Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 19:42:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Perem ih i na ruke i u masini na 40. Uopste se ne deformisu..
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 19:46:21
|
|
|
|
smoli
|
Ne secam se da sam kao prvak ikada imala 5 casova, no dobro. Doslo neko drugo vreme.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 20:40:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Isto smoli, baš mi deluje preterano, ali kako svi tako ćemo i mi
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 20:53:52
|
|
|
|
Tiziana
|
Isto. Maske su odlicne. Moji su ih nosili celu proslu godinu. Kod nas je od prvog razreda svaki dan 5 casova, jer imaju 6 cadova francuskog nedeljno. Njima bude cudno kad se desi da imaju 4 casa.. Tj kad gube neki cas. Dunja, kakav ti je prvi utisak o uciteljici? Super za prijem. Mislim da njima to bas puno znaci. IZVORNA PORUKA: vonavoj Perem ih i na ruke i u masini na 40. Uopste se ne deformisu..
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 21:10:39
|
|
|
|
smoli
|
Sta znam, ja sam spremila one maske za jednokratnu upotrebu. Kad se preracunam povoljnije izadju pamucne, mada mislim da ce ih nositi samo formalno kad udju u skolu 😏
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 22:03:52
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kod nas ove i sledeće nedelje po 3, pa onda valjda 2x4 časa i 3x5 časova nedeljno. Kako po 5,moja nije imala..jedino ako od prvog uce po 2 jezika..
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 22:17:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zaboravila si da imaju izborne predmete i plus digitalni svet.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 22:23:06
|
|
|
|
smoli
|
Prbi put sad cujem da se negde uce 2 jezika od prvog razreda, to bi bilo previse. Ne znam koliko puta nedeljno je ds, izborni je valjda 1x.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 23:05:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
smoli, naravno da nema dva strana jezika.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 1.9.2021 0:33:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: dunja RR Kod nas ove i sledeće nedelje po 3, pa onda valjda 2x4 časa i 3x5 časova nedeljno. Kako po 5,moja nije imala..jedino ako od prvog uce po 2 jezika.. Kod nas ima 2x5 i 3x4 casa. Ove nedelje po 3, od sledece redovno
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 1.9.2021 17:03:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Kod nas samo jednom 5,ostalim danima 4..cetvrti razred..
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 1.9.2021 18:42:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: smoli Prbi put sad cujem da se negde uce 2 jezika od prvog razreda, to bi bilo previse. Ne znam koliko puta nedeljno je ds, izborni je valjda 1x. Moje dete je išlo na 3 jezika u prvom (engleski, nemački i ruski), nastavio bi sa sva tri i posle prvog razreda ali nije mu se dopa nemački tj nastavnica. Ide na ruski i engleski.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 17:25:32
|
|
|
|
smoli
|
Moj prvacic samo petkom nece imati 5 casova 😕
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 17:40:30
|
|
|
|
Tiziana
|
Moj sin u 6. ima 3x6 casova i 2x7 casova.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 18:56:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Trebam ovih dana uciteljici da odnesem ono uverenje uz vrtica da je pohadjao predskolsko, da li joj dajem original ili kopiju? Imam uverenje kod sebe, preuzela sam pre deset_ak dana kada je S otisao na jedan u vrtic i pozdravio se sa drugarima i vaspitacicama.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 19:31:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam predala original,nisam ni razmisljala da ostavim sebi😂😂
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 19:41:24
|
|
|
|
Tiziana
|
Sto ne bi dala original,to ti u zivotu nece vise trebati😏 IZVORNA PORUKA: dunja RR Trebam ovih dana uciteljici da odnesem ono uverenje uz vrtica da je pohadjao predskolsko, da li joj dajem original ili kopiju? Imam uverenje kod sebe, preuzela sam pre deset__ak dana kada je S otisao na jedan u vrtic i pozdravio se sa drugarima i vaspitacicama.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 20:00:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Zato vas pitam jer nemam pojma da li mi treba kasnije, hvala 🙂
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 21:01:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Jos jedno pitanje 😀 popunjavam neki obrazac da sutra predam, da li ste davale dozvolu za slikanje deteta u skoli?
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 21:05:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To kod nas i skoli nije trazeno, a ja bih svejedno dala pristanak. Oni imaju na kraju godine knjigicu (almanah, mislim) gde su svi nastavnici, ucitelji sa, svojim odeljenjima).
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 21:44:02
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jos jedno pitanje 😀 popunjavam neki obrazac da sutra predam, da li ste davale dozvolu za slikanje deteta u skoli? Da,tražili su i dali smo dozvolu.To svake godine na roditeljskom sastanku daju da se popuni.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 21:58:50
|
|
|
|
Tiziana
|
Ni kod nas ne traze. I mi imamo almanah, ka knjizicu svake godine, ali nisu nikada trazili dozvolu za to. Kad je sin ucestvovao u nekom kosarkaskom turniru, od male lige do sampiona, davali smo, ali to je trazio organizator, ne skola. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR To kod nas i skoli nije trazeno, a ja bih svejedno dala pristanak. Oni imaju na kraju godine knjigicu (almanah, mislim) gde su svi nastavnici, ucitelji sa, svojim odeljenjima).
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 2.9.2021 23:54:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Mislim da su obavezni da traže saglasnost od kako je donet Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, e sad ovo je saglasnost za objavu fotki u školskim novinama, na oglasnoj tabli, na sajtu, to je to kao i kod vas jel tako, da prihvatim onda, da ne komplikujem?
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 3.9.2021 5:50:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da Suzi tako je. To mora svake godine. Bilo je i u vrticima tih obrazaca. Mi uvek potpisemo. To je za potrebe škole
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 3.9.2021 6:56:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, u vrticu je bilo. Pa Suzi, ja bih prihvatila. Nije to ne znam koliko slika i nisu svakakve slike.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?