Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 16:51:02
|
|
|
|
crna ruza
|
ali bole me grudi vec 7 dana, a bolove u stomaku nema bas, samo nekad pomalo skroz e bas sam se ponadala , ali vidjecu treba da dobijem za 3 dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 19:04:55
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Nije tačno da je nemoguće, mene je desni boleo od O pa i sad povremeno(danas sam ušla u 7 nedelju) jer mi je beba smeštena na desnoj strani i materica se tu prvo širi i pritiska jajnik, a O mi je takodje bila na desnom, tako navijam jakooo Mene je strah, kazu da hoce da boli janik ako se desi vanmatericna trudnoca
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.7.2011 13:27:40
|
|
|
|
Lilla
|
Ne treba da te bude strah, mene su oba jajnika boljela prva 3 mjeseca, skoro cijelo vrijeme. Pritisak i neki tupi bol, kao da cu svakog trena dobiti. Nekad me znalo zignuti samo na jednoj strani, i to onako muski, pa sam cak onda imala i braonkaste iscjedke sa pokojom kapljicom krvi, isto ta tri mjeseca. Sad smo u 20-sedmici i hvala Bogu sve je u redu :) Htjela sam samo reci da ne budete negativne, i ne plasite se svakog bola. Bolovi u trudnoci su u nekoj mjeri normalna pojava :) Sretno svima, drzim vam palceve da ubrzo ugledate ili
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 8:59:54
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: crna ruza ali bole me grudi vec 7 dana, a bolove u stomaku nema bas, samo nekad pomalo skroz e bas sam se ponadala , ali vidjecu treba da dobijem za 3 dana Draga jel ima sta novo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 15:40:55
|
|
|
|
crna ruza
|
dobila sam tacno na vreme
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 15:52:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ružo glavu gore. Sledeći mesec je tvoj!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.7.2011 16:18:33
|
|
|
|
maca821
|
Ruzo... . Mene pocela boleti ledja nikad to nisam imala u pms-u e sad sta je videcemo. Neke devojke kazu da su ih bolela ledja u trudnoci, kakav je to bol? Mene boli kao kada bih dugo stajala na jednom mestu, nekako tupo....mada ne zelim ulivati laznu nadu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.7.2011 10:55:17
|
|
|
|
d@d@
|
Ruzo !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.7.2011 18:39:25
|
|
|
|
soni
|
braonkast iscedak, bol u krstima, krkljanje u jajnicima, slabiji bol u grudima nego inace to su danasnji simptomi!!!!... ne treba da dobijem 23.... rano je
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.7.2011 18:45:25
|
|
|
|
suzanaaa
|
Soni draga.. i ja imam te simptome već danima, osim braonkastog iscedka, grudi me takođe manje bole nego obično.. i ja se pitam šta je to, danas mi je tek 22. dan...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:20:54
|
|
|
|
darkica
|
Zdravo svima! Ja sam se tek uclanila ali vec nekoliko dana citam forum i evo jutros sam uradila test, treba da dobijem men 23.7. i pokazala mi se jako svijelo roza linja pa se nadam da to je pozitivan test. Vadila sam i betu iz krvi ali nece biti gotova prije 17h, ima da izludim do tada :( Od simptoma sam imala braon iscjedak veoma mali 21.dana ciklusa i grudi su mi malo vece, ali me ne bole i nista vise. Sta mislite da li je test poz?Da li sam ga prerano radila?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:23:44
|
|
|
|
Anoniman
|
prvo, dobrodosla na ringeraju! drugo, i slaba testna crtica je pozitivna, pogotovo kad se radi tako rano onda obicno ne mozes ocekivati da ce biti tamna. a beta ce ti sve potvrditi uskoro
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:24:44
|
|
|
|
soni
|
nadam se da su tvoje i da si .... jako navijam.... i aja treba tada da ne dobijem..ali sve ukazuje na vesticu.... ja nisam ljubitelj testova.... pridruzinam se na CEKAMO DVE CRTICE da javis vesti
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:30:58
|
|
|
|
darkica
|
hvala na podrsci zaboravila sam da napisem, od simptoma jos temperatura 37 C - 37.2 C, i strasan osjecaj gladi, kado da sve sto pojedemupada u rupu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:33:31
|
|
|
|
darkica
|
Soni, koji su tvoji znakovi do danas?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:38:39
|
|
|
|
bea83
|
darkice dobrodošla i moja crtica je bila jako svetla i evo me u 9toj nedelji sačekaj betu ali to je to, videćeš, simptomi su ti super već popodne možeš da nam se pridružiš u prvom tromesečju da ćaskamo o trudničkim temama koji ti je danas dan ciklusa?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:41:19
|
|
|
|
darkica
|
25.DC a traju mi 27-28 dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 9:43:52
|
|
|
|
bea83
|
zato ti je tako svetla crtica, verovatno ti je implantacija bila 21 dc (pošto si tad imala taj sekret, a to je znak da se jajašce ugnjezdilo ) beta će ti reći sigurno da si pa ćemo onda da ti čestitamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.7.2011 10:16:03
|
|
|
|
darkica
|
javljam cim mi pode gotov nalaz
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.8.2011 23:00:09
|
|
|
|
crna ruza
|
ja treba da dobikem 5,znaci jos 3 dana, a nemam nikakve simptome ni kao pms ni tts jel ima neka da nije imala nikakve simptome
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.8.2011 9:22:15
|
|
|
|
d@d@
|
Darkice, !Javljaj rezultat!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.8.2011 9:32:17
|
|
|
|
soni
|
pa darkica je vec u prvom tromesecju IZVORNA PORUKA: d@d@ Darkice, !Javljaj rezultat!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.8.2011 22:13:01
|
|
|
|
bakili
|
caos cure u ovom dijelu sam nova.ciklusi su mi neredovni ali sam ovulaciju osjetila jos prije 7 dana i slicni simptomi jos traju.a ne bih da se nadam pa da se razocaram.bol u jajnicima,krstima,tupi bol ili povremeno jako probadanje,stalno mi se spava i bradavice su mi blago osjetljive na dodir ali me ne bole.sta mislite o tome.a i stomak mi je naduvan kao kad se prejedem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.8.2011 15:48:28
|
|
|
|
bakili
|
cuuuuuuuuuuuuure pa gdje ste sve nestale
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.8.2011 15:50:23
|
|
|
|
bakili
|
e pa i ja imam nesto slicne simptome ali me je malo strah da se nadam,i zatvor sdam dobila
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.