Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.11.2009 22:37:15
|
|
|
|
gina
|
Ne volim da ribam velike serpe i plehove koji ne mogu da se strpaju u masinu za pranje sudova!!!
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.11.2009 22:41:43
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: gina Ne volim da ribam velike serpe i plehove koji ne mogu da se strpaju u masinu za pranje sudova!!! &#(&(Q($#&$"$(/"#$(/"$(%"#%$(#"&( i ja mrzim to
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.11.2009 22:44:37
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: gina Ne volim da ribam velike serpe i plehove koji ne mogu da se strpaju u masinu za pranje sudova!!! Za plehove koristim papir za pecenje!
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 14.11.2009 22:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: gina Ne volim da ribam velike serpe i plehove koji ne mogu da se strpaju u masinu za pranje sudova!!! &#(&(Q($#&$"$(/"#$(/"$(%"#%$(#"&( i ja mrzim to e vidiš i to! nikad ne znam kuda ću sa snjima, gde da ih nataknem! da *prostite .....
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 23.11.2009 11:53:31
|
|
|
|
demetra
|
Ih kakva tema.Ja kad bi pocela da pisem blokirala bi RR!
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.1.2010 11:14:36
|
|
|
|
Anitaaa
|
Najviše mrzim da radim po kući i tačka he he
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 22.1.2010 11:16:01
|
|
|
|
Dudu25
|
da sredim stvari od mm sto mi ostavlja po kuci kao: tastature,kucista,kablove,fleshke,sve te njegove stvari za komp. to najvise mrzim
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.1.2010 10:34:18
|
|
|
|
bebironcic
|
najvise mrzim da peglam,sve ostalo nije problem
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 27.1.2010 19:44:48
|
|
|
|
aster
|
Uh, ne volim da peglam i da ribam kupatilo Mada ovo poslednje više ne radim ja
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 28.1.2010 10:41:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gina Ne volim da ribam velike serpe i plehove koji ne mogu da se strpaju u masinu za pranje sudova!!! Uh, i ja to mrzim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 28.1.2010 13:02:58
|
|
|
|
ggoca
|
pranje posudja i peglanje ne volim,ali zato se muz prihvati pranja posudja a za ostalo se mnogo ne nerviram,kad sam raspolozena onda se nakanim spremiti,sve ce to sacekati.
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 28.1.2010 13:07:58
|
|
|
|
simke
|
Mrzim da radim po kuci i tacka Ali to vazi samo za moj stan,jer kad odem kod nekog uhvati me manija spremanja
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 28.1.2010 13:09:49
|
|
|
|
viking
|
Simke, kod mene si uvek dobrodošla IZVORNA PORUKA: simke Mrzim da radim po kuci i tacka Ali to vazi samo za moj stan,jer kad odem kod nekog uhvati me manija spremanja
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 28.1.2010 13:16:56
|
|
|
|
jacagoga
|
sve mogu da radim i nista mi nije tesko ali PEGLANJE mrzim iz dna duse!!! Treba mi i 10ak dana da namolim samu sebe da se prihvatim pegle a do tad mi se nakupi gomila vesa,
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.2.2010 13:10:16
|
|
|
|
Alexis79
|
Mrzim da peglam kosulje!!! Mrzela sam i da perem sudove ,ali kupismo masinu za sudove. Nazalost nema te masine za peglanje koja pegla kosulje
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.2.2010 13:12:32
|
|
|
|
Iwana87
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 IZVORNA PORUKA: gina Ne volim da ribam velike serpe i plehove koji ne mogu da se strpaju u masinu za pranje sudova!!! Za plehove koristim papir za pecenje! Papir je zakon!Od kad sam pocela da ga koristim zivot mi se prolepsao
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.2.2010 16:51:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 IZVORNA PORUKA: mejra81 IZVORNA PORUKA: gina Ne volim da ribam velike serpe i plehove koji ne mogu da se strpaju u masinu za pranje sudova!!! Za plehove koristim papir za pecenje! Papir je zakon!Od kad sam pocela da ga koristim zivot mi se prolepsao covece..kako dobra ideja... kako sam glupa ..kako se toga nisam setila.. a je l moze i ona aluminijumska folija ili specijalan papir za pecenje???
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.2.2010 16:54:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Koristijm onaj papir za pečenje, stvarno je zakon...! (Stavim koju kap ulja odgore ali stvarno samo malo.... ) posle ga samo smandrljam u kantu i rešen posao!
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.2.2010 17:43:57
|
|
|
|
Iwana87
|
otice papir je cudo,sa folijom nesto moja majka isprobavala ali se lepi za neke stvari pa je moras podmazati,a papir ne,cak se ni za puslicu ne lepi.
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.4.2010 11:32:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta najvise mrzim...? Pa... Sve... Ne znam da usisavam, nikad nisam ni probala... Ne znam da perem sudje... Nista ne znam... A ne trudim se da naucim. Samo obrisem prasinu, i to je to... Kad bih sve znala, svekrva bi me 100% maltretirala da uradim ovo, pa ono... Ovako sluzim za ukras... Moram da se potrudim da ostane tako dok ne zatrudnim... Pa onda necu smeti nista da radim, da mi se opet ne desi pobacaj, samo cu da setam i uzivam... Lepse mi je da gledam zaovu i svekrvu kako rade, nego ja da se mucim...
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.4.2010 11:35:21
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Mrzim da peglam kosulje!!! Mrzela sam i da perem sudove ,ali kupismo masinu za sudove. Nazalost nema te masine za peglanje koja pegla kosulje I ja mrzim da peglam, zato to jako retko radim, cekam da se nakupi gomilčina...
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 26.4.2010 14:05:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad ćete se smejati ... Redovno usisavam , ne zaobilazim nijedan ćošak , sve sve..... Ali mm već danima nešto izjueda noću dok spava .... Jadničak je sav u tačkama! Detaljno sam usisala krevet, stavila čistu posteljinu, provetrila ćebad... ma nema šta ne...i sinoć opet.... a meni ništa ............ Da li da uzmem onaj Ride protiv insekata i našpricam čitav krevet i okolo.. ne znam šta više???
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 14:14:25
|
|
|
|
soni
|
u stanu atomka pala!!! sto mi se inace ne desava a ja sedim ovde i kuckam ... valjda dodje takav period... lako cu ja usisati , obrisati prasinu..ali ovi muzgavi prozori ce izgleda biti muzgavi jos koji dan, dok mi se ne sastave sve kockice ... ne volim da perem prozore!!!! uvek su mi i posle pranja ko da nisu oprani al sta cu... novokomponovana domacica
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 14:23:40
|
|
|
|
mmms
|
Mrzim da peglam,sve bi radila samo da ne peglam.I Bog blagoslovio onoga ko izmisli masinu za pranje suda,i to sam mrzela!!!
|
|
|
|
RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? 21.6.2011 14:24:48
|
|
|
|
Klarita
|
Ja mrzim da prostirem ves na zici i skidam isti...to me smaaaaara samo tako!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?