|
|
sss86
|
Mi vec nekolika mjeseca intezivno razmisljamo o imenu za naseg deckica,ali nikako da nadjemo neko "pravo". Na kraju cu se poroditi a od imena nista . Obozavam ruska imena ali su,cini mi se,uobicajena. Mi bi neko internacionalno ali neobicno. Ha,bas skroman poduhvat... Ako imate neki predlog...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:12:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Koi su tvoji favoriti smeški? A tvog dragog? On je meni prepustio izbor...poshto sam prvo njegovo ime odbila kao iz topa.... Favoriti su mi Petra i Sara ili Petra i Anja.... ali mislim da tje biti ona prva opcija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:16:00
|
|
|
|
NadaR
|
Meni je favorit Petra i Sara Pa super Smeshki,ti sad odaberi za djevojke a on ce za djecake Kod mene su se u kosiluku rodili blizanci 31.12. ,zovu se Ognjen i Lazar ... nekako mi ta dva imena ne idu zajedno
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:27:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je bilo bitno da ne budu ista imena... poshto znam dosta bliznakinja koje se isto zovu.... (komshinice Sanja i Tanja) ... ali htela sam da se slazu imena.... Petra i Sara mi se slazu...nisu ista...a slazu se i sa prezimenom (ko me ima na fb...zna kako mi se preziva dechko) Tako da mi sve ide u prilog ovim imenima A da...i nema nadimaka za ova imena
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:33:22
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Meni je bilo bitno da ne budu ista imena... poshto znam dosta bliznakinja koje se isto zovu.... (komshinice Sanja i Tanja) ... ali htela sam da se slazu imena.... Petra i Sara mi se slazu...nisu ista...a slazu se i sa prezimenom (ko me ima na fb...zna kako mi se preziva dechko) Tako da mi sve ide u prilog ovim imenima A da...i nema nadimaka za ova imena
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:35:48
|
|
|
|
Dora
|
Smeški, Sara mi je omiljeno ime, moja ćera će se zvati Sara, ja odabrala...mada, muški hoće da se zove Nina
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:37:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa meni je i Nina lepo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:43:04
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Pa meni je i Nina lepo Znam, draga i meni je, ali mi Sara nekako više ide uz prezime...A i baš hoću bar jednom detetu ja da dam ime...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ti joj onda daj Sara....a oni nek je zovu kako hotje Meni je drago shto mi se niko ne mesha u izbor.... jer mi se digla kosa na glavi kad je ovaj moj biser predlozio Milica....znachi grrrrrrrrrrrrr al posle je prepustio sve meni...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:50:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Petra i Anja.... ali mislim da tje biti ona prva opcija Jer to slusate gobline?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 21:52:39
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe...ne... shto?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 22:02:05
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mi smo se predomislilki za ime..jer tata nije bio bas odusevljen pa nisam htela da ostane tako...tako da smo se odlucili za Tara! Prelepo,i nama je bilo u uzem izboru!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 22:03:10
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Unica ja obozavam isto ruska imena... i sama imam rusko ime dunja a to je u ono vreme bilo jako retko ime... a nasa devojcica ce se zvati una (sto se vidi po nicku)... Joj,bice jos jedne Une na forumu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.2.2010 22:53:39
|
|
|
|
ssanja
|
ja ocekujem dewojcicu i zwace se MASA.........
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.2.2010 13:41:03
|
|
|
|
Unica
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Unica ja obozavam isto ruska imena... i sama imam rusko ime dunja a to je u ono vreme bilo jako retko ime... a nasa devojcica ce se zvati una (sto se vidi po nicku)... Joj,bice jos jedne Une na forumu meni je to uspomena na pokojnog ocuha koga sam jako volela... da je imao cerku dao bi joj ime Una i to mi se urezalo unazad skoro 20godina. drugo ime nisam ni razmatrala za devojcicu ali za decaka je bilo mnogo opcija. mm i ja smo se dogovorili da ja biram za devojcicu a on za decaka... auuu, sta je sve bilo za decaka i najgore je sto je mm iz inata (mojoj mami i svima koji su mu sugerisal imena) sva ta imena odbacio ( a bilo je skroz ok imena) i rekao Dimitrije. i to je ostalo kao opcija ako sledece bude musko (jednog dana, ako Bog da)...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.2.2010 13:42:06
|
|
|
|
Unica
|
IZVORNA PORUKA: ssanja ja ocekujem dewojcicu i zwace se MASA......... moja seka od ujaka se porodila krajem septembra i dala cerkici ime masha... sad joj tepamo MASHNICA meni je to preslatko...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.2.2010 13:46:04
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja se nadam da cu jednog dana i ja roditi devojcicu i bice Masha sigurno... IZVORNA PORUKA: ssanja ja ocekujem dewojcicu i zwace se MASA.........
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.2.2010 13:59:53
|
|
|
|
lanajelena
|
Za prvo dete sam ja birala ime i zove se Lana ovog puta sa mm prepustila izbor i on zeli da se nas decko zove Dusan u pocetku mi je to bilo pomalo bezveze sad sam se vec navikla i svidja mi se...inace sva muska imena koja su se meni svidela u blizoj porodici su vec bila zauzeta
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.2.2010 21:14:26
|
|
|
|
Anoniman
|
"Ako mama rodi batu, zvaće se LUKA DVA!", kaže moj Luka.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.2.2010 2:48:15
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.2.2010 16:49:28
|
|
|
|
marija32
|
Ako je devojcica zvace se Hana, a ako je decak Nikola
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.3.2010 10:24:50
|
|
|
|
New Mom
|
I mi preferiramo ruska imena. Da je dečak bio bi Nikolaj ili Leonid. Za devojčicu smo odavno odlučili Katarina, a onda smo počeli da razmišljamo o Lara (od grčkog Larisa), pa kako je vreme odmicalo, dogovor je da damo oba: zvaće se Katarina Lara. Znam, nekima je šašavo, ali nama se sviđa. A i ta dva imena imaju slično značenje - sjajna i bistra.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.3.2010 10:44:45
|
|
|
|
ana77
|
Mi imamo tri opcije za nasu devojcicu: Natasa, Mitra i Sonja, pa na koje ime bude najvise licila, tako ce biti posto ne mozemo da se odlucimo :)! Ako ispadne nekim cudom decak bice Vukasin.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.3.2010 10:54:00
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: ana77 Ako ispadne nekim cudom decak bice Vukasin. Bice onda imenjak mom decaku.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?