Figaro88 -> RE: Iskustva iz decijih bolnica (17.8.2012 23:29:47)
|
Nikako da napisem iskustvo iz Valjevske bolnice.Andrei je bilo bas lose,a bilo je kasno pa smo otisli da hitne.Odatle u nas poslali u urgentni zbog problema sa secerom.Ovi u urgentnom su joj uradili milion jednu analizu,i ako sam im rekla da nam nije prvi put,da joj samo provere secer,i da joj treba infuzija.Na kraju su nas primili na odeljenje decije hirurgije,tamo su joj ukljucili infuziju i ostali smo da prenocimo.Sestre su jako neljubazne,ali posto su odmah videle da ne mogu samnom tako,ostatak vremena su bile fine.Kada smo ustali ujutru pregledao ju je hirurg,hteli su da joj rade klistir samo zato sto nije kakila jedan dan,ja sam to odbila.Onda smo cekali pedijatra koji nije dosao i ja sam trazila da na moju odgovornost izadjemo.Pogresila sam sto nismo ostale jos jednu noc,zato sto je sutradan ujutru Andrei toliko pao secer da nismo mogli da je probudimo.Da su doktori hteli da me saslusaju,umesto sto su se svadjali samnom do toga ne bi moralo da dodje.Sestre su bezobrazne,glavna pogotovo,ali ako im odgovorite budu ljubazni,doktori su uobrazeni,i digli su paniku bezveze,radili su joj sto bespotrebnih analiza,i ne razumem zasto su je poslali na hirurgiju kad je dehidrirala.Kreveti i posteljina su uzasni,nemaju cebad uopste,na vc-u vrata ne mogu da se zatvore,a morala sam da se derem i da se svadjam da bi ostala sa Andreom da nocim.Hrana je sve samo ne zdrava.Svidja mi se sto imaju nesto kao vrtic,i jednu zenu koja se igra sa decom.Sada kad razmislim nisam ni trebala da idem tamo nego da dodjem kuci,imamo uput za Tirsovu stalno bas zbog ovakvih situacija.Doktori u Tirsovoj i u Valjevu,i uslovi,sestre,ma sve ne mogu da se uporede.
|
|
|
|