mica981 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (12.7.2017 11:48:55)
|
Cao svima, porodila sam se 02.10.2016 ali vec dugo osecam potrebu da prenesem svoje pozitivno iskustvo najvise zbog trudnica jer znam kada sam otisla kod dr Nikitovica pa posle na forum da sam bila krajnje zabrinuta jer sam po forumima svasta citala... Lepota je kazu u ocima posmatraca, pa da znate sve trudnice da utisci najvise zavise od osobe koja pise pa tek onda od lekara(naravno ova jeziva iskustva zena izuzimam iz toga i ja sama sam bila tuzna i zgranuta sta sam sve procitala). ali zato kad je dr Nikitovic u pitanju za mene je on Bog lekarskog neba! Prvu trudnocu sam vodila privatno kod dr.Dosev iz Visegradske i tamo se i porodila postavljala pitanja ona jadna odgovarala mi po sat vremena:)) ludilo, ali to platis pa smaraj koliko hoces:)P))) Resim ja drugu trudnocu da idem regularno u bolnicu, dodjem kod dr nikitovica, on sve ajmo, ajmo idemo brzo ultrazvuk dza bu sve u svemu 5 minuta vidimo se za mesec dana. Ali, to je tako u bolnici, vec su mi rekli da je sjajan lekar i ja sam to tako prihvatila. Moram da kazem da kod privatnika nema sta sve nisam radila, ovde mi je bilo stvarno opusteno... Cak sam ga i pitala da li ce me primiti u bolnicu i da li ce me on poroditi, rekao je jedino ako nije nenormalna guzva, i da ne brinem ako on nije tu da su mu kolege odlicne. Naravno, ja sam brinula kao i sve vi da li cu biti primljena mislim da me je to najvise opterecivalo tih poslednjih dana. Meni u nedelju ujutru pocne blago da ispada krvavi mesak ali nemam bolove, ja zovem bolnicu kazu radi uvece, ja sacekam uvece i vidim jednu trudnicu u spavacici kako odlazi gore i vec sam se oprostila da ce biti mesta za mene..On dolazi pregleda me i kaze pa ti si pet prstiju otvorena ih gde da te vracam ajde i ti gore... Ja zbunjena nesto mrmljam i on covek poce da se sali bas mi je bio simpatican, mi trudnice smo izgubljene i krajnje smesne sigurno:))) Uglavnom kreveti su uvek frka ja sam se poslednja to vece kroz iglene usi provukla, primila epidural sve super, Nikitovic mi probusio vodenjak i odmah me pregledao i u toku pregleda vice AJMOSALAAAA! Ja nista ne shvatam mislim i ja i sestre za zenu do mene posto su nju spremali za carski, kad ono JA! Bebi je bila obmotana pupcana pa ispala,voda pozelenela i tako Rajko mene porodi dobijem zdfravog zivog dec aka i evo verujte meni suze krenu i danas kad se setim tog coveka! Da me nije primio ili poslao dalje ko zna sta bi bilo sa mnom i mojom bebom! Vrhunac je kada me je ujutru posetio u sobu i devojku koju je isto porodio sinoc, ja nisam mogla da verujem kakav je to odnos lekar pacijent.U visegradskoj doktorka je bila odlicna ali mislite da me je posetilam javila se...stvarno svasta. I ne ocukujem to naravno, samo me ta ljudskost jako obradovala i uvek mi se vrati vera u ljude kad ima ovakvo svetlih primera svoje struke.
|
|
|
|