RE: Znaci trudnoće II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

blum -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 9:41:46)

Čekalice moje ja sam ovaj mjesec radila folikulometriju ,ciljane odnose i nakon toga utrogestan.
Eeee sad pojavili su mi se neki nesvakidašnji simptomi 7 dan posle ovulacije prilikom odnosa sa mm tako me je jako probolo sa lijeve strane čitavom dužinom oko jajnika dasam naglas jauknila (odnos nije bio grub) i nemam nikakve upale niti infekcije.
Sinoć me je kroz lijevu dojku ,zatezalo tačno sam osjetila kanal gdje ide mlijeko .
E SAD POSTO NIGDJE NISAM PROČITALA OVAKVE SIMPTOME JA SAM MOŽDA malo (malo više)
[sm=smiley29.gif] fiju-fiju

Jole84 -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 10:17:03)

Štetice,Ksenči,Blum navijam jako žene [sm=smiley27.gif]
Kad padaju testići? [sm=sloncek.gif]

blum -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 10:29:28)

Ehh moj testić će da bude doktor uoči neočekivane [sm=hudicek1.gif] imam kontrilu pa moraće makar vidjet zadebljanje ako ima išta .

Sonreir -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 11:44:34)

Stetice, ja cekam da nam napises nesto lepo i pozitivno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vucem te jakooo!

IvaSale -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 13:43:44)

Cekalice moje,hvala puno na divnim zeljama [sm=bravo.gif]. Nadam se da sve koje cekate odredjeni datum kao i ja,da cemo se radovati zajedno [sm=smiley36.gif]. Meni se jako smanjila zelja za hranom,temperatura mi svaki dan raste,jutros mi je bila 36 sa 8. M bi trebala da dobijem za koji dan,ali se jakoooo nadam da je nece biti nego [sm=modricrtici.gif]. Moja seka je vec trudna drugi put,a ja jos nijednom. E pa vreme je da i ona postane tetka [sm=bravo.gif].

Štetica -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 15:28:02)

Devojke hvala na podrsci,puno mi znaci. Nazalost moram da vas razocaram jer je beta 0.18. Sve simptome koje sam imala prebacicu na listu pms-a.

Sonreir -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 16:01:32)

Zao mi je, Stetice, tvoji simptomi su bas obecavali, licili su na prave trudnicke [sm=smiley13.gif] Eto sta sve moze nasa luda glava od prevelike zelje [sm=smiley13.gif] Skupi snage, bices i ti mama [sm=smiley31.gif]

Dakica79 -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 18:32:08)

Ksenix meni je stigla[sm=hudicek1.gif] jos preksinoc[sm=smiley19.gif]ali nisam htela da vas smorim sa time samo sam prigvirila da vidim ima li kod vas novih simptoma ili[sm=modricrtici.gif]pijem Virak Ocajnicu i Zdravac i prvi put nisam osetila ciklus,a grudi su mi narasle i dalje mislim da je zbog Virka,caj je fantastican prvi put u svom zivotu nisam popila analgetik inace taj dan kada stigne [sm=hudicek1.gif]jedva i hodam i pored leka,nego da ne masim temu,Kseniks radi test sto pre nemoj da mucis svoju dusu ja se nadam tvojim[sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif] Stetice bice samo napred novi je ciklus nova sansa[sm=bravo.gif]Trudnjace vucite nas jakooooo ovog ciklusa u prvo[sm=smiley1.gif]Sve vas pozdravljam divne ste sve.

Jole84 -> RE: Znaci trudnoće II deo (24.1.2013 23:15:59)

Štetice,Dakice žao mi je [sm=smiley13.gif]
idemo dalje devojke [sm=smiley31.gif]

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 1:26:50)

Drage moje, samo da se javnem...[sm=smiley31.gif]

Dakice, Stetice, bas mi je zao...ali, sta je, tu je...malo ili malo vise tuge, pa moramo dalje..nazad nema [sm=smiley31.gif]

Kod mene nista novo...malo me hvata nervoza zbog blizine termina, ali, nedovoljno da bih posegla za testom...stvarno mislim da cu dobiti...pojavile su se i bubuljice.. Imam jos dva dana do 14. dpo...pa cemo videti..

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 11:31:18)

Ksenix draga [sm=smiley31.gif] Nadam se da ce ovaj mjesec da budu [sm=rozacrtici.gif]

Sonreir -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 11:38:20)

Dakice, zao mi je sto ti je stigla M, bice prilike sledeceg meseca [sm=smiley1.gif]
Blum, da li imas dece? Neke zene koje su vec radjale i dojile, opisuju osecaj u grudima kao onaj kad nadolazi mleko. Nekima je to i neko blago strujanje u grudima bio simptom trudnoce, posto grudi nisu vise tako jako osetljive posle dojenja. Srecno!
Ksenix, draga, onda ti ipak nisi dovoljno nervozna kad jos nisi uradila test [sm=smiley36.gif] Meni su na 10dpo prestali svi simptomi, splasnuo mi je stomak, grudi su se izduvale kao da mi je stigla M i tada sam se ja isplakala sto nisam trudna [sm=smiley1.gif] Tako da, draga moja, nista nije sigurno, osim cistih gaca [sm=smiley36.gif]

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 12:32:08)

Blum, a kada ti je neocekivana? [sm=smiley1.gif] Navijam za [sm=modricrtici.gif]

Azra, hvala, draga...videcemo [sm=smiley1.gif]

Son, i nisam nervozna...tek-tek, da overim [sm=smiley1.gif] Necu raditi test do 28.1., pd uslovom da ne dodje do tad..[sm=smiley1.gif]

Kako si ti, trudnice? [sm=smiley27.gif]

Sve vas [sm=smiley31.gif]

blum -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 13:33:18)

sonreir imam jedno od 7god. ali ovo drugo neće nikako
evo već par godina se mučimo
danas mi je 9dpo a to mi se desilo samo preksinoć i samo na jednoj dojci tačno sam osjetila kanal tačno kroz centar dojke
uhhhh sad si me bacila u razmišljanje [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

blum -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 13:35:23)

ksenix treba da dobijem 30 ili 31 ali ja imam i kontrolu kod dr. 31 pa kozna dali cu je dočekati bez [sm=hudicek1.gif] zato test neplaniram raditi

blum -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 13:56:32)

a daa zaboravih vam reći sinoć me je bockalo nesto sa lijeve strane ali samo najednom mjestu u donjem dijelu maternice
al ja strumastično umišljam izgleda

Pippa -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 16:12:53)

Ja dobila prekjuče [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Čim prodje ova [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bacamo se novu akciju.

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 21:45:09)

Blum, bice mi mnogo drago da je i tvoj osecaj ispravan, kao i kod Son [sm=smiley1.gif]

Pippa, zao mi je...a cim prodje, istog momenta navalite [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif]

Kod mene nista spec., osecam temp., jeza me drma...sutra i prekosutra su kriticni dani [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Znaci trudnoće II deo (25.1.2013 21:55:14)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  jako

Pippa -> RE: Znaci trudnoće II deo (26.1.2013 20:54:32)

Ksenix drzim palceve!!! [sm=smiley1.gif]

2403991t -> RE: Znaci trudnoće II deo (27.1.2013 0:48:18)

cao svima, meni je danas bio poslednji dan [sm=hudicek1.gif] i ja i decko planiramo da ovih dana poradimo na bebi :) ako imate neki savet dajte :) nadam se da cu za 3 4 nedelja da se javim sa nekim simptomima. navijam za sve vas koje ocekujete [sm=rozacrtici.gif]

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (27.1.2013 10:02:41)

240.., dobrodosla! [sm=smiley1.gif] Heh...saveta uvek ima, a najbolji je da imate odnose bar svaki drugi dan i da uzivate u tome [sm=smiley1.gif] Kakvi su ti ciklusi? Srecnoooo [sm=bravo.gif]

2403991t -> RE: Znaci trudnoće II deo (27.1.2013 11:51:02)

Hvala :) bili su nederovni, pasam pila diane 35 godinu dana i kao su se sredili, videcemo.. :)

blum -> RE: Znaci trudnoće II deo (27.1.2013 14:38:54)

ksenix kakvo je stanje kod tebe danas
ja cinimise nemam vise nikakvih simptoma

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (27.1.2013 15:01:49)

Pisala sam na crticama...stigla [sm=hudicek1.gif] danas...smorila sam se, iako sam je ocekivala... A i bila sam bolesna ceo januar, jos i ta kandida...verujem da mi organizam i nije bio u dobrom stanju... bice bolje..[sm=smiley1.gif]

Blum, tvoj nestanak simptoma mozda i nije tako los znak...i Son kaze da su joj se grudi i stomak izduvali 10.dc. pa se smorila...ali, eto, sve je na svom mestu [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>