Anoniman -> RE: Iskustva iz decijih bolnica (15.12.2014 0:20:36)
|
Poc, Degu samo kad je proslo.[sm=smiley31.gif] Nama je danas tacno mesec dana kako smo bili zaglavili bolnicu[sm=smiley13.gif] Nas je dr. bio smestio u izolaciju, tako da smo U i ja imale svoje krevet, ona krevetic, ja krevet, preko nedelje je toplo. Vikendom ne greju[sm=hudicek1.gif] Jedne noci je duvala kosava, U je primala terpaiju na 8 sati, i u 12 imali zadnju, u pola 3 se budim ona se preznojila, a nasa oba prozora na sobi sirom otvorena, a vetar duva li duva, a dete bolesno, odmah su nas prebacili u drugu sobu. Nas doktor je bio fin, i sestre su fine, i bilo je tu jos finih doktora. Ali sam nacelnik decijeg odeljenja je uzasan, sam njegov nastup prema Uni je bio strasan[sm=hudicek1.gif] ona se prestravila od silnih doktora , stavljanja braunile, i onda on dodje u vizitu gurne je na krevet i pocne da se dere na nju, drzao je rukom na krevetu, dok su je drugi pregledali, dok je on plakala , a i ja sa njom, hvala Bogu da aje to bilo jednom, da je dosao jos jednom dobio bi tuzbu[sm=hudicek1.gif] Mnogo je tesko biti u bolnici sa detetom, ja tih 6 dana kao da sam bila ni na nebu ni na zemlji. Drugi dana naseg boravka mm je dosao u nasu sobu i uspavo Unu, a ja sam se istusirala, bilo i ne ponovilo se vise!
|
|
|
|