|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
7.8.2012 23:14:07   
Snelle
Taj sedi je bio i kod mene. Kad se setim svega, imam utisak kao da je celo osoblje bolnice u jednom trenutku bio tu. Najgore od svega je što tog dana više nisam mogla ni da prebrojim koliko njih mi je gurmulo ruku u hm, hm da vidi koliko sam otvorena, pošto sam došla oko ponoći pa dočekala i prvu jutarnju smenu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 926
7.8.2012 23:27:17   
Ana RR
Joj užas. Mene je pregledala samo moja dr, hvala bogu. Ali kod mene je sve išlo brzo, u 20h me primili u porodilište, u 23h sam se porodila. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 927
8.8.2012 9:31:27   
Anoniman
vidi ljubomornih zena user posted image
vi ste mozda imale prelepe pupcanike ali ipak sam ja imala najlepsu posteljicu , pa niste je ni videli vec joj sudite user posted image
xxyy porodila sam se 3eg u epiduralu , devojcica , zadovoljna sam babicama ( porodila me Boba ), znala sam da je moj dan jer imam neke cudne moci user posted image
termin je prosao - 7 dana
dumisko hvala user posted image
inace taj sedi moze biti moj dr.Golubovic , on jeste divan i predivan , poput moje posteljice user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 928
8.8.2012 11:33:38   
jagodica12
A nisi se pohvalila koga si srela:)? šta je sa odri ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 929
8.8.2012 12:10:18   
Ana RR
Ribizlice user posted image

Nije to dr. Golubović, njega sam kasnije upoznala, ovo je neki tehničar ili tako nešto, nizak čikica sa sedom kosom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 930
8.8.2012 16:16:41   
xxxyy
Divno, cestitam na bebi user posted image , a i na posteljici user posted image . Ovde su svi zadovoljni...porodiliste kao da nije u Srbijji.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 931
8.8.2012 16:19:54   
xxxyy
To kad prebacis onda ti izazivaju porodjaj. Jel tako? Mozda je to i bolje spremis se psihicki. Kakav je osecaj dok daju taj epidural? Bolno ili samo neprijatno?

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 932
8.8.2012 19:42:57   
Pai Mei
Ribilza, cestitam ti :)
Ja bila u ponedeljak kod Jakovljevica i u sred pregleda mu je zvonio mobilni, hitan carski, zbrzao je pregled, izvinio se i hitno odjurio... kaze da je sve ok sa bebom a ja se nadam da cu sledeci put imati vise srece i duzi pregled :)
Zna li neko da li je izasao raspored za septembar? Pokusavala sam danas da dobijem ali nista....

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 933
9.8.2012 20:24:55   
xxxyy
Da li ima jos nekog ko ce se uskoro poradjati?

(odgovor članu Pai Mei)
Direktna veza do poruke: 934
9.8.2012 23:26:23   
dumisko
xxxyy ja od 7og čekam, vratila me je a ponela sam kesičeuser posted image i komplet se spremila da to odradim ali cvrc...sada idem 13og...termin 15og...tako da je to uskoro popriličnouser posted image

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 935
10.8.2012 6:38:53   
jagodica12
Ja sam na patologiji i čekam da mi izazovu porodjaj ili da počne sam

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 936
10.8.2012 12:43:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jagodica12

Ja sam na patologiji i čekam da mi izazovu porodjaj ili da počne sam

Heeej lutkice user posted image Jos te drze , barabe , do kada su ti dali vremena da se izlezavas tu sama ? user posted image

(odgovor članu jagodica12)
  Direktna veza do poruke: 937
10.8.2012 12:50:20   
Okica sljokica
Ribizla user posted image Pa gde si ti? Kazes Jakovljevic isto bio na porodjaju,on je mene porodio prvi put..jel da je super?user posted image Meni je drAnitic zakazao 17og leganje u DM ,pa cemo vdeti ..tih daana ce i raditi c.rez

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 938
10.8.2012 12:52:13   
Anoniman
Okice user posted image

Mirisljavi Jakovljevic , bio mi je uz dupe sve vreme user posted image
Srecno ti bilo user posted image

(odgovor članu Okica sljokica)
  Direktna veza do poruke: 939
10.8.2012 14:25:53   
dumisko
Dal rade otpuste i vikendom??

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 940
10.8.2012 14:33:22   
Okica sljokica
dumisko,rade

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 941
10.8.2012 14:57:27   
dumisko
Hvala okice, moji su u panici a ja nisam još ni legla user posted image

Direktna veza do poruke: 942
10.8.2012 15:09:24   
Okica sljokica
hehe bez brige. Kad ti je termin? jesu li ti zakazali prijem?

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 943
10.8.2012 15:26:47   
xxxyy
Zasto te je vratila ako ste se dogovorile? Verujem da je glupo kad se psihicki pripremis, pa se vratis ali uskoro ce ti termin. Meni je termin 20-ti.

Direktna veza do poruke: 944
10.8.2012 15:30:19   
xxxyy
Zaboravila sam da napisem Dumisko tebi sam odgovorila.

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 945
10.8.2012 17:28:59   
jagodica12
ribizla,
joj više sam prolupala.. svaki dan druga priča. jedan dan čekamo da se približi termin drugi dan je beba velika a moji kukovi mali pa ne bi smeli mnogo da čekaju. a ja za to vreme ležim ovde zaludna. bitange jedne bas. ljubi mi malu secerusu

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 946
10.8.2012 20:38:09   
dumisko
Termin mi je 15og ali pripremih sve za drugi...nalaze blalbla..tada nije bilo govora o porođaju ali ja i do tad se utripovah da može svaki dan bebac ok,itd..tad se dogovorismo da dođem 7og sa kesom..ja spremna ful komplet svi moji u iščekivanju kad grlić ni makaouser posted image zatvoren, čvrst i da me ne bi gnjavila sa indukcijom vrati me...joooj koliko sam taj dan bila tužna ali posle ukapirah pa prirodno je najlepše...ne treba siliti i ići protiv toga..mali ispao pametniji od svih zna kad mu je vremeuser posted image user posted image Sad koristim vreme ovo još malo da spaaavam i blejim, eto

(odgovor članu jagodica12)
Direktna veza do poruke: 947
10.8.2012 21:15:18   
xxxyy
Ma dobro, to je jos sedam dana, a verovatno i manje.

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 948
17.8.2012 0:34:21   
ivanaluj
pozdrav trudnice, divno je citati ova iskustva porodilja iz bolnice misovic.....
ja sam iz Republike Srpske i retko cete naci ovako pozitivna iskustva porodilja na nasim forumima....user posted image
ja sam u 28. nedelji trudnoce i planiram da se porodim u bolnici misovic, ali me interesuje da li neko zna kakva je procedura kada su u pitanju strane drzavljanke koje zele da se porode u ovoj bolnici naravno uz epiduralnu anesteziju (posto je u rs nema) i kolika je cena i td. da li je moguce unapred dogovoriti sve jer vidim da je jedina zamerka trudnica da ih vrate ponekad u drugu bolnicu jer nemaju mesta, a posto bih ja dosla iz druge drzave ne bi bilo bas prakticno da se vracamuser posted image . a ne bih zelela da se poradjam bez epidurala u 21.veku.
i da umalo da zaboravim termin je 15. novembar pa kada je najbolje dogovoriti sve da li vec sad da dogovaram ili da sacekam josuser posted image hvala vam unapred puno......user posted image

(odgovor članu xxxyy)
Direktna veza do poruke: 949
17.8.2012 11:35:42   
jagodica12
ja sam se porodila 12. doktorka Radunovic me je porodila, koja je moja doktorka sasvim slucajno je bila dezurna taj dan kad mi je krenuo porodjaj (posle 11 dana na patologiji!), i moram vam reci da je zena fenomenalna, ako ikako mozete uvalite se kod nje, samo zahvaljujuci njoj smo uspeli da proguramo veliko dete kroz ovu moju usku karlicu, svako drugi bi me poslao na carski milion puta pre toga. inace, odusevljena sam maltene komplet svime, jedina zamerka su one spavacice, papuce i naravno hrana, al kad to ukombinujes sa tim sta dobijes u odnosu na ostala porodilista, stvarno je zanemarljivo.

(odgovor članu ivanaluj)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here