Christabel -> RE: Refluks (GER) (26.5.2012 20:23:17)
|
Je li? Moja je povracala bananu i kombinacije sa istom par puta. Voce inace ne gotivi, rucak jede, ali totalno nezainteresovano, nema onog da zine i gleda u mene, nego otvara usta i to samo onda ako se necim zanima, ali u zadnje vreme kad mleko treba da se pije.... uzas blagi, posle neke kolicine i podrigivanja krece vriska, dreka, sad se vec uveliko okrece po krevetu, tumba, otpuzi, izvije, bacaka, a meni se srce slama kad treba jos da joj uguram. A rizolino na flasicu rado pije, malo se buni ali ok. Posto ne popije velike kolicine mleka, ne bljucka toliko, ali tu i tamo zna ponesto da joj izleti. Podrigivanje je jos tu. Nije me bilo neko vreme na ovoj temi, vise sam se opteretila nekom mogucom intolerancijom, ali citam sta pisete. Mi smo neki laksi slucaj, eto nismo na lekovima, ali ako smo izdrzale do sad, boricu se i dalje kako znam i umem, sad ce 9 meseci. Joj, samo da ih te muke sto pre prodju... Ne znam samo kako da joj spremam vocni obrok, pocela sam da razmisljam da mesam sa povrcem ako ce vise pojesti. Imamo vocni, slani i mlecnu kasu sa mojim mlekom na flasicu, ujutro i uvece na flasicu uz malo sisanja ako nece flasicu (i ako hoce da sisa, jer nemam ni nesto mleka) i nnocu kao nesto sisa. Dakle, voce mora da jede, samo ne znam kako da je privolim...
|
|
|
|