|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
6.4.2010 13:50:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

pu majku mu Tasho user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 326
6.4.2010 13:54:13   
marince1
IZVORNA PORUKA: lanajelena

ja sam dala cerki ime Lana...mm kaze da smo se dogovorili da on daje drugom (nesto se nesecam) ali ajde ...meni se svidjaju ta kratka imena ali su nam sva zauzeta kod najuze familije pa sam mu prepustila medjutim on kao da je plave krvi prvo Lazar pa Dusan user posted image sad vise ni on nezna a bebac stize za 10 dana
a sto je najgore od svega ko ima malu decu zna za pepu prase moja Lana hoce da se on zove dzordzuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  e nasmejala si me do suza user posted image user posted image user posted image
mali brat  dzodz user posted image

Tasha Pavle i Nikola su za mene the best user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 327
6.4.2010 13:54:30   
Anoniman
ti znaš Tasho, a evo i za ostale, da je naša ćerka dala ime bratu, po seriji "Naša mala klinika", i to liku kojeg glumi Enis Bšlagić, i još se sve nogom u guzicu udaramo kako smo dobro prošli, jer Enis tu glumi lika koji se zove Šemsudin Dino Popolava, pa je ona rekla Dino, ebote još je mogao biti i Šemsudin- Šemsoooooooooouser posted image user posted image
tako da dobro je dok je Džordžuser posted image user posted image

a daaaaa Tasho i Nikola je mrak ime ....ono moćno pravo zvuči

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 6.4.2010 13:56:12 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 328
6.4.2010 13:56:04   
pepeljuga
nensi, mi smo u istoj nedelji, kad ti je termin? mozda budu dva vuka u isto vreme user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 329
6.4.2010 13:56:24   
marince1
David obozava sundjer boba,znaci nase sledece dete ce biti lignjoslav user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
6.4.2010 14:00:53   
Anoniman
Lignjosav user posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 331
6.4.2010 14:01:45   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: marince

David obozava sundjer boba,znaci nase sledece dete ce biti lignjoslav user posted image

user posted image user posted image user posted image a  ne Patrik? Ili Keba?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 332
6.4.2010 14:02:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: marince

user posted image user posted image user posted image a  ne Patrik? Ili Keba?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 333
6.4.2010 14:11:04   
marince1
ili Gari ili plankton user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
6.4.2010 14:20:52   
lanajelena
user posted image user posted image user posted image deca su cudo...jedva smo je ubedili da nemoze da bude Dzordz...opet je bolje nego Lignjosav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 335
6.4.2010 16:03:19   
dijana1*
Mi smo se stalno pre trudnoce zezali ako budu blizanci zvace se Stameeenko i Jeleeenko user posted image user posted image user posted image user posted image , ali je bilo odluceno mm je zelio ako bude decak da se zove Vuk a ja ako bude devojcica da se zove Nadja user posted image . Posto znamo da je decak zvace se Vuk user posted image  

Direktna veza do poruke: 336
16.4.2010 15:07:47   
Pilence81
Ako bude zensko-Lena
A ako bude pisonja-Danilo

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 337
18.4.2010 12:12:37   
Anoniman
Sinoć je mm nekih pola sata pokušavao da navede Luku da izgovori još neko ime sem Marko. user posted image Nije uspeo! Čak smo mu predlagali i Spiderman, i Ben Ten... ali nije pristao. user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 338
18.4.2010 22:24:48   
magnetic
Milica mi najneznije ime koje postoji,ali ga svaka druga devojcica ima,zato je tata dao predlog Nevena.Ne znam......ima jos vremena za odluku

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
18.4.2010 22:37:14   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Sinoć je mm nekih pola sata pokušavao da navede Luku da izgovori još neko ime sem Marko. user posted image Nije uspeo! Čak smo mu predlagali i Spiderman, i Ben Ten... ali nije pristao. user posted image

Tasha, znači li to da će biti Marko? user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
18.4.2010 23:10:46   
guppy RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 341
18.4.2010 23:41:21   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

nensi, mi smo u istoj nedelji, kad ti je termin? mozda budu dva vuka u isto vreme user posted image

Izvini,ja tek sad videla ovu poruku,u poslednje vreme sam slabo bila prisutna na RR...Termin mi je 07.06. a tebi?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 342
18.4.2010 23:47:47   
Anoniman
Ja sam tek 9-a nedelja a već imam ime :) Mm i ja smo se složili iz prve , ako bude popiškilica biće Nina , a ako bude popiškilić biće Nikola . Mada , sve se to promeni kad vidiš bebu , tog trenutka proceniš da li joj to ime "stoji" ili ne . Mene je oduševilo i ime koje je moja školska drugarica dala svojoj kćerkici - Ognjena . S druge strane, druga drugarica je dala kćerki ime Iskra , a meni je to ime ružnjikavo , odmah se setim usisivača "Iskra Čajevec" user posted image . Došlo mi da je pitam - hoće li ti se sin zvati Obod ?? Ili Samsung , da bude svetski user posted image user posted image ? Grozna sam , ali to je jačeee od meneeee user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 343
19.4.2010 10:50:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

MM se i dalje mršti, ali mislim da će teško ići ubeđivanje Luke da se beba zove drugačije. user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 344
28.4.2010 19:31:30   
botabal
Moj sin se zove Balsa..Tata mu dao ime..

E sad,jos uvek ne znamo jel decak ili devojcica,ali ja razmisljam,razmisljam..

Decaci:Pavle,Novak,Ognjen,Uros..
Devojcice:Olga,Lenka,Magdalena..

Neki dan se vracamo iz vrtica i ubrali smo grancicu jorgovana..Balsi se jako svideo miris da odvali kako ce bata da mu se zove Jorgovan,da mu guza mirise k'o cvet (jer smo pricali kako male bebe kake u pelene pa cemo prati i presvlaciti malu guzu)..user posted image

A ako bude devojcica,Balsa kaze da ce se zvati Italija (teta u vrticu se tako zoveuser posted image )

Direktna veza do poruke: 345
28.4.2010 21:10:00   
marince1
IZVORNA PORUKA: nensi27

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Izvini,ja tek sad videla ovu poruku,u poslednje vreme sam slabo bila prisutna na RR...Termin mi je 07.06. a tebi?

I mojoj najboljoj drugarici je tad termin,ali ce ona roditi Lenku

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 346
28.4.2010 21:20:49   
pepeljuga
nensi, meni je termin 3.6. znaci tu smo negdeuser posted image
sto se teme tice, meni bi seka bila nina, to sam odmah odlucila, ali posto je bata onda vuk ili luka, jos uvek ne znam, najgora sam user posted image  

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 347
18.5.2010 17:14:09   
snješka
Joooooj u kakvoj sam muci. Pošto je beba koja treba da se rodi dječak, imamo nekoliko imena u opticaju, ali smo neodlučni. Moj favorit je Viktor i samo to, ali mm je izabrao David. Međutim, sjetila sam se još dva imena, Fedor i Kolja i sad sam baš neodlučna. Nadam se da ću se izboriti da se zove kako ja odlučim, jer je ćerkici mm dao ime i zove se Selena, pa mi je stalo da se bar imena malo slažu. Šta vi mislite?

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 348
18.5.2010 17:17:32   
Nensi*
Ja glasam za David,ja sam htela da se moj sin tako zove ali mm nije hteo pa smo se slozili oko imena Vuk...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 349
18.5.2010 17:40:20   
isidora88
ja jos nisam odlucila za ime ali imam jos 30 nedelja da odlucim user posted image
od zenskih mi se svidja:elena,kalina,dalia,natalija
muska:samo mateja ali mm nece ni da cuje za to ime,mozda luka,lazar user posted image

e da i glasam za ime david user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here