Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:41:30
|
|
|
|
jance
|
bea jesu to ? cestitam zeno
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:44:10
|
|
|
|
bea83
|
jesu,jesu doduse stidljive i jedva vidljive ali ipak su tu hvala puno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:47:35
|
|
|
|
Nina...
|
Bea, jesi li slikala mozda testic?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:50:24
|
|
|
|
bea83
|
jesam, ali se ne vidi najbolje sa telefona, aj probacu kad dodjem kuci da slikam aparatom pa da postavim, svetla je crtica, bas svetla ali s obzirom koliko sam negativnih testova do sad proucila dovoljno je vidljiva rano je pa i ne moze da bude bas tamna, i prosli put mi je sa pet dana kasnjinja bila svetla a kamoli sad
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:51:05
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: bea83 jesu,jesu doduse stidljive i jedva vidljive ali ipak su tu hvala puno ako ih vidis ti i jos neko pored tebe onda su prave.. i moja je druga bila slaba, al je ipak bila tu.. tako da nemas brige... javi kakva je beta
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:51:55
|
|
|
|
Nina...
|
Ajde ako budes mogla uslikaj i ubaci, bas me zanima kako izgleda... I ja sam samo negativne proucavala
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:52:29
|
|
|
|
bea83
|
MM polu budan potvrdio je prisustvo druge crtice tako da sam sigurna da nisam odlepila posle kad se osusio testic bila je lepo vidljiva, bez detaljnog zagledanja
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 15:54:28
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: bea83 MM polu budan potvrdio je prisustvo druge crtice tako da sam sigurna da nisam odlepila posle kad se osusio testic bila je lepo vidljiva, bez detaljnog zagledanja e to je onda to... ja sam moju sacuvala, jos uvek je vidljiva
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.6.2011 19:34:40
|
|
|
|
malenac76
|
taman htjedoh da napisem uslikaj nam da vidimo bea nam je , bea nam je :)))))))))))))))))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.6.2011 8:33:28
|
|
|
|
d@d@
|
Bea,draga,sad sam procitala tvoje dobitne simptome... -sad osluskujem sebe i trudim se da primetim nesto slicno ali sem nadutog stomaka i osecaja da cu dobiti nistaaa!Cekam sliku testica sa 2 crtice!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.6.2011 8:46:38
|
|
|
|
bea83
|
I meni je stomak uobicajno naduvan nista od slike testica, od blica se nista ne vidi, a bez blica je mutno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.6.2011 22:25:53
|
|
|
|
Inica
|
Nadut stomak.. Hm.. Ja licim na trudnog misa Mada to meni hoce i pre M..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 19:19:56
|
|
|
|
GRGA
|
Inice isti slucaj samnom--naduvena sams kao trudn mis-na svakih 5 min idem da piskim a zaboli me stomak onako tupo i podmuklo kao pred ufff vesticu!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 19:21:02
|
|
|
|
GRGA
|
Draga Bea da li je i tebi stomak bio pred mm naduven i da li te je boleo pa si otkrila da si ili kako sta?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 19:27:55
|
|
|
|
GRGA
|
Magnetik cestitam od
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:05:32
|
|
|
|
bea83
|
Grga, bio mi je malo naduven kao i uvek pred M,nijedan simptom ne mogu da izdvojim koji je bio mnogo različit od uobičajnih simptoma kao kad treba da dobiješ, jedino što me stomak nije uopšte boleo nego mi je povremeno samo sevnuo, kao neka struja da mi prodje i to je sve ja sam uradila test zato da jer sam bila ubedjena da nismo uspeli ni ovaj mesec i htela sam mirno da čekam M,da se više ne tripujem, kad ono
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:06:35
|
|
|
|
suzanaaa
|
Caos... Cestitke buducim mamama!!! Devojke ima li neka od vas bolne grudi 16 dan ciklusa, tacnije 8 dana od odnosa??? To bas nije karakteristicno za mene, jer se te natecene i bolne grudi javljaju oko 21. dana... sta mislite, moze li to biti simptom trudnoce, neki najraniji???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:06:53
|
|
|
|
GRGA
|
Ma da u pravu si 10000000000 % Ono pa nema pravila nekome ovako--nekome onako,,svako nekako tu trudnocu drugacije doceka!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:18:00
|
|
|
|
bea83
|
suzana, evo da ti prenesem moje iskustvo...od šest meseci koliko smo se trudili prethodnih pet su me grudi bolele bukvalno odmah posle O sutradan, znači bude mi O 11 ili 12dc i već sledeći dan počinju grudi i sve do bole nenormalno, tako da nisam mogla da spavam na njima, to mi se pre nikad nije dešavalo, uvek su bolele nekoliko dana pred M i to je to, ali ovih pet meseci su me baš namučile e sad ovaj poslednji mesec, O je bila 13dc i ja već očekivala sutradan grudi kad ono ništa...bile su mirne skoro pet šest dana i tek onda počele da boluckaju i to nekako malo drugačije i manje, kao da su cele bile bolne pomalo a ne samo sa strane kao i obično...evo i sad me boluckaju ali najviše bradavice, tako mi je bilo i u prošloj trudnoći a i sad eto to je moje iskustvo ali svako od nas je različit, i svako ima drugačije simptome
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:29:14
|
|
|
|
malenac76
|
e da je srece da je to moj simptom ovaj mjesec mene grudi uvijek bole poslije O a sad su krenule tek od juce tj na 11dpo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:29:33
|
|
|
|
suzanaaa
|
Hvala puno... od ...ostaje mi da cekam, hahah .A tebi sve cestitke... zelim ti najlepsu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:31:40
|
|
|
|
suzanaaa
|
A pa mozda je i to znak .. Nikada se ne zna... Ipak je to nesto individualno...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:32:35
|
|
|
|
malenac76
|
znam sve je individulano i moze a i ne mora da znaci
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:32:40
|
|
|
|
bea83
|
ali ja zaboravih da napišem da su moje ovako boluckale do 10dpo i onda potpuno prestale dva dana...sećaš se malenac da sam prošli vikend bila baš bljak i da mi je pala T(mislim da je tad bila implantacija)?e tad su prestale i grudi i onda su se posle dan dva polako pridigle tako da su te tvoje možda preskočile prvu fazu i odmah prešle na drugu suzana hvala na lepim željama navijam od srca za
< Poruku je uredio bea83 -- 20.6.2011 20:33:15 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.6.2011 20:34:04
|
|
|
|
malenac76
|
a jesi li ti primjetila da su potamnile, vene ili one verkine tubakle
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.