Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 27.7.2012 22:29:38
|
|
|
|
vision
|
Odri, mene je porodila dr Radunovic, a bila je prisutna porodjaju i dr Micic. To je bio dogovor izmedju nas dve.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 27.7.2012 22:53:31
|
|
|
|
xxxyy
|
A kazi mi samo da li doktorka Radunovic radi negde privatno?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 27.7.2012 23:03:35
|
|
|
|
xxxyy
|
Ja sa ovim doktorom imam dogovor i sto se njega tice on kaze da dolazi, e sad neko vreme ce biti otsutan oko mog termina pa ce to biti problem, nesto smo pricali da on onda preporuci nekog. Ali ja bih volela da znam sa kim tamo je moguc takav dogovor, drugacije je kad ja znam doktora, volela bih da imam poverenje u tog nekog, pa sam zato mislila cak i privatno da odem ako ona radi posto mi je glupo da idem pored ovog mog doktora sad kod nje tamo drzavno...ili da vidim sa njim da je on pita.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 27.7.2012 23:17:45
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Xxxy onda bolje da te Djekic preporuci nekom svom, verovatno vec ima nekog kome salje svoje pacijente kada on nije tu. Pitaj ga na sledecem pregledu, nemoj ti u startu traziti dokt Radunovic.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 27.7.2012 23:36:28
|
|
|
|
vision
|
xxxyy, pitaj dr Djekica i on ce te prebaciti kod nekoga, tako oni tamo rade i svi imaju nekog "svog" prijatelja medju lekarima kod kojeg prebacuju svoje pacijente kad su odsutni. A kad te tvoj lekar bude prebacio, nemas razloga da budes nesigurna. Nekako mi se cini da si mnogo napeta sa svim ovim pitanjima koje postavljas, opusti se, bice sve Ok, uzivaj, razmisljaj samo pozitivno i tako ce morati da bude ;)) :))
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 27.7.2012 23:48:06
|
|
|
|
sunsky
|
xxxyy,ja se u potpunosti slazem sa vision.Opusti se i razmisljaj pozitivno pa ce sve biti dobro.Dr Djekic ce ti verovatno preporuciti nekog lekara sa kojim ti uopste ne treba da se dogovaras jer to oni rade medjusobno.Dakle,ako verujes dr Djekicu onda moras verovati i u njegovu preporuku. Ne brini,sve ce to na kraju da bude dobro.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 28.7.2012 0:27:09
|
|
|
|
dumisko
|
Ja sam pobegla iz Višegradske, i za sada sam prezadovoljna u DM, osećam se ko čovek, čisto, lepo, i civilizovano i što bi Odri rekla nadam se i porođaju takvom i još boljim utiscima...
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 28.7.2012 8:46:00
|
|
|
|
Anoniman
|
I vise sam nego zadovoljna u dm , verujem svakom doktoru i ocekujem lep porodjaj Ne pitam nikog nista , ne zelim da se opterecujem tim stvarima, nemam nikakav plan
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 28.7.2012 15:53:44
|
|
|
|
Masenka
|
Ja sam se premalo manje od 2 godine porodila kod Dr Puric i stvarno sam prezadovoljna i Dr i porodilistem uopste!!! Inace Dr Puric me je vodila od 16 te nedelje!!! Samo reci pohvale!!!!
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 28.7.2012 19:29:09
|
|
|
|
xxxyy
|
U pravu ste. Jesam nervozna, to je tacno. U krajnjem slucaju ne moze covek bas sve da rezira i kontrolise. Vidim da su svi jako zadovoljni bolnicom, nikog ne znam ko se nesto zalio.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 30.7.2012 14:03:12
|
|
|
|
kalinka
|
normalno je da budes nervozna,i ja sam bila,potpuno te razumem.ja sam bila toliko uplasena,da sam mislila da cu umreti...ali veruj mi kad dodje taj trenutak na sve zaboravis,cilj ti je samo da se porodis.samo veruj svom lekaru i slusaj babicu na porodjaju i niceg se neplasi.samim tim sto si u dr.misovic vec si pola posla obavila.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 31.7.2012 10:50:18
|
|
|
|
ijekic
|
Ja sam se porodila u tom porodilištu 28.09.2011.god. U 3.-4. mesecu trudnoće sam uzela uput od svog ginekologa iz Doma zdravlja za Dragišu Mišović. Telefonom zakazala. Nisam nikog poznavala od lekara niti sam imala vezu niti sam je htela tražiti. Pitali su me kod kog lekara i pitali da li može kod DR Ilije Golubović i ja sam pristala ne znavši ništa o njemu. On je vodio trudnoću do kraja. Porođaj je takođe on odradio, carskim rezom sa spinalnom anestezijom. Moj utisak i dan danas nakon skoro godinu dana je da nisam mogla bolje proći. Celokupno osoblje je predivno. Malo porodilište sa malo soba tako da se ne osećate da ste "na traci". Jako uslužni i susretljivi na svakom polju. A DR Golubović je jedan divan čovek i odličan lekar kojeg bih svakom preporučila. Gospodin čovek, gospodin Lekar, gospodin suprug i otac. Predivno iskustvo.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 31.7.2012 10:56:41
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja ga volim
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 31.7.2012 12:29:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Dr Golubović je došao da me pogleda dok sam ležala u sobi, bila sam u jakim bolovima zbog urinarne infekcije posle porođaja i za tih 10ak minuta me baš oduševio. Jako je prijatan i nekako imaš utisak da zaista brine i trudi se da pomogne.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 2.8.2012 23:08:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemojte sutra puno da se muvate oko porodilista , sutra je moj dan
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 3.8.2012 12:51:26
|
|
|
|
dumisko
|
Izgleda da su nam neke otišle na porođaj..javljajte kako ste i utiske, iskreno želim sve najbolje !!
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 13:42:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo porodiliste , doktori , babice , sestre , sve je za 10 Da sam znala , tu bih se oduvek poradjala
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 14:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Zaboravih da napisem da sam dosla u porodiliste u smenu dr.Loncara , on je toliko komican da sumnjam da su ga zaposlili kao najvecu salu te bolnice covek nema pojma , srecom docekala sam i drugu smenu i svog doktora , kao i onog mirisljavog Jakovljevica uzivala sam , i oni su , posle bebe sam izbacila najlepsu posteljicu koju su ikad videli bilo je dosta smeha u sali , pratila sam i tenis , T je bila idealna , nemam reci , krivo mi je sto sam tek Martu rodila tamo
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 18:42:20
|
|
|
|
xxxyy
|
Cao, Cestitam. Ti si se skoro porodila? Devojcica ili decak? Da li si primila epidural? Znaci zadovoljna si babicama?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 18:56:08
|
|
|
|
xxxyy
|
Kako si znala kada je tvoj dan? D li si prekoracila termin?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 22:35:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: ribizla posle bebe sam izbacila najlepsu posteljicu koju su ikad videli O draga, ne bih da te razočaram, ali oni ovo izgleda svima kažu
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 22:36:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni su rekli da nisu dugo videli tako lepu pupčanu vrpcu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 22:56:50
|
|
|
|
dumisko
|
Čestitam Ribizla
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 22:59:54
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Meni su rekli da nisu dugo videli tako lepu pupčanu vrpcu Pa da Tamo su toliko ljubazni da ti daju epitete čak i za ono što je i tebi samoj gadno
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 7.8.2012 23:07:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Inače, imala sam publiku za vreme porođaja, savo ko je bio u prolazu zaustavio se da pogleda šta se događa bio je neki sedi čovek tu, nemam pojma ko je i šta je, nešto je pričao sa babicom, pa je onda gledao sa njom posteljicu i odjednom je uzviknuo "Vidi kako lep pupčanik, dugo nisam takav video!"
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?