Okica sljokica -> RE: Bojkot vakcinacije (24.4.2012 17:59:24)
|
I ja sam protiv tolikog broja vakcina u prvoj godini..ajd' neka bude u prve dve kako neko rece. (iako se najveca kolicina primi u prvoj) Mislim da to moze da se "rastegne " malo. Ja ,izgleda,bojkotujem MMR [sm=smiley36.gif] Nisam jos dala cerki a ima2 god i 4mes. I svaki dan planiram da odem kod pedijara i resim to. Tacnije ,ukoliko postoji mogucnost da ja to potpisem i da dete nema posle nikakvih "zakonskih" posledica tipa ,da ce je normalno primiti i u vrtic i u skolu kasnije ,ja cu odmah podpisati i zavrsiti vise tu pricu. Dacemo joj homeopatsku mmr i gotovo. I ako sve to zakonski prodje dobro,onda cemo i ovo drugo dete osloboditi te iste vakcine. Za mmr smatram da je neptrebna jer i onako stvara imunitet do 18e godine. A sta posle!? KAd je ,ustvari,gore ako dobije rubelu bas posle 18 god.. i td. Ima tu svasta oko te vakcine ... A ostale,sta je tu je ..ni meni se ne dopada sto odmah u porodilistu dobiju ,cak,dve vakcine ...onako maleni i jos slabasni. Ali stvarno ne bih smela da odbijem kompletnu vakcinaciju. Probacu,kao i do sad,da prolongiram i pravimsto duze razmake.. I onako po zakonu do 3 godine dete mora da zavrsi vakcinaciju a ne do 2 . To niko i ne kaze mamama pa i one zure da izbodu dete ..[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|