RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Snelle -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (7.8.2012 23:14:07)

Taj sedi je bio i kod mene. Kad se setim svega, imam utisak kao da je celo osoblje bolnice u jednom trenutku bio tu. Najgore od svega je što tog dana više nisam mogla ni da prebrojim koliko njih mi je gurmulo ruku u hm, hm da vidi koliko sam otvorena, pošto sam došla oko ponoći pa dočekala i prvu jutarnju smenu [sm=smiley29.gif]

Ana RR -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (7.8.2012 23:27:17)

Joj užas. Mene je pregledala samo moja dr, hvala bogu. Ali kod mene je sve išlo brzo, u 20h me primili u porodilište, u 23h sam se porodila. 

Anoniman -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (8.8.2012 9:31:27)

vidi ljubomornih zena [sm=smiley36.gif]
vi ste mozda imale prelepe pupcanike ali ipak sam ja imala najlepsu posteljicu , pa niste je ni videli vec joj sudite [sm=smiley36.gif]
xxyy porodila sam se 3eg u epiduralu , devojcica , zadovoljna sam babicama ( porodila me Boba ), znala sam da je moj dan jer imam neke cudne moci [sm=smiley36.gif]
termin je prosao - 7 dana
dumisko hvala [sm=smiley1.gif]
inace taj sedi moze biti moj dr.Golubovic , on jeste divan i predivan , poput moje posteljice [sm=smiley36.gif]

jagodica12 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (8.8.2012 11:33:38)

A nisi se pohvalila koga si srela:)? šta je sa odri ?

Ana RR -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (8.8.2012 12:10:18)

Ribizlice [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Nije to dr. Golubović, njega sam kasnije upoznala, ovo je neki tehničar ili tako nešto, nizak čikica sa sedom kosom.

xxxyy -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (8.8.2012 16:16:41)

Divno, cestitam na bebi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image], a i na posteljici [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Ovde su svi zadovoljni...porodiliste kao da nije u Srbijji.

xxxyy -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (8.8.2012 16:19:54)

To kad prebacis onda ti izazivaju porodjaj. Jel tako? Mozda je to i bolje spremis se psihicki. Kakav je osecaj dok daju taj epidural? Bolno ili samo neprijatno?

Pai Mei -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (8.8.2012 19:42:57)

Ribilza, cestitam ti :)
Ja bila u ponedeljak kod Jakovljevica i u sred pregleda mu je zvonio mobilni, hitan carski, zbrzao je pregled, izvinio se i hitno odjurio... kaze da je sve ok sa bebom a ja se nadam da cu sledeci put imati vise srece i duzi pregled :)
Zna li neko da li je izasao raspored za septembar? Pokusavala sam danas da dobijem ali nista....

xxxyy -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (9.8.2012 20:24:55)

Da li ima jos nekog ko ce se uskoro poradjati?

dumisko -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (9.8.2012 23:26:23)

xxxyy ja od 7og čekam, vratila me je a ponela sam kesiče[sm=smiley1.gif]i komplet se spremila da to odradim ali cvrc...sada idem 13og...termin 15og...tako da je to uskoro poprilično[sm=smiley36.gif]

jagodica12 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 6:38:53)

Ja sam na patologiji i čekam da mi izazovu porodjaj ili da počne sam

Anoniman -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 12:43:47)

IZVORNA PORUKA: jagodica12

Ja sam na patologiji i čekam da mi izazovu porodjaj ili da počne sam

Heeej lutkice [sm=smiley31.gif] Jos te drze , barabe , do kada su ti dali vremena da se izlezavas tu sama ? [sm=smiley36.gif]

Okica sljokica -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 12:50:20)

Ribizla [sm=smiley31.gif] Pa gde si ti? Kazes Jakovljevic isto bio na porodjaju,on je mene porodio prvi put..jel da je super?[sm=smiley36.gif] Meni je drAnitic zakazao 17og leganje u DM ,pa cemo vdeti ..tih daana ce i raditi c.rez

Anoniman -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 12:52:13)

Okice [sm=smiley31.gif]

Mirisljavi Jakovljevic , bio mi je uz dupe sve vreme [sm=smiley36.gif]
Srecno ti bilo [sm=bravo.gif]

dumisko -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 14:25:53)

Dal rade otpuste i vikendom??

Okica sljokica -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 14:33:22)

dumisko,rade

dumisko -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 14:57:27)

Hvala okice, moji su u panici a ja nisam još ni legla [sm=smiley36.gif]

Okica sljokica -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 15:09:24)

hehe bez brige. Kad ti je termin? jesu li ti zakazali prijem?

xxxyy -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 15:26:47)

Zasto te je vratila ako ste se dogovorile? Verujem da je glupo kad se psihicki pripremis, pa se vratis ali uskoro ce ti termin. Meni je termin 20-ti.

xxxyy -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 15:30:19)

Zaboravila sam da napisem Dumisko tebi sam odgovorila.

jagodica12 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 17:28:59)

ribizla,
joj više sam prolupala.. svaki dan druga priča. jedan dan čekamo da se približi termin drugi dan je beba velika a moji kukovi mali pa ne bi smeli mnogo da čekaju. a ja za to vreme ležim ovde zaludna. bitange jedne bas. ljubi mi malu secerusu

dumisko -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 20:38:09)

Termin mi je 15og ali pripremih sve za drugi...nalaze blalbla..tada nije bilo govora o porođaju ali ja i do tad se utripovah da može svaki dan bebac ok,itd..tad se dogovorismo da dođem 7og sa kesom..ja spremna ful komplet svi moji u iščekivanju kad grlić ni makao[sm=zmeden.gif]zatvoren, čvrst i da me ne bi gnjavila sa indukcijom vrati me...joooj koliko sam taj dan bila tužna ali posle ukapirah pa prirodno je najlepše...ne treba siliti i ići protiv toga..mali ispao pametniji od svih zna kad mu je vreme[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Sad koristim vreme ovo još malo da spaaavam i blejim, eto

xxxyy -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (10.8.2012 21:15:18)

Ma dobro, to je jos sedam dana, a verovatno i manje.

ivanaluj -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (17.8.2012 0:34:21)

pozdrav trudnice, divno je citati ova iskustva porodilja iz bolnice misovic.....
ja sam iz Republike Srpske i retko cete naci ovako pozitivna iskustva porodilja na nasim forumima....[sm=smiley13.gif]
ja sam u 28. nedelji trudnoce i planiram da se porodim u bolnici misovic, ali me interesuje da li neko zna kakva je procedura kada su u pitanju strane drzavljanke koje zele da se porode u ovoj bolnici naravno uz epiduralnu anesteziju (posto je u rs nema) i kolika je cena i td. da li je moguce unapred dogovoriti sve jer vidim da je jedina zamerka trudnica da ih vrate ponekad u drugu bolnicu jer nemaju mesta, a posto bih ja dosla iz druge drzave ne bi bilo bas prakticno da se vracam[sm=jezicek.gif]. a ne bih zelela da se poradjam bez epidurala u 21.veku.
i da umalo da zaboravim termin je 15. novembar pa kada je najbolje dogovoriti sve da li vec sad da dogovaram ili da sacekam jos[sm=nosecka.gif] hvala vam unapred puno......[sm=duda.gif]

jagodica12 -> RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović (17.8.2012 11:35:42)

ja sam se porodila 12. doktorka Radunovic me je porodila, koja je moja doktorka sasvim slucajno je bila dezurna taj dan kad mi je krenuo porodjaj (posle 11 dana na patologiji!), i moram vam reci da je zena fenomenalna, ako ikako mozete uvalite se kod nje, samo zahvaljujuci njoj smo uspeli da proguramo veliko dete kroz ovu moju usku karlicu, svako drugi bi me poslao na carski milion puta pre toga. inace, odusevljena sam maltene komplet svime, jedina zamerka su one spavacice, papuce i naravno hrana, al kad to ukombinujes sa tim sta dobijes u odnosu na ostala porodilista, stvarno je zanemarljivo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>