Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 3.9.2012 15:20:59
|
|
|
|
xxxyy
|
hvala, To si u pravu tek u boksu bebe placu i same su, ovako bar je sa tobo pa kolko-tolko..proslo je. Mene kicma uopste nije bolela u porodlistu, tek je pocela dava dana po izlasku, mozda sam se preforsirala, sad me ranane ne boli ali kica ubija. Tesi me ako je tebe bolela 4-5 dana nece valjda ni mene mesecima.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 4.9.2012 21:13:03
|
|
|
|
dumisko
|
Eh sve je individualno..čuvaj se samo a i ja se osećam ko sa ratišta a ne iz porodilišta..valjda se to sve širilo mesecima pa sada se vraća na svoje..gubitak kila pa kosti i mišići i sad sve osećam..ali ajde biće to sve super da prođe tih čuvenih 6 nedelja pa da se vraćam u formu polako..ipak smo sveže da bi bilo sve super, budi strpljiva.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 5.9.2012 21:10:48
|
|
|
|
xxxyy
|
Naravno, bitno da je sve proslo dobro da su bebe zdrave i tako ...meni je cudno ispade da me rana najmanje boli od svega. To nisam mogla ni da pretpostavim i tanak je oziljak i skoro uopste ne boli , bas su lepo to uradili, ali kicma i kosti ...valjda se vraca na svoje. Doktorka Radunovic mi je vadila konce, bas je simpaticna i ljubazna, ali kaze da izbegavam lekove protiv bolova apsorbuju se u mleko
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 5.9.2012 22:08:52
|
|
|
|
dumisko
|
uf verujem..ali meni su davali lekiće a i ja sam rokala jer sam svaki dan..bzvz..probaj panadol,to smeju trudnice a verovatno i porodilje..neko mi je rekao šetnjica pomaže da se nameste koščice..probaj što da ne..
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 6.9.2012 11:00:34
|
|
|
|
xxxyy
|
Davali su i meni prvi dan trodon i diklofen. Posle samo diklofen, a za kuci su mi rekli diklofen moze u tableticama, nego mi je ta doktorka Radunovic rekla da kao izbegavam jer se to ipak apsorbuje u mleko. Alli daju diklofen, kao po potrebi...ja sam se u sedela i ulezala nisam jos ni bebu izvela napolje, mislim da mi je i od sedenja.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 6.9.2012 11:01:19
|
|
|
|
xxxyy
|
Probacu sa setnjom
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 9.9.2012 17:57:32
|
|
|
|
makimish
|
drage (buduce)mame, molim da mi odgovorite na jedno pitanje - da li je moguce na porodjaj otici samo sa uputom bez prethodne konsultacije sa lekarima iz dm?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 10.9.2012 11:01:20
|
|
|
|
Pai Mei
|
ja sada dosla iz dm,dr jakovljevic je opet bio na operaciji, pregledala me doktorka maja, deluje ok bas... jedino sto mene brine sto ulazim u 31. nedelju a dr jakovljevic, koji je trebalo da bude moj dr, me je pregledao svega dva puta, stalno su tu neki drugi doktori itd i ne znam, stalno se bojim da on ili bilo koji drugi dr nece stici da me upamte kao svog pacijenta, a to mi bas uliva sigurnost sto se samog porodjaja tamo tice, s obzirom da nemam nikakvu vezu tamo :s
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 14.9.2012 14:26:27
|
|
|
|
Pufnica Krofnic
|
makimish, ISKRENO MISLIM DA NE. EVO MENI JE TERMNI ZA PAR DANA I MORALA SAM SVE NALAZE ZA PORODILISTE KOD NJIH DA VADIM BEZ OZIRA STO SAM IMALA IZ SVOJE AMBULANTE NALAZE...I NARAVNO RAZGOVOR ZA EPIDURAL KOD NJIH. TAKO DA MISLIM DA NSAMO SA UPUTOM NECES MOCI...DA LI TI TRUDNOCU VODI NEKI LEKAR U DM?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 14.9.2012 14:30:57
|
|
|
|
Pufnica Krofnic
|
DUMSKO ILI XXXYY...POSTO STE SE SKORO OBE PORODILE,DA LI MOZE DA SE PROKRIMCARI PMPICA ZA IZMUZAVANJE? Cula sam da ne dozvoljavaju ...SA CIM STE MASIRALE GRUDI? ostalo mi je jos samo desetak dana pa hocu da se spakujem...
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 14.9.2012 15:29:32
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: makimish drage (buduce)mame, molim da mi odgovorite na jedno pitanje - da li je moguce na porodjaj otici samo sa uputom bez prethodne konsultacije sa lekarima iz dm? Makimish, ja sam se pre nepune dve i po godine tamo porodila. Imala sam samo uput. Nisam nijednom otišla na pregled, niti sam imala bilo kakvu vezu.
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 14.9.2012 15:44:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Cimerka iz sobe je imala pumpicu i par puta je koristila (ali je niko od osoblja nije video), dok sam ja morala da tražim odobrenje od doktorke da bi mi muž doneo silikonske bradavice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 14.9.2012 20:18:35
|
|
|
|
mimamaca
|
moze. ja sam se porodila pre 25 dana, muz mi doneo do prijema, a sestra mi donela u sobu, na odeljenju i znala da nosi pumpicu. niko mi nista nije rekao
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 14.9.2012 23:21:27
|
|
|
|
dumisko
|
pufnice, ja nisam imala pumpicu ali je cimerka imala..muž joj je doneo..sestre su to videle i iskulirale mada smo i mi čule da ne daju.strpaj u kesu po prijemu meni kesu nisu pregledali..grudi nisam masirala..kod kuće me je čekala pumpica a došla sam bolnih oteklih grudi pa sam se napatila dok nije sve krenulo kako treba..silikonske bradavice mi je muž doneo a preporučila mi je sestra..varalicu dudu od bebca jer je dosta plakao a nisam znala kako da ga smirim su sklanjale pre vizite ali reč nisu rekle..to znam da brane isto.
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 14.9.2012 23:35:30
|
|
|
|
Pufnica Krofnic
|
HVALA DRAGE PORODILJE...SVAKA INF.VREDI... JOJ SMAO DA PRODJE SVE I DA SE VRATIM KUCI !!!
< Poruku je uredio Pufnica Krofnic -- 14.9.2012 23:37:40 >
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 15.9.2012 13:54:03
|
|
|
|
dumisko
|
Pufnice opusti se...spremi kesu i kuliraj..odmaaaaraj tj.spaaavaj koliko ti se spava i radi ovih dana samo šta ti želiš i sebi ugađaj..pitaj slobodno ako imaš još neku nedoumicu a ako ne puno sreće, sve najbolje i da još jednom spaaavaj do odlaska u DM
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 16.9.2012 2:40:59
|
|
|
|
sanja 92
|
ja idem u pon kod dr simonovic,a pre toga sam bila kod dr pepica.mene zanima da li imam tamo otvoren karton i da li se vodim kao njihova pacijekinja iako sam bila svega dva puta
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 16.9.2012 12:18:29
|
|
|
|
ivankee
|
Sanja,cim si bila imas sigurno tamo karton.Trebalo bi da te imaju u racunaru tamo,a ti kod sebe sigurno imas onaj papir(koji ti svaki put traze na pregledu,i tu imas pecat doktora koji te je pregledao)
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 16.9.2012 23:02:25
|
|
|
|
jagodica12
|
moze i pumpica i silikonske bradavice, videli me da koristim i gore gde su carski i dole gde su prirodni i niko mi nije rekao da je zabranjeno, jedino je jedna sestra rekla da misli da je bolje rucno, ali ako meni vise odgovara ovako nikakav problem. cimerki je sestra iskuvavala silikonske. opusteno samo, nije to gestapo tamo, svi su vrlo ljubazni i trude se da pomognu koliko mogu
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 18.9.2012 18:03:50
|
|
|
|
Ancivoje01
|
Drage mame i buduce mame.. citam vase komentarcice i postove vec dobrih mesec dana.. moguce je i da sam propustila..- ne mogu nigde da nadjem koliko se placa apartman u dr.Dragise Misovica..? makar odokativno.. nasla sam da je u Frontu 12.000. ali prosto bih zelela da znam.. radoznalost je ubila macku, zar ne nadam se da ce mi neka od vas pomoci, hvala vam mame puno, i sve vam najbolje zelim...
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 18.9.2012 20:18:27
|
|
|
|
lesica
|
U DM nema apartmana. Sobe su im dvokrevetne i cetvorokrevetne. I sve imaju kupatilo.
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 19.9.2012 7:45:19
|
|
|
|
Snelle
|
Sve sobe su kao apartmani
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 19.9.2012 9:58:29
|
|
|
|
Pai Mei
|
zna li neko da li je u ovom porodilistu dozvoljeno prisustvo oceva na porodjaju?
|
|
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 19.9.2012 12:21:02
|
|
|
|
lesica
|
Nije dozvoljeno prisustvo oceva na porodjaju.
|
|
RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović 19.9.2012 12:27:02
|
|
|
|
adulence
|
uuuuuu ovo me je sada jao rastuzilo,mm je zeleo da ude uz mene tada....uhhhh,nisam trebala ovo da procitam.... zenske da li je neko od vas bio kod dr Pepica i kakva su vam iskustva??
< Poruku je uredio adulence -- 19.9.2012 12:31:25 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?