Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 3.9.2021 8:21:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam, dala sam saglasnost, predali smo učiteljici jutros.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 11:11:33
|
|
|
|
smoli
|
Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 11:27:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: smoli Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana. Ovo prvi put cujem.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:03:01
|
|
|
|
smoli
|
Mislim da se odnosi na beogradske prvake i drugake za sada.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:07:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, samo za Beogradjane 😅 Mozda nece ni refundirati do kraja meseca.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:55:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni još nisu legle pare, a neko mi reče da ležu pare za 2-3 dana od prijave. Čekamo ... IZVORNA PORUKA: smoli Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:59:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Von, ovo konkretno se odnosi na Beograd za prvake i drugake, ali od mnogih mama sam čula da su opštine kupovale komplete knjiga + sav pribor, evo i Bubi je pisala, a sada u Budimliji sam isto čula da su razne male opštine isto sve (manji gradovi pa i sela), tako da roditelji baš ništa nisu kupovali za školu, ne samo za prvake, već i za starije đake. IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: smoli Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana. Ovo prvi put cujem.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 13:11:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Sramota...nasa opstina sigurno je jedna od bogatijih,i da nista nemamo..
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 7:59:27
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Kako su startovali ovogodisnji prvacici? Roditelji, izdrzavate li? 😊
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:22:14
|
|
|
|
flamingos
|
Za prvake ne znam,ali moj petak je startobao odlično.❤
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:35:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, i petaci su isto u novinama skroz. Svaka cast flamingos neka tako i nastavi 😊
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:42:36
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala.Ma samo da su živi i zdravi.Ostalo će lako.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:44:49
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Naravno. Velike su to promene, skola i sve ostalo... Bitno je samo da ostanu zdravi, ocene i ostalo manje vazno
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:46:31
|
|
|
|
flamingos
|
Bitan je i taj prvi utisak koji ostave kod nastavnika.Najbitnije je zdravlje.Zdrav čovek sve može.Tako i dete.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?