jance -> RE: Polazak u „veliku školu“ :-) (20.3.2019 13:27:06)
|
A sto se tice domaceg sa njim, ja sam gurala da ne radim sa jim celo prvo polugodiste pa sam dobila poziv od skolskog pedagoga i ribanje po usima kako ga zapostavljam i kako je velika steta jer bi on mogao vise samo da mu posvetim malo paznje... Da se razumemo, ja mu kontrolisem svaki domaci, kad god mu je nejasno dolazi do mene, pomognem mu i objasnim. Cak sam i kod uciteljice bila da joj kazem da nije dobro savladao zagrade ( to bi trebalo da bude zdruzivanje jelte?).... ALi ne sedim pored njega kad radi domaci. A po uciteljici i pedagogu bih morala jer je on previse mali da radi sam, tek od treceg razreda.... A svaki ali svaki bogovetni dan me docekaju a nekom " zalbom" na njega, vise se i bojim da pitam kako je bilo u skoli... Te igrao je sa smartic saticem ( oduzmemo). Te sedeo ispod klupe u boravku, te gadjao drugare avioncicima u boravku. Te nije imao gumicu pa je brisao prstom u svesci iz matematike... to je samo juce i prekjuce. Svaki dan me tako nesto doceka.... Da ne spominjem taj "socijalni" deo gde svi imaju uzinu samo on nema ( ja ne vidim potrebu ima tamo dorucak i rucak za nepuna 4 sata, sta ce mu jos izmedu uzina)... pa plakanje kako niko nece sa njim da se igra.... mogla bih roman da napisem.....
|
|
|
|