Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Samostalno hranjenje 1.4.2017 8:24:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, da li su deca pocela sama da jedu? Mislim da cim dete krene u vrtic pocinje samo da jede. Tamo se osamostaljujes. Sto je veliki plus. Sof jos uvek nekad nahranim kad me zamoli. ili kad gnjavi.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 1.4.2017 8:25:52
|
|
|
|
branki*
|
boka od kad je u vrticu insistira da sama jede,krenula je sa godinu i po dana i taj je i pocela da sama jede.odbija da je ja hranim.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 11:06:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je to jos uvek misaona imenica ali on nece ni flasicu da drzi. T je vec sa godinu dana sam pila mleko i vodu iz flasica.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 11:21:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maca sama hoce samo prsticima da jede. Hleb kida u sitne mrvice i to stavlja u usta :)
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 11:28:44
|
|
|
|
Duškić
|
E Ivancice i moj guzonja voli koricu. Ali i plazmu i tako lomi i baca. . Sad smo poceli da se otimamo oko kasicice za hranjenje, hoce sam da jede.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 12:06:47
|
|
|
|
Milena18
|
M sama uzima čašu sa vodom kad je žedna, ali ako joj dam kašičicu dok je hranim, samo se igra, još ne pokušava da jede sama. Verovatno će i kod nje polazak u vrtić ubrzati to.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 12:43:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, ona samog hleb kida tako, Plazmu strpa u usta koliko god da je parce I da, hoce sama da uzme casu sa vodom.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 12:45:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao blago vama V nista ne bi sam stavio u usta. Samo pipka al ga ne interesuke da li je za jelo
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 13:33:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ancka, ne znam ni koliko je to dobro. Andrea "jede" sve sto joj dodje u ruke, kablove, daljinske, papire... Kocke i kabal od punjaca su izgrizeni. Jedino nece bananu da uzme u ruku, mislim da joj je čudna.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 13:36:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj je izgleda gotovan, moze smoki ali samo iz moje ruke, sam ne bi uzeo nema sanse!
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 5.6.2017 14:40:06
|
|
|
|
medamisko
|
Moji su kasno poceli sami da jedu. Bas dugo sam ih hranila.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:07:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma hranicu ga ja nije mi to tesko, a i lakse je brze ce pojesti, ali dobro bi bilo da ga malo bar interesuje da uzem u svoju rukicu.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:11:56
|
|
|
|
vocicana
|
Moje dete je...hm... Sve sto jetipa smokija, plazme, nekih finih stvari...sam zavuce rukicu i jede, onog trenutka kada baci znaci da vise nece da jede. Sto se obroka tice, uzme pohovanu tikvicu, hleb , pohovanau piletinu, prsticima i sam, a nije dete koje stavlja sve u usta, nikada to nije radio.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:15:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni V ne stavlja stvarei u usta ali ni hranu Sad ga samo truljam necim da bi naucio da drzi ali...uzaludno Evo i sad tci po stanu dodje do mene gricne plazmu i nastavi.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.7.2017 15:16:20 >
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:16:01
|
|
|
|
vocicana
|
Ma bice sve super, sigurno.
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 15:17:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma znam da hoce, al znas kad me to nervira, sva deca sama trpaju svasta a on glumi gospodina.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 16:52:46
|
|
|
|
emicaa
|
Anck sve sam tvoje muke sa Dorom prosla,i zvakanje,i i samostalno ne hranjenje Davidu sam sinoc stavlja komadice ispred njega pa je sam vecerao
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 17:07:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moramo da se pohvalimo, evo danas sam mu davala plazmicu i onda ostavim pored ne bi li sam nastavio.Na kraju je ipak uzeo i sam ruckao.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 17:12:41
|
|
|
|
dddaca
|
eto vidis da hoce, samo polako
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 20.7.2017 18:15:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nadam se , juce je ruckao Barnja al i nije fora uspela Bar je krenuo nesto sam da uzima. Naostrila sam se opasno
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 12:08:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Anck shvatice on,veliki je decko N. sve trpa u usta,kada je hranim kasicom zgrabi tanjir i drzimo ga zajedno,jedva je sprecim da ne stavi rucice u njega.Keks,hleb,parcice voca,sve jede sama.
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 12:25:12
|
|
|
|
dddaca
|
ha, ha, srce malo, zamisljam scenu kako vuce tanjir na svoju stranu, da joj ne smaze mama klopu
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 13:08:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Veselice ti imas troje? Koliko ti je naj mladje..nema na tikeru
|
|
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 13:31:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, Nina ima deset meseci. Bravo za plazmicu, ali ja mislim da se opterećujes, pusti ga da uziva
|
|
RE: Samostalno hranjenje 21.7.2017 13:42:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo za Ninu Pa ja sam bila presrecna sto on nista ne stavlja u usta kao druga deca , al eto nisam mislila da ce se to odnositi i na hranu Napredujemo polako..ne sekiram se , videcemo kako ce ici u vrticu a do tada sam se naostrila da naucimo sto vise.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?