jovana j -> RE: Znaci trudnoće II deo (28.2.2011 21:28:45)
|
Evo nekih mojih simptoma, premda je najznacajniji bio kasnjenje menstruacije: Znas gde je mene bolelo? Bolelo me je skroooooooooz dole, i to nekako izmedju bola i nekog onako grozno neprijatnog osecaja, kao upiskicu se, necu se upiskiti, ludnica! Tako jedan grozan osecaj. E to je bilo tacno jedno 2-3 nedelje posle zaceca, posto tacno znamo kada smo ga napravili koje vece. Jer kada sam saznala da sam trudna onda smo tacno skontali po poslednjoj mens. i td. Ja sam mislila da imam neku prehladu besike pa sam cak htela da pijem uvin caj, ali nisam ga imala pa ga nisam pila, a to je trajalo jedno 5 dana tako sa tim gadnim osecajem. I znam kada mi se zapiski tada, da sam bukvalno trcala gde god da sam se nalazila za wc-om bilo gde, bilo kako. [sm=smiley36.gif] A jedan od simptoma su mi uvek, ali uvek bile jaaaaaako bolne grudi, mislim na simptome ovulacije, pms-a. Ali ono sto je bilo sada drugacije bila je ta neka uzasavajuca osetljivost bradavica na dodir, na mlaz vode iz tusa, na skidanje brushaltera... jezivo. I onda su ubrzo pocele i da me bole na dodir. Eto... Puno pozdrava i zelim puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno [sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif] sada u Martu drage moje!!!!!!!
|
|
|
|