mtajcica83 -> RE: Zatvor kod dece (5.9.2014 23:05:57)
|
Moj svrco vec par dana se zali da ga boli stomak, kad krene da kaki, nateze se i ne moze, i tako nekoliko puta dnevno.Onda sam ja pocela malo vise sljive da mu daljem, palentu, kamilicu i super posle nekog vremena, iskaki se on , bude bas trda stolica i jedva to odradi..Posle nekog vremena se opet zali na stomak, sinc mi je plakao u snu da ga boli..Medjutim i jutros je imao nuzdu skroz tvdu.Ovdem ga ja kod dr.Ona ga ispipa , cijeli stomak, kaze da mu je malo naduvan, da su mu mozda malo lijena crijeva i da hranom pokusam to da mu sredim, i ja kazem sto sam i kako sam radila ovih danam i da on ipak kaki medjutim posle se opet zali.Kaze ona pa sve dokle mu je stolica kjako tvrda njega ce boljeti stoma, on ustvari ima yatvor..Dala nam je da radimo stolicu na parazite i gljivice, i urinokulturu... Ja se brinem moze li sto da bude jer je ona nesto spomenula i slijepo crijevo ali kaze to su bolovi dijete bi se daleko bilo savijalo od njih.. Vidjece kaze posle nalaza, a ako ga i do tada bude boljelo dace nam uput za hirurga [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|