Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 16:37:30
|
|
|
|
Olga75
|
SM , to je moja baka pravila na smederevcu u manjoj tersiji je pekla kore , kao za palacinke , retko je bilo , onda je prebaci u vecu tepsiju i svaku koru filuje sirom i jajima . Kad sve kore poslaze isece na kocke i zaluje mislim jogurtom i zapece u lerni . fiiiinoooo
< Poruku je uredio olga75 -- 26.1.2011 16:40:06 >
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 16:39:22
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ne da je ovo dobro Olgaaaaaa aaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 17:21:04
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: olga75 SM , to je moja baka pravila na smederevcu u manjoj tersiji je pekla kore , kao za palacinke , retko je bilo , onda je prebaci u vecu tepsiju i svaku koru filuje sirom i jajima . Kad sve kore poslaze isece na kocke i zaluje mislim jogurtom i zapece u lerni . fiiiinoooo Jao Olga, ma ja nikad neću smršati!!!! Koliko su debele kore i koliko ih bude odprilike?
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 17:23:59
|
|
|
|
Olga75
|
Snjeska ako se dobro secam , ipak je proslo 20 godina kad sam to poslednji put jela, bilo je oko 10 kora a debljine oko 0.5 cm jako fino
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 17:28:41
|
|
|
|
gagana83
|
Ja nasla nesto slicno KLIK
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 17:43:42
|
|
|
|
snješka
|
Hvala olga, puno. Gagana, ja pravim nešto skoro isto, samo pravim sa kajmakom i bijelim lukom. Zove se kljukuša komadana.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 17:54:28
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: lesica pa onda lokume sa sirom ili lukom ili prazne pa onda sa dzemom i jufke sa secerom. Aaaaa lesice, ovo su Orahovački specijaliteti!!! Moja mama ih i dan-danas sprema. A svako leto se i jufke spremaju, samo ih ja ne jedem sa šećerom, već sa sirom i obožavam ih!
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 18:00:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad mi prodje zub trazicu od mame da mi napravi lokume.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 18:04:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Kad mi prodje zub trazicu od mame da mi napravi lokume. Da naručimo za subotu?
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 18:05:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, moze i za petak.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:39:02
|
|
|
|
Olga75
|
Sta su lokumi ?
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:42:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To je jedna vrsta krofnica.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:43:42
|
|
|
|
Snelle
|
OLga, ti nama napraviš ono što si Sanji skoro obećavala, a mi tebi lokume E Olga, zvirni ovo! Uh, što mi se sada jedu
< Poruku je uredio Snelle -- 26.1.2011 19:47:14 >
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:43:59
|
|
|
|
Alexis79
|
Gde si Sanjice ,kao bebiron?
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:45:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Curica spavka. Jos malo budenje, pa kupanjac.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:46:50
|
|
|
|
Olga75
|
Snelle , dogovor je pao
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:48:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Snelle sad mogu da ti se smejem. Mozda se mama prevari, pa napravi veceras
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 26.1.2011 19:51:57
|
|
|
|
Snelle
|
Sanja
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 27.1.2011 10:59:55
|
|
|
|
Olga75
|
kako sam mogla da zaboravim pa reforma torta ni jedan rodjendan nije prosao da je majka nije pravila i niko je ne pravi bolje nego sto je ona radila , pa zerbo kocke , madjarica jooooj divni kolaci
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 27.1.2011 11:02:26
|
|
|
|
marija32
|
Jaoj, kada smo kod torti, ja sam citavo detinjstvo imala samo jednu tortu na repertoaru i to VASINU, baba nam je to za svaki event pravila, ahahahah, nisam do 12 godine znala da druge torte postoje
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 27.1.2011 11:02:55
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Didy Vučko, šta je dolalma? Nikad čula. dolalma kako već rekoh pravi se za velika slavlja ili po bosanskim običajima kad izliješ temelje za kuću, pa kad je pokriješ i sl ko nisi dovoljno para potrošio pa da još zameziš i naravno dobro zaliješ e to ti je ražanj koji se odokativno okreće 24 h i izgleda ovako tele, pa u teletu janje u janjetu pile u piletu jaje... i kad je jaje gotovo gotovo je sve
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 27.1.2011 11:04:48 >
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 27.1.2011 11:06:30
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. e to ti je ražanj koji se odokativno okreće 24 h i izgleda ovako tele, pa u teletu janje u janjetu pile u piletu jaje... i kad je jaje gotovo gotovo je sve Zezas
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 27.1.2011 11:07:35
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ja jok Marija...šo????
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 27.1.2011 11:10:53
|
|
|
|
marija32
|
Cela farma na raznju
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 27.1.2011 11:11:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Vule, a kako znaš da je jaje gotovo?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.