Dakica79 -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.1.2013 23:35:39)
|
Zdravo devojke,sve vas pre svega pozdravljam i zelim da sto pre ugledate svojeuser posted image . Citam vas skoro svake veceri vec punih god dana i resih da se uclanim. Sve ste divne i veliki borci. Bila sam jednom na kratko uclanjena ali sam zaboravila sifru i vise nisam imala herca da se uclanjujem,sve mislim ma nema od user posted image nista. E sad ovako stoje stvari kod mene,imam cerkicu 14.god vec dve god pokusavam da zabebim proverila ovulaciju,folikulometriju,dva meseca klomifen u maju i junu pa hsg,sve je tip top,kod mm sve je idealno od spermograma pa do briseva. E sad ja dobijamuser posted image na 28 do 29 dana. Poslednju sam dobila na 23 znaci 5 dana ranije ,28.decemb. Prvi put u zivotu u vreme o sam imala na vesu iscedak kao belance sa malo rozikaste krvi i to je proslo ok,20.dana ciklusa pre 4 dana mi je krenuo braon iscedak to je trajalo do danas ,danas nista,boluckanje jajnika po malo,krsta bole,grudi bole,temp.36,9. Ne znam kad da racunam dan D? Da li po starom ili po zadnjem ciklusu? Sta vi mislite o svemu ovome? Inace preduser posted image mi krene braon iscedak i sutra odmah stize. Navijam za sveuser posted image od srcada sto preuser posted image ( auuu koliki mi post) sad tek vidim ps.ovaj post sam pisala i u crticama ali mislim da je adekvatnije da ovde pisem o potencijalnim simptomima[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|