vision -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (21.7.2012 22:52:01)
|
xxxyy, starati se o bebi sa ranom medju nogama, koja boli i od koje ne mozes da sedis, ni da se namestis, je jako tesko, ali sve sto tamo naucis u ta 3 dana je jako vazno i kad budes dosla kuci sa bebom, imaces osecaj kao da si ceo zivot gajila bebe. nije lako, ali ces se zahvaljivati za sve tamo nauceno. meni prvu noc nisu doneli bebu, bio je u boksu, jer sam imala tezi porodjaj, pa se i on namucio, pa su ga malo posmatrali, ja se porodila u 5 popodne, vec sutradan oko 11 su mi ga doneli. uglavnom ti sestre sve pokazu i posle te teraju da sto vise sve sama ti obavljas. ali naravno ako ne budes mogla, tu su da ti pomognu i da te nauce. stvarno im svaka cast, vecini njih. videcete kako sve ide svojim tokom i sve bude OK ;) I ko zapadne kod Radunovicke (ona mi vodila trudnocu i porodila me), treba da slavi, ona je ekstra, ekstra, ekstra. Meni je na porodjaju bila i dr Micic i stvarno sam prezadovoljna, cini mi se da bolje nije moglo da mi bude. U tim uslovima i sa takvom ekipom, mogla bih da se poradjam svaki dan :))
|
|
|
|