prase -> RE: Šta najviše mrzite da radite po kući? (29.11.2008 16:32:58)
|
Ja od kućnih poslova mrzim jedino sezonsko premeštanje garderobe. Ovo ostalo, pranje, peglanje, kuvanje, čišćenje - ne smeta, a mozak na ispaši... Uključim muziku i prođe kao za čas. Ali premeštanje garderobe... Otvaranje gornjih delova plakara, vađenje kesa, sortiranje, pa "jao ovo je neoprano otišlo gore [sm=smiley35.gif]", pa "ovo bi trebalo baciti, al' gde da sakrijem dok muž ne vidi pa obuče", pa pranje i peglanje stvari koje se odlažu u kese, pa uz merdevine, niz merdevine... Veoma teško se nakanim na ovaj posao, ali se mnogo dobro osećam kada završim. A znam i zašto mrzim to da radim, zato što je kod mene u kući bio danima nered i gomile garderobe na sve strane u "periodu selidbe" (moji mama i brat rade sve natenane, pa radije preskaču garderobu po kući umesto da zapnu dan-dva za redom i sve srede). Uvek se planiralo da se to sredi za jedan vikend i uvek se sređivalo za dva vikenda. A u međuvremenu, skakanje i preskakanje, oni kuliraju a mene drma nervoza... Htela bih sve da sredim i sklonim, ali se inatim i neću da pomažem oko njihovih stvari [sm=hudicek1.gif]... Čim sam odrasla, sve sam to sama radila i sve vreme bila ljuta na njih što sam opet "nasela" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|