World -> RE: Zatvor kod dece (22.6.2015 12:09:48)
|
Aleksa ima problem sa stolicom stalno, mislim da je samo redovno kakio prvih par mjeseci.. Mislila sam kad uvedemo dohranu da ce poceti redovno, medjutim nista. Otprilike kaki svako 2-3 dana i prilicno mu je tvrda stolica. Nekad i ne bude tvrda, ali rijetko se bas desi svaki dan. Evo sada vec cetvrti dan samo iskaki po jedno govance od oko 1-2 cm i to je to. Ne znam vise sta da radim. Ne izgleda mi kao da se muci nesto toliko, ne place i to, ali ne vjerujem da mu je bas ok s obzirom da bas fino jede. Probala sam suve sljive na sto nacina, maslinovo ulje, kokosovo ulje, masnije supice domace, rijetku palentu sa svim i svacim, kruske, breskve, proso ovako i onako, amarant (cula sam da se i od njega ide u wc), jogurt, kefir u raznim kombinacijama, ponekad mu dam probiotik i obicno se sutradan fino pokaki, ali evo sad ni to ne pali. [sm=smiley13.gif] Kako da mu poboljsam probavu? Sta da radim? Inace ga dojim jos, ne jede ad niti mlijeko neko drugo, od mlijecnih samo jogurt i kefir. Ne dajem mu nikakvu suvu hranu koja bi mogla pogorsati stanje.
|
|
|
|