Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:37:10
|
|
|
|
suzanaaa
|
Nema na cemu... Hvala jos jednom, divna si!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:37:33
|
|
|
|
bea83
|
pa meni uvek iskoče vene, pretpostavljam zato što mi se grudi uvek uvećaju za ceo broj tako da su i ovaj put vene bile tu a što se tiče onih verkinih tubakla, htela sam da ih dodam na onu moju listu TTS još onaj dan pre 10tak dana al reko da ne preterujem stvarno su postali nekako izraženi, nema novih ali ovi postojeći su nekako osetljivi i nabudženi (al sam objasnila )
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:39:01
|
|
|
|
malenac76
|
nabudzeni heheh e pravi opis ..i to sa grudima je individualno i meni svaki mjesec potamne malo od O do vjestice pa opet posvijetle
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:51:07
|
|
|
|
cockic
|
evo da ja svoje znake trudnoce napisem. neverovatno da sam i ja sanjala da sam trudna, a od ostalih simptoma bazalna je bila konstantno visoka cak i sad plamtim na trenutke. glad uzasna koja i dalje traje, rupa u zelucu ako nesto ne pojedem gasovi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.6.2011 21:24:20
|
|
|
|
Inica
|
Evo da pocnem :) Odmah nakon O pochela sam da osecjam zhiganje u jajnicima -stalno sam bila raspolozena za mucjkanje :D -Najjasniji znak bila je povecjana T (od 36.8- 37.2) -a pri tom smenjivali su se osecjaji jeze i hladnoce -grudi ne bole na dodir, vec kroz njih osecjam bol- kao neke grceve :D -Bradavice svrbe, ali pomalo -ono za sta mislim da je bilo ugnjezhdEnje- bol u jednoj tachci na sredini stomaka- kao neki trnci, koji je trajao min-dva. Skroz chudan osecjaj, drugachiji -na dan ochekivane M Osecam samo napetost u stomaku i imam temperaturu -imam one tackice po bradavicama -glavobolja vec par dana 2 meseca sam pila mesavinu caja- virak, majcina dusica, neven, kopRiva ako se setim josh necheg- pishem :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.6.2011 21:33:05
|
|
|
|
Inica
|
i da, sekret je redji, mavo vodenast malo belicast.. A ranije pre M je bio gust.. i zhelatinast nekako.. a sad trckaram stalno u wc jer nesto curka, i tripujem se da sam dobila, al u stvari to je izgleda sekret..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.6.2011 13:20:38
|
|
|
|
iva80
|
Osećaj težine u jednom jajniku i kao blago probadanje u skroz donjem delu stomaka na istoj strani-- da li je neka imala kao znak ?! Hvala!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.6.2011 22:18:53
|
|
|
|
Inica
|
Iva, pa imala sam i ja to.. Mada je slican osecaj kao i pred A sto se tice bradavica, one tackice na njima sto vec postoje, postaju izrazenije, th ispupcenije.. kvrzice.. Lako je prepoznati razliku kada dodje do nje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.6.2011 21:39:11
|
|
|
|
marince1
|
Nisam do sad pisala u crticama,samo sam vas citala. Ja imam jaku nesvesticu I povraca mi se,a test negativan.Mada sam ga prerano uradila,pa mi daje nadu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.6.2011 21:45:18
|
|
|
|
GRGA
|
ajde u crtice!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.6.2011 21:48:27
|
|
|
|
malenac76
|
marince dobrodosla koji ti je dan ciklusa, a koji ti je dan poslije ovulacije? kad treba da NE dobijes ajd u crtice
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2011 12:36:10
|
|
|
|
d@d@
|
Inice, -za simptome,bas si lepo objasnila!Jedva cekam da ih primetim !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2011 13:55:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitanje: ima li slučajeva blagog (jedva vidnog) rozog krvarenja 12-14dc??? Mislim, kao simptom???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2011 13:59:44
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da nema, jer je to obicno vreme ovulacije. tackasto krvarenje kao znak trudnoce moze da se pojavi nekih 10ak dana nakon ovulacije.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2011 14:05:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam kratke cikluse, tako da meni kalendar računa ovulaciju od nekog 7. dana.... U svakom, slucaju hvala!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2011 14:07:57
|
|
|
|
Anoniman
|
pa najsigurnije bi bilo kad bi znala kad ti je bila O, ne na osnovu izracunavanja koje daje program nego npr. na osnovu trakica ili bazalne, pa ako je tako rano (7 dc ili ranije) onda bi i moglo biti.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2011 15:17:49
|
|
|
|
iva80
|
Posto je i sekret jedan od znaka trudnoce, kada se on u stvari pojavi? Moze li i pre menstruacije ili tek kada malo odmakne trudnoca? Hvala!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.6.2011 19:23:38
|
|
|
|
crna ruza
|
imam bolne bradavice, pa na dodir uuuu bas bole, stomak i u predelu janika nekoliko dana probadalo me sad bas ne, nekad samo,i bolele me ledja skroz dole,i nekakvo grcenje, spava mi se nekad mnooooogo a nekad normalno, piskim na manje od sat vremena, to su neki simptomi sto nemora da znaci da je trudnoca ali ako nije nerazumjem zasto su bolne bradavice. inace ovog mjeseca primala sam klomifenl od 5 dana ciklusa, a 14 dana, tj 20.jun primila sam inekciju pregnyl. eh sad treba da dobijem 4-5 , jel rano za neke simptome ili sta je ovo sta vi mislite na moje simptome
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.6.2011 9:59:37
|
|
|
|
crna ruza
|
....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.6.2011 21:56:01
|
|
|
|
tatjan@
|
Crna ruzo meni su oba puta kad sam bila trudna simptomi poceli tek kad je izostala menstruacija, ovo sve moze biti i pms a moze biti i od lekova koje si dobila a moze biti i trudnoca. Sacekaj 5-i, uradi test i znaces, do tada ne razbijaj glavu simptomima, da se ne bi razocarala.. Idi na temu crtice i dok cekas zezaj se tamo malo, brze ce ti proci vreme. A ja iz srca navijam da si trudna
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 9:55:23
|
|
|
|
maca821
|
Caos devojke, dali su nekoga boleli jajnici u trudnoci, cula sam da je to nemoguce? Mene danima boli desni jajnik, na njemu mi je bila ovulacija*(naucila sam da prepoznam po bolu) a 24dc mi je.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 9:58:17
|
|
|
|
bea83
|
Nije tačno da je nemoguće, mene je desni boleo od O pa i sad povremeno(danas sam ušla u 7 nedelju) jer mi je beba smeštena na desnoj strani i materica se tu prvo širi i pritiska jajnik, a O mi je takodje bila na desnom, tako navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 11:59:43
|
|
|
|
crna ruza
|
a mene sad buni da mozda ne imam ove simptome tj bolove u grudima bradavicama jajnivcima, itd zbog injekcije pregnyl jel ima neko ko je pirmao pregnyl da je imao bolove pose 6-7 dana primanja?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 13:31:06
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Nije tačno da je nemoguće, mene je desni boleo od O pa i sad povremeno(danas sam ušla u 7 nedelju) jer mi je beba smeštena na desnoj strani i materica se tu prvo širi i pritiska jajnik, a O mi je takodje bila na desnom, tako navijam jakooo Nadam se.....videcemo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.7.2011 13:36:53
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: crna ruza a mene sad buni da mozda ne imam ove simptome tj bolove u grudima bradavicama jajnivcima, itd zbog injekcije pregnyl jel ima neko ko je pirmao pregnyl da je imao bolove pose 6-7 dana primanja? ja nisam primala pregnil ali s obzirom da on sadrži hormon beta hcg od koga i nastaju svi ovi simptomi, nekako logično razmišljam da je moguće da je od njega, mada se nadam da ti je to od
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.