Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 29.8.2021 22:41:43
|
|
|
|
dddaca
|
Dunja, pusti dete da ide u cemu se udobno oseca. Za maske mi nista nije jasno kako se nose. Da li samo kad odgovaraju ili tokom celog dana?
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 30.8.2021 1:05:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Da se upisem i ja u klub prvaka..Mi smo vec imali i roditeljski sastanak sa uciteljicom i upoznavanje. I dobili spisak sta bi ttebali sve da kupimo.U sredu idemo u 10h, tqda je prijem prvaka.Sto se trenerka tice, meni je to ok. Dok god je dete uredno, cisto i da nije pocepano. Naravno ds je bas lepo videti decake u nekim pantalonicama ili farmerkama.Mada, ipak tu provede dosta vremena. Treba im nesto komotno.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 30.8.2021 2:03:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Tizi, gde uzimaš te mekane pantalone sa lastišom i Neoma maske? Maske pereš u mašini? IZVORNA PORUKA: Tiziana Moji imaju one Neoma maske, svako ima po nekoliko pa ih vrtimo, peremo itd. Sto se oblacenja tice, rekoh to je neki moj trip. Mm je nekad u tripu da preterujem.. 🤪 I moj sin je do korone bio zgolja, ali je isao u mekanim farmerkama, pantalonama koje gore imaju lastis. Igrao je on u tome i fufbal i kosatku i jurcao, nista mu to nije smetalo.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 30.8.2021 2:06:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam na sajtu škole videla da nam je roditeljski u utorak u 16h, mi se vraćamo oko 13h u Bg, tako da stižem. Piše i da danas zovemo školu da vidimo koje smo odeljenje, a svi prvaci u našoj školi polaze u školu od 8 u sredu. IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Da se upisem i ja u klub prvaka..Mi smo vec imali i roditeljski sastanak sa uciteljicom i upoznavanje. I dobili spisak sta bi ttebali sve da kupimo.U sredu idemo u 10h, tqda je prijem prvaka.Sto se trenerka tice, meni je to ok. Dok god je dete uredno, cisto i da nije pocepano. Naravno ds je bas lepo videti decake u nekim pantalonicama ili farmerkama.Mada, ipak tu provede dosta vremena. Treba im nesto komotno.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 30.8.2021 9:11:15
|
|
|
|
Tiziana
|
Te maske su bile u DMu, sada ih ima u Delfi knjizarama. Pantalone uzimam gde nadjem. Poslednji put sam uzela u Oviesseu. Pre toga je imao iz H&Ma i Waikikija. I u Nextu sam mu uzimala. One budu kao farmerke, ali od mekanog texasa ili nekog mekseg platna ili mu uzmem neke loose pantalone. Kod nas u skoli prijem prvaka bude 31.08. Svaka uciteljica proziva decu za svoje odeljenje.. IZVORNA PORUKA: dunja RR Tizi, gde uzimaš te mekane pantalone sa lastišom i Neoma maske? Maske pereš u mašini? IZVORNA PORUKA: Tiziana Moji imaju one Neoma maske, svako ima po nekoliko pa ih vrtimo, peremo itd. Sto se oblacenja tice, rekoh to je neki moj trip. Mm je nekad u tripu da preterujem.. 🤪 I moj sin je do korone bio zgolja, ali je isao u mekanim farmerkama, pantalonama koje gore imaju lastis. Igrao je on u tome i fufbal i kosatku i jurcao, nista mu to nije smetalo.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 30.8.2021 9:19:08
|
|
|
|
Tiziana
|
To su npr ovakve Farmerke Nadam se da sam dobro napravila link😏
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 30.8.2021 9:26:56
|
|
|
|
smoli
|
Mene je bas iznenadio taj prijem prvaka 31.8, racunala sam na 1. septembar. Valjda zavisi od skole.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 30.8.2021 9:29:53
|
|
|
|
Tiziana
|
Kod nas u skoli je uvek tako.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 7:55:23
|
|
|
|
Tiziana
|
Dunja, maske perem u masini, cak ih i peglam preko krpe. Nama je juce uciteljica javila da se normalno polazi u skolu i da su maske obavezne tokom celog boravka u skoli. Razredna je rekla da ce danas poslati informacije.. IZVORNA PORUKA: dunja RR Tizi, gde uzimaš te mekane pantalone sa lastišom i Neoma maske? Maske pereš u mašini? IZVORNA PORUKA: Tiziana Moji imaju one Neoma maske, svako ima po nekoliko pa ih vrtimo, peremo itd. Sto se oblacenja tice, rekoh to je neki moj trip. Mm je nekad u tripu da preterujem.. 🤪 I moj sin je do korone bio zgolja, ali je isao u mekanim farmerkama, pantalonama koje gore imaju lastis. Igrao je on u tome i fufbal i kosatku i jurcao, nista mu to nije smetalo.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 8:05:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja sam na sajtu škole videla da nam je roditeljski u utorak u 16h, mi se vraćamo oko 13h u Bg, tako da stižem. Piše i da danas zovemo školu da vidimo koje smo odeljenje, a svi prvaci u našoj školi polaze u školu od 8 u sredu. IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Da se upisem i ja u klub prvaka..Mi smo vec imali i roditeljski sastanak sa uciteljicom i upoznavanje. I dobili spisak sta bi ttebali sve da kupimo.U sredu idemo u 10h, tqda je prijem prvaka.Sto se trenerka tice, meni je to ok. Dok god je dete uredno, cisto i da nije pocepano. Naravno ds je bas lepo videti decake u nekim pantalonicama ili farmerkama.Mada, ipak tu provede dosta vremena. Treba im nesto komotno. Suzi, ma ne treba da zoves. Danas na prijemu ce te sve da saznate: koje je odeljenje i koja mu je učiteljica. Srecan polazak svim prvacima. 🥰❤️
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 8:55:56
|
|
|
|
smoli
|
Ipak sam odustala od prijema prvaka, previse ljudi na malom mestu. Ime uciteljice i odeljenje sam ionako saznala.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 9:03:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne nemamo mi danas prijem, samo roditeljski a svako odeljenje ima roditeljski u posebnom kabinetu, pa su zato napisali da juce zovemo da saznamo koje smo odeljenje da bi znali gde da odemo u 16h na roditeljski. 1!/4 smo 🙂 A prijem ne znam ni da li ce imati 😔 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja sam na sajtu škole videla da nam je roditeljski u utorak u 16h, mi se vraćamo oko 13h u Bg, tako da stižem. Piše i da danas zovemo školu da vidimo koje smo odeljenje, a svi prvaci u našoj školi polaze u školu od 8 u sredu. IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Da se upisem i ja u klub prvaka..Mi smo vec imali i roditeljski sastanak sa uciteljicom i upoznavanje. I dobili spisak sta bi ttebali sve da kupimo.U sredu idemo u 10h, tqda je prijem prvaka.Sto se trenerka tice, meni je to ok. Dok god je dete uredno, cisto i da nije pocepano. Naravno ds je bas lepo videti decake u nekim pantalonicama ili farmerkama.Mada, ipak tu provede dosta vremena. Treba im nesto komotno. Suzi, ma ne treba da zoves. Danas na prijemu ce te sve da saznate: koje je odeljenje i koja mu je učiteljica. Srecan polazak svim prvacima. 🥰❤️
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 9:05:02
|
|
|
|
dunja RR
|
A na roditeljski dolazi samo jedan roditelj sa maskom i sveskom i olovkom, bez deteta.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 9:31:55
|
|
|
|
smoli
|
Pisem bas o prijemu prvaka, roditeljski ce biti u posebnom terminu za svako odeljenje. Prijem sa blizu 200 dece i roditelja kao uz maske.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 9:50:11
|
|
|
|
Tiziana
|
Ne znam kako to kod vas izgleda, kod nas je u dvoristu i bude lepo, a deci jaaako vazno. Ako vec postoji prijem u vasoj skoli, nemojte to detetu da uskracujete, njima je to dogadjaj koji pamte! Dunja moji su oboje 4to odeljenje🙂
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 10:31:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I moj sin je cetvrto odeljenje 😁. Prvacici, srecno!!! A i nama ostalima 😅
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 11:47:35
|
|
|
|
smoli
|
Cerka je drugo odeljenje. Srecno svim prvacima!
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 14:23:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Imali smo prijem prvaka..I 4 je,ok uciteljica,ima njih 10 iz vrtica.. dobili su balone,pokloncice neke..bas lepo. Inace,neoma maske su sad na akciji,preko instagrama 300din,i besplatna postarina...min je 3kom. Ja mojoj porucila..T ima od prosle godine 2kom i peri deri su,super su.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 15:29:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećno prvačići Mi smo malopre doputovali, pa evo trčim na roditeljski sastanak, imam neki osećaj da kod nas nema prijema prvaka. Von pusti pls link na IG za maske, tnx!
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 16:05:03
|
|
|
|
Milena18
|
Srećan početak svim prvacima 😊
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 16:55:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Mislim da moze i na fb, evo LINK
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 16:55:33
|
|
|
|
smoli
|
Kod nas ce ove nedelje prvaci imati 3 casa, a od sledece vec 4. Odmah se nose sveske i knjige da nesto slucajno ne propuste 😏
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 19:34:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod nas ove i sledeće nedelje po 3, pa onda valjda 2x4 časa i 3x5 časova nedeljno.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 19:35:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Von! A kako perete ove maske, jer deluje mi čudan materijal? IZVORNA PORUKA: vonavoj Mislim da moze i na fb, evo LINK
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 31.8.2021 19:36:44
|
|
|
|
dunja RR
|
E da, ipak imamo prijem prvaka , neka kratka priredbica će biti u dvorištu, pa onda idu u učionicu sa učiteljicom. Baš me obradovalo što će ipak biti malo svečanije sutra, i prijem će biti sutra u 17, tako da sutra nemaju časove, sa časovima kreću od ćetvrtka.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?