Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Samostalno hranjenje 1.4.2017 8:24:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, da li su deca pocela sama da jedu? Mislim da cim dete krene u vrtic pocinje samo da jede. Tamo se osamostaljujes. Sto je veliki plus. Sof jos uvek nekad nahranim kad me zamoli. ili kad gnjavi.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 1.4.2017 8:25:52
|
|
|
|
branki*
|
boka od kad je u vrticu insistira da sama jede,krenula je sa godinu i po dana i taj je i pocela da sama jede.odbija da je ja hranim.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 11:06:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je to jos uvek misaona imenica ali on nece ni flasicu da drzi. T je vec sa godinu dana sam pila mleko i vodu iz flasica.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 11:21:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maca sama hoce samo prsticima da jede. Hleb kida u sitne mrvice i to stavlja u usta :)
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 11:28:44
|
|
|
|
Duškić
|
E Ivancice i moj guzonja voli koricu. Ali i plazmu i tako lomi i baca. . Sad smo poceli da se otimamo oko kasicice za hranjenje, hoce sam da jede.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 12:06:47
|
|
|
|
Milena18
|
M sama uzima čašu sa vodom kad je žedna, ali ako joj dam kašičicu dok je hranim, samo se igra, još ne pokušava da jede sama. Verovatno će i kod nje polazak u vrtić ubrzati to.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 12:43:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, ona samog hleb kida tako, Plazmu strpa u usta koliko god da je parce I da, hoce sama da uzme casu sa vodom.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 12:45:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao blago vama V nista ne bi sam stavio u usta. Samo pipka al ga ne interesuke da li je za jelo
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 13:33:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ancka, ne znam ni koliko je to dobro. Andrea "jede" sve sto joj dodje u ruke, kablove, daljinske, papire... Kocke i kabal od punjaca su izgrizeni. Jedino nece bananu da uzme u ruku, mislim da joj je čudna.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 13:36:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj je izgleda gotovan, moze smoki ali samo iz moje ruke, sam ne bi uzeo nema sanse!
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 14:40:06
|
|
|
|
medamisko
|
Moji su kasno poceli sami da jedu. Bas dugo sam ih hranila.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:07:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma hranicu ga ja nije mi to tesko, a i lakse je brze ce pojesti, ali dobro bi bilo da ga malo bar interesuje da uzem u svoju rukicu.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:11:56
|
|
|
|
vocicana
|
Moje dete je...hm... Sve sto jetipa smokija, plazme, nekih finih stvari...sam zavuce rukicu i jede, onog trenutka kada baci znaci da vise nece da jede. Sto se obroka tice, uzme pohovanu tikvicu, hleb , pohovanau piletinu, prsticima i sam, a nije dete koje stavlja sve u usta, nikada to nije radio.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:15:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni V ne stavlja stvarei u usta ali ni hranu Sad ga samo truljam necim da bi naucio da drzi ali...uzaludno Evo i sad tci po stanu dodje do mene gricne plazmu i nastavi.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.7.2017 15:16:20 >
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:16:01
|
|
|
|
vocicana
|
Ma bice sve super, sigurno.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:17:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma znam da hoce, al znas kad me to nervira, sva deca sama trpaju svasta a on glumi gospodina.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 16:52:46
|
|
|
|
emicaa
|
Anck sve sam tvoje muke sa Dorom prosla,i zvakanje,i i samostalno ne hranjenje Davidu sam sinoc stavlja komadice ispred njega pa je sam vecerao
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 17:07:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moramo da se pohvalimo, evo danas sam mu davala plazmicu i onda ostavim pored ne bi li sam nastavio.Na kraju je ipak uzeo i sam ruckao.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 17:12:41
|
|
|
|
dddaca
|
eto vidis da hoce, samo polako
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 18:15:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nadam se , juce je ruckao Barnja al i nije fora uspela Bar je krenuo nesto sam da uzima. Naostrila sam se opasno
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 12:08:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Anck shvatice on,veliki je decko N. sve trpa u usta,kada je hranim kasicom zgrabi tanjir i drzimo ga zajedno,jedva je sprecim da ne stavi rucice u njega.Keks,hleb,parcice voca,sve jede sama.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 12:25:12
|
|
|
|
dddaca
|
ha, ha, srce malo, zamisljam scenu kako vuce tanjir na svoju stranu, da joj ne smaze mama klopu
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 13:08:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Veselice ti imas troje? Koliko ti je naj mladje..nema na tikeru
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 13:31:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, Nina ima deset meseci. Bravo za plazmicu, ali ja mislim da se opterećujes, pusti ga da uziva
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 13:42:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo za Ninu Pa ja sam bila presrecna sto on nista ne stavlja u usta kao druga deca , al eto nisam mislila da ce se to odnositi i na hranu Napredujemo polako..ne sekiram se , videcemo kako ce ici u vrticu a do tada sam se naostrila da naucimo sto vise.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?