Trcosava -> RE: Iskustva iz decijih bolnica (6.12.2014 7:16:57)
|
Degu, želim vam da što pre idete kući. Toje više nego nehumano [sm=smiley13.gif] Moram samo da se osvrnem na nemogućnost očeva da budu pored dece. PA šta ako druge majke doje? Šta nikad nisu videli svoju ženu da doji, ili Bože moj sisu??? Bezobrazluk!!! Mislim pored komletne kampanje o dojenju, oni očevima zabranjuju??? Pa jbt postoji pelena! Sa Anom sam 3x bila u bolnici, srećom sve na po 3-4 dana. Dobro je uvek reagovala na terapije i relativno brzo su nas puštali kući. Sama soba je ovde ok. Imaš svoj wc, tuš. Ima čak i TV (doduše ništa na njemu, ali opet, prekrati vreme). Mogu da donesem i lap, pa u krajnjem slučaju joj puštala na yotube crtaće (to zdnji put). Prvi put kad je bila, sećam se da je imala bronhitis, a sa nama u sobi dete sa upalom pluća i još ne znam čim. Ljudi moji, žao mi deteta tog - po celu noć je kašljalo (niakakv paravan, ništa da nas odvoji), Ana jespavala, njoj nije smetalo, ali ja jedva da sam dremnula po 2 sata. Tako da, nije ni ovde uvek sve baš tako sjajno. Hrana isto, meni je bljak (mada nije nešto mnogo bolja nego tu). Ana je isto teška na hranu... No čim detetu bude bolje i naravno kd se vrati kući, bolje jede. Eto, jeste da nisam u Srb, ali sam podelila i svoje iskustvo. Žao mi i dece i mama kad čitam sve ovo. Torbice, Degu [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|