Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:17:52
|
|
|
|
snješka
|
Dunja, vidim da si tu, imaš pp.
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:22:16
|
|
|
|
Inica
|
Ne volim da brisem prasinu
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:24:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne znam jesam li pisala, ali ja zapravo mrzim sve Ali evo da izdvojim pranje sudja i spremanje rucka. (I slaganje robe iz masine)
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:28:39
|
|
|
|
jovicaa
|
da slazem stvari u ormane, to mrzim, jako me smara! prvo se psihicki pripremam par dana, pa tek onda izbacim sve iz ormana i slozim posto mi se svako malo desava da nam ormani izgledaju kao da je neko bacio bombu u njih
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:30:32
|
|
|
|
Capa
|
Ubedljivo najviše mrzim da brišem prašinu po kući
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:34:08
|
|
|
|
Inica
|
Hehe. . Sad vidim da sam zaboravila i slaganje ormara
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:43:16
|
|
|
|
Jele
|
Ribanje wc šolje prezirem zato što mi se kamenac nenormalno skuplja dole na dnu i ide mi na živce... Ova wc šolja ovde ima neki čudan pad, nervira me, nikada mi se ni u jednoj wc šolji nije tako pravio kamenac kao ovde, skroz je neka drugačija, bezveze, promeniću je na kraju... I naravno slaganje stvari u ormar jer sam kao hrčak i uvek mi je žao nešto da bacim iako realno znam da to više neću nositi...
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 22:51:44
|
|
|
|
bubulence
|
jele taj kamenac je izgleda normalan za NS, bas me je komsinica nedavno pitala kakva mi je wc solja , prvo sam htela da je opsujem a onda je razjasnila pitanje... tu se najvise primecuje... kod mene je top lista sledeca: 1. peglanje 2. peglanje 3. ribanje rerne 4.peglanje ne znam jesam li spomenula peglanje
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 23:20:39
|
|
|
|
jovicaa
|
PRANJE FRIZIDERA a rernu ne ribam
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 23:24:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ne znam jesam li pisala, ali ja zapravo mrzim sve pravi odgovor
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:02:05
|
|
|
|
viking
|
Kad mi se ne radi i kad sam u lenjivac modu, i ja mrzim sve. Kad sam dobre volje i kad mi treba neka fizička aktivnost, volim sve... IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ne znam jesam li pisala, ali ja zapravo mrzim sve pravi odgovor
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:12:05
|
|
|
|
jance
|
valjda mrzim sve, osim onog laganog mockanja i sredjivanja kupatila leti, to ume lepo da osvezi....
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:19:27
|
|
|
|
sonyasha
|
Nemam dileme peglanje mi je najgore! Ne volim ni usisavanje, ali sva sreća mm to radi A volim da se petljam oko mašine, veša, ribanje kupatila, kuhinje....dosta od mene
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 10:19:43
|
|
|
|
mala83
|
ribanje kuhinje i naravno peglanje
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 12:22:54
|
|
|
|
blesavko
|
mrzim rucno pranje, pokvarila mi se masina a mm nikako da dovede majstora evo vec treci dan uzas!!!
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 12:33:21
|
|
|
|
soni
|
ajoooj... sad ces da nadrljas!!!! kad ce je popraviti
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.6.2011 17:45:58
|
|
|
|
blesavko
|
Joj ovo njegovo...od sutra!(kao sutra sigurno) Ma razumem ga radi do 17h pa ga posle mrzi da se mlati sa majstorima, tako da mu dajem rok do subote(ako i tad ne popravi morace da opere sav svoj ves a i moj za kaznu )
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 11:20:55
|
|
|
|
soni
|
Dosao je i taj kobni dan!!!! PRANJE PROZORA!!!!!!!!!!!!!!!! nadam se da cu se izboriti... a to ne volim
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 11:43:56
|
|
|
|
GRGA
|
Drage zene ja sam godinama prala na ruke,i to od 11 te godine...........Sve sam navikla i sve mi je lako osim.pranja sudova grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 15:59:52
|
|
|
|
bebać
|
Danas mrzim sve da radim!
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.6.2011 16:05:28
|
|
|
|
aleksandrova
|
peglanje mrzim mrzim peglanje
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:25:26
|
|
|
|
World
|
mnoooogo mrzim usisavanje... sva sreca pa ne moram...
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:26:34
|
|
|
|
degu
|
Ovo si već negde rekla ja mrzim da brišem prozore
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:31:43
|
|
|
|
World
|
da, u rubrici sta ne volim... pa mozes misliti dokle ide moja odbojnost prema usisivacu kad spominjem vise puta.... a i ti si vec rekla da ne volis prozore...
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 18.9.2011 0:35:26
|
|
|
|
tina37
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrova peglanje mrzim mrzim peglanje a i pranje suda bljak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?