tamara dada -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (24.12.2015 23:59:04)
|
DRage mame i buduće mame što se tiče same bolnice i ja sam čula sve reci hvale,sta više moja mama se tu porodila sa nas troje i sestra mi se porodila tu čak ih je porodio i isti doktor u pitanju je doktor Antić... Ali nažalost na meni se prelomilo,nisam imala odredjenog doktora-ku već na svakoj kontroli su se smenjivali. Iz doma zdravlja su me poslali sa ctg-om i uputom da me pregledaju jer ctg je pokazivao da nesto nije u redu,na salteru su me primili i u ordinaciju me je primio dr.Zoran loncar,pitao me je zbog cega sam dosla ja sam mu odgovorila,ali doktor NIJE MOGAO DA RAZMATRA CTG i poslao me kuci. Posle dan i po prokrvarila sam otisla sam u Dragise Misovic,stavili me na ultra zvuk i srce je bebi i dalje kucalo,popela sam se u porodiliste,sredili su me,stavili na sto za porodjaj,medjutim nisu mogli da mu nadju otkucaje srca na ctg-u ,svi oko mene su poceli da vicu,da dozivaju doktora i odveli su me na hitan carski rez. Kada sam se probudila iz anestezije,rekli su mi da sam ja dobro,ali da bebi nisu mogli da pomognu... Srce je htelo da mi pukne,cekala sam ga devet meseci ,osecala ga u stomaku,i odjednom ga vise nije bilo... Posle toga cula sam da mu ja nisam jedini slucaj i videla ovde na forumu da nema niko nista lepo da kaze za njega,ZATO VAS MOLIM DA MI SE JAVITE U MAIL,SVE KOJE SU IMALE SLICAN SLUCAJ ILI AKO NEKOG ZNAJU KOME JE ON ,,VODIO" TRUDNOCU,DA MI POMOGNETE DA GA SKLONIMO IZ BOLNICE I DA MU ODUZMEMO ZVANJE DOKTORA JER TO NE ZASLUZUJE... MAIL JE: tamarajocic.jocic2@gmail.com
|
|
|
|