Anoniman -> RE: Bojkot vakcinacije (28.4.2011 11:34:29)
|
''72 godine , kad se pojavila epidemija Variola Vere svi su morali da se vakcinisu. Niko nikoga nije pitao da li hoce ili nece. Milicioneri su pregledali autobuse, automobile i sl. Svi su nosili potvrde o vakcinaciji i ako je nisu imali momentalno su vakcinisani. Klinicka slika ovog virusa procenila je 30% stopu smrtnosti, a ako je vakcina primljena u okviru 4 dana od izlaganja virusu, nije dolazilo do smrtnog ishoda. Moja sveki je morala da primi vakcinu iako je bila trudna. Niko je nije pitao. E, sad, sta ja hocu da kazem, mislim da je malo nepravedno da se epidemija siri zbog ljudi koji nece da se vakcinisu. Ja sam primila sve vakcine koje je trebalo da primim i nista mi ne fali. Zbog takve neodgovornosti se pojavljuje epidemija virusa koji su mirovali po ne znam koliko godina. Koliko sad cujem, hara sarlah... Samo da napomenem, da ne mislim na vakcine protiv svinjskog, pticijeg, pterodaktilskog i kornjacinog gripa...To su farmakoloske malverzacije... Takodje, kad spominjem budjenje virusa, ne mislim na viruse tipa ebole, koja se posle 300 godina ponovo pojavila u Africi, posto je ocigledno da je namerno probudjena.
|
|
|
|