degu -> RE: Zatvor kod dece (31.8.2017 14:02:10)
|
Tatjana mleko ti ne staje, dok god beba sisa ima mleka, znam da je stresno i sama sam prosla kroz stres ali obrnuti, moj je imao prolive i krvave stolice, jako je strasno i tesko izaci na kraj i uvej za sve krivis sebe, najgore i partner kad te okrivi,nama se par puta desilo da me je mm okrivio sto sam nesto pojela iako je to nesto po sastavu potpuno bezbedno, jer sam i sama morala da izbacim puno toga iz ishrane. Ali to je bila njegova briga i panika. Tako i tvoj svekar, verovatno brine, ali ti otezava. Iskreno ja ne bih ocutala, napicila bih ga da vise ne izgovori takve gluposti. Ti si dete rodila i niko na ovom svetu to dete ne moze da voli vise od tebe. Niko kao majka ne zna ni da voli ni da brine. Zapusi im usta, imaju pravo da se raspituju ali nemaju pravo da se mesaju. Imali su svoju priliku da odgajaju svoju decu. Tvoju mogu da vole i to je sve, brigu,negu i odgajanje nek prepuste roditeljima. A to sto se osecas za sve krivom upravo govori koliko si dobra majka, savesna i odgovorna. Sto se tice stolice, stomak je mekan, beba je u redu, majcino mleko moze u potpunosti beba da svari i da nema nesvarenih produkata pa samim tim nema sta ni da izbaci. Sigurno vas iz preventive salju u bolnicu, nemoj to dozivljavati tragicno. I ja sam sa prvom bebom bila u bolnici zbog krvi u stolici. S malim sam se izvukla da ne idem. Saberi se, potrebna si svom detetu koliko toliko opustena. A jos potrebnije je bebi tvoje mleko, zato sto cesce na siku, disi duboko, opusti se i ne moze mleko da stane. A sve sporedne likove koji ti izazivaju stres privremeno eliminisi iz zivota.
|
|
|
|