sonyasha -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.3.2011 15:15:41)
|
Moji rani simptompčići (ima ih brdo sa vezom i bez nje[sm=smiley36.gif]), grudi mi gore - kao kada pocrvenim na suncu pa uveče onako izbija, bole me od ovulacije pa su par dana kao popustile i onda krenule opet. Imam "Verolinine"[sm=smiley1.gif] više puta spomenute Montgomerijeve tubakle tj. kao te kvržice koje su se pojavile u većem broju i prvo me zabrinule, spava mi se, osećam jako mirise,imam bubuljicu, više trčkam u cw - ali je tako svaki put u pms-u, ali meni najbitniji simptom koji nisam mogla da zaobiđem čini mi se već 7 dana posle ovulacije je krenula glad, ali ne kao u pms-u da je stalna nego u naletima na svaka tri sata i ako ne jedem muka mi je. Što se tiče raspoloženja uglavnom je super samo sam se pre 2 dana rasplakala na sred stanice zato što mi je zafalio mm koga nisam videla ceo dan a bio je bolestan - krenule su mi suze i bila sam u fazonu "koliko sam luda [sm=smiley36.gif] i kuda to ide - treba mi psihić" da i još jedna stvar mnogo sam trapava zadnjih nedelju dana (ne znam da li ima veze sa bilo čim). Da ne zaboravim i golicanje u predelu bešike, bar sam ja tako to tumačila da je bešika, kao neke zrakaste strujice! Naravno kao što smo komentarisale, da ima neke veze, mada ne bi bilo smisleno da ima, mm mi je prvi put ovaj mesec rekao "Mislim da smo napravili bebu"! Eto ženske, ja sam sve vreme osluškivala, i nisam bila uopšte opuštena, a nisam ni sada i eto hvalim ti se Bože, desilo se, nadam se da će sve biti ok - malko mi frka, držite mi fige, a ja ću stalno da vas vučem za nosiće obećavam - da ispraznimo crtice što pre [sm=smiley14.gif]!
|
|
|
|