Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 16:51:02
|
|
|
|
crna ruza
|
ali bole me grudi vec 7 dana, a bolove u stomaku nema bas, samo nekad pomalo skroz e bas sam se ponadala , ali vidjecu treba da dobijem za 3 dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 19:04:55
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Nije tačno da je nemoguće, mene je desni boleo od O pa i sad povremeno(danas sam ušla u 7 nedelju) jer mi je beba smeštena na desnoj strani i materica se tu prvo širi i pritiska jajnik, a O mi je takodje bila na desnom, tako navijam jakooo Mene je strah, kazu da hoce da boli janik ako se desi vanmatericna trudnoca
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.7.2011 13:27:40
|
|
|
|
Lilla
|
Ne treba da te bude strah, mene su oba jajnika boljela prva 3 mjeseca, skoro cijelo vrijeme. Pritisak i neki tupi bol, kao da cu svakog trena dobiti. Nekad me znalo zignuti samo na jednoj strani, i to onako muski, pa sam cak onda imala i braonkaste iscjedke sa pokojom kapljicom krvi, isto ta tri mjeseca. Sad smo u 20-sedmici i hvala Bogu sve je u redu :) Htjela sam samo reci da ne budete negativne, i ne plasite se svakog bola. Bolovi u trudnoci su u nekoj mjeri normalna pojava :) Sretno svima, drzim vam palceve da ubrzo ugledate ili
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 8:59:54
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: crna ruza ali bole me grudi vec 7 dana, a bolove u stomaku nema bas, samo nekad pomalo skroz e bas sam se ponadala , ali vidjecu treba da dobijem za 3 dana Draga jel ima sta novo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 15:40:55
|
|
|
|
crna ruza
|
dobila sam tacno na vreme
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 15:52:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ružo glavu gore. Sledeći mesec je tvoj!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 16:18:33
|
|
|
|
maca821
|
Ruzo... . Mene pocela boleti ledja nikad to nisam imala u pms-u e sad sta je videcemo. Neke devojke kazu da su ih bolela ledja u trudnoci, kakav je to bol? Mene boli kao kada bih dugo stajala na jednom mestu, nekako tupo....mada ne zelim ulivati laznu nadu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2011 10:55:17
|
|
|
|
d@d@
|
Ruzo !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.7.2011 18:39:25
|
|
|
|
soni
|
braonkast iscedak, bol u krstima, krkljanje u jajnicima, slabiji bol u grudima nego inace to su danasnji simptomi!!!!... ne treba da dobijem 23.... rano je
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.7.2011 18:45:25
|
|
|
|
suzanaaa
|
Soni draga.. i ja imam te simptome već danima, osim braonkastog iscedka, grudi me takođe manje bole nego obično.. i ja se pitam šta je to, danas mi je tek 22. dan...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:20:54
|
|
|
|
darkica
|
Zdravo svima! Ja sam se tek uclanila ali vec nekoliko dana citam forum i evo jutros sam uradila test, treba da dobijem men 23.7. i pokazala mi se jako svijelo roza linja pa se nadam da to je pozitivan test. Vadila sam i betu iz krvi ali nece biti gotova prije 17h, ima da izludim do tada :( Od simptoma sam imala braon iscjedak veoma mali 21.dana ciklusa i grudi su mi malo vece, ali me ne bole i nista vise. Sta mislite da li je test poz?Da li sam ga prerano radila?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:23:44
|
|
|
|
Anoniman
|
prvo, dobrodosla na ringeraju! drugo, i slaba testna crtica je pozitivna, pogotovo kad se radi tako rano onda obicno ne mozes ocekivati da ce biti tamna. a beta ce ti sve potvrditi uskoro
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:24:44
|
|
|
|
soni
|
nadam se da su tvoje i da si .... jako navijam.... i aja treba tada da ne dobijem..ali sve ukazuje na vesticu.... ja nisam ljubitelj testova.... pridruzinam se na CEKAMO DVE CRTICE da javis vesti
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:30:58
|
|
|
|
darkica
|
hvala na podrsci zaboravila sam da napisem, od simptoma jos temperatura 37 C - 37.2 C, i strasan osjecaj gladi, kado da sve sto pojedemupada u rupu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:33:31
|
|
|
|
darkica
|
Soni, koji su tvoji znakovi do danas?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:38:39
|
|
|
|
bea83
|
darkice dobrodošla i moja crtica je bila jako svetla i evo me u 9toj nedelji sačekaj betu ali to je to, videćeš, simptomi su ti super već popodne možeš da nam se pridružiš u prvom tromesečju da ćaskamo o trudničkim temama koji ti je danas dan ciklusa?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:41:19
|
|
|
|
darkica
|
25.DC a traju mi 27-28 dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:43:52
|
|
|
|
bea83
|
zato ti je tako svetla crtica, verovatno ti je implantacija bila 21 dc (pošto si tad imala taj sekret, a to je znak da se jajašce ugnjezdilo ) beta će ti reći sigurno da si pa ćemo onda da ti čestitamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 10:16:03
|
|
|
|
darkica
|
javljam cim mi pode gotov nalaz
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.8.2011 23:00:09
|
|
|
|
crna ruza
|
ja treba da dobikem 5,znaci jos 3 dana, a nemam nikakve simptome ni kao pms ni tts jel ima neka da nije imala nikakve simptome
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.8.2011 9:22:15
|
|
|
|
d@d@
|
Darkice, !Javljaj rezultat!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.8.2011 9:32:17
|
|
|
|
soni
|
pa darkica je vec u prvom tromesecju IZVORNA PORUKA: d@d@ Darkice, !Javljaj rezultat!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.8.2011 22:13:01
|
|
|
|
bakili
|
caos cure u ovom dijelu sam nova.ciklusi su mi neredovni ali sam ovulaciju osjetila jos prije 7 dana i slicni simptomi jos traju.a ne bih da se nadam pa da se razocaram.bol u jajnicima,krstima,tupi bol ili povremeno jako probadanje,stalno mi se spava i bradavice su mi blago osjetljive na dodir ali me ne bole.sta mislite o tome.a i stomak mi je naduvan kao kad se prejedem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.8.2011 15:48:28
|
|
|
|
bakili
|
cuuuuuuuuuuuuure pa gdje ste sve nestale
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.8.2011 15:50:23
|
|
|
|
bakili
|
e pa i ja imam nesto slicne simptome ali me je malo strah da se nadam,i zatvor sdam dobila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.