maleckamalena -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (27.7.2012 16:38:28)
|
Narode, Ne postoji dijagnosticka metoda na svetu koja ce predvideti kada ce poceti porodjaj, kao ni metoda koja vam predvidja kakav ce biti isti. Ja nikada ne bih dala da mi se porodjaj indukuje ako nije vec zapocet, samo zato sto je neki doktor tu, to je uvek igranje sa zivotima. Nista na silu, samo prirodno kad pocne. Citala sam da trudnoca traje od 38-42 nedelje, cemu onda da me neko grubo pregleda, rucno otvara i slicno, ako je sve ok sa mnom i sa bebom. Ako doktor hoce da mi ucini i da bude na mom porodjaju, onda ce to uraditi onda kada je vreme za to, a ne onda kada je doticni dezuran, mada razumem da je tako lakse. A i to oko termina porodjaja...obicno se racuna po poslednjoj menstruaciji, ali ne mora da bude tako. Npr, ako je nekome menstruacija na 28 dana, taj termin je ok, ako je na manje ili vise dana onda nije. Najtacnije se termin moze odrediti po Double testu ili po nekom ranom ultrazvuku. Tako su mi bar rekli, a nemam razloga da sumnjan u to A ova bolnica je poznata po tome da bira klijentelu, ne znam po kom osnovu, al ajde, a i da ne ulazim u pitanje eticnosti toga.
|
|
|
|